Pijo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Steam Natural Selection benzeri bir Commander sistemi var. Haritada kaynaklari ele gecirip, kurulan yapi ve taretlerle alanimizi genisleterek ilerliyoruz. 18eu'ya alip Beta olarak oynayabilirsiniz, bu ay icinde cikacak zaten. Takim oyunu ve sesli iletisim onemli, alin toplanip oynayalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 abi 4 pack var 60 € ben 4 packe varım hatta tr fiyatıyla daha azdır diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 merak ediyorum bunu ama sanırım çıkmasını bekleyeceğim incelemeleri ve yorumları görmek için önce. launch öncesi hiç tanınmayan şirketten multi oyun almak riskli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 oyunu almalı mıyım diye bir pathway resmi vardı :D onu biri koysun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pijo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Oyun guzel, buglar var tabi ama 18eu'ya kesinlikle alinmali. Serverlar henuz bos gibi ama oynadigim iki server var aksam saatleri hep dolu. Alirsaniz beraber dusuk pingli bi server'a dolusuruz. Daha dort gun oldu zaten beta acilali, yakinda dolar hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 75$ 4-pack tekli 22.50$. Ekran içi görüntüler fln hoş gibi de çıkmadan riskli geldi bana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 geçen gün çıktı, oynayan var mı? nasıl? exo minigun ile dağıtıyor mu? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 bende aldim bugun oyun gercekten cok guzel beklentilerimin uzerinde cikti. yanilmiyorsam source engine kullanmislar. ben mac de aldim ama pc ile cross platform oynanaiyor ve hem pc ye hemde mac e yuklemene izin veriyor. bence fiyata degen bir oyun takim oyunu oldukca keyif veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 epey basindan kalkamadim cok kaliteli bir oyun olmus stealth class i efsane olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ben gameplay izledim begenmedim ama gameplay den degerlendirmek sadece mantıksız olur ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 alirken terettut ettim ama kesinlikle degdi tabi benim fikrim bu. en azindan demo falan cikarsa denersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Başka birinin yorumlaır daha lazım, tek kişiden olmuyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 aynısını dicektim ahaha lath sen al oyna ona göre biz alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pijo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 eger sesli iletisim kullaniliyorsa, commander takimi sesli olarak guzel idare ediyorsa oldukca eglenceli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ilk indirimde alacam bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 gelin abi direk cok iyi youtube dan spy videolarini bakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 evet ben de yılbaşı indirimini filan bekleyeceğim sanırım, spy yüzünden bilhassa soğudum heh. tf2'de yeterince kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 aslinda cok zor spy yani iyi anlamda. yaptigin her killden buyuk zevk aliyorsun ama karsi tarafta thermal kamera ve turretler ldugu icin gerceten cok zor oyle pat pat indiremiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 oyun güzel. natural selection havası var ve roundlar çok uzun sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 dunku buyuk update den sonra server listesi bombos cikiyor ayni sorunu yasayan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 haftaya free weekend olcakmış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 free weekend + %75 indirimle alınır aslında 2 tane TR server olması lazım güzel olacak haftaya ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 free olmasına rağmen peak oyuncu 2k anca olmuş, gamersgateden 7.5'a alacaktım sabah vazgeçtim sonra, milyon tane oynayacak şey var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar