Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Araplarin derdi meselesi degil arkadas bolgede guc kavgasi var gormuyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 cık, görmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Ya huun kurtuluş savaşını koymuş 7 düvele savaştık diye de cephe savaşları geride kaldı sanki. Küçümsemek için falan söylemiyorum ama gerçek bu. Karşındaki devlet İsrail savaşta her türlü naneyi yerler. Ortalık gerilir gerilir sonra lolol preemptive strike, biz saldırmasak zaten onlar saldıracaklardı diye girerler kafamıza. Ne BM ne NATO'nun ipinde olmaz. Kurtuluş savaşında ölenlerin torunları olarak mı görüyorsun insanları. Banane yeaaa bana mı sordular savaş açarken diyecektir çoğu kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ülkemizdemi üc beş pkk capulcusuna care bulamiyoruz israil'in teknolojisiylemi bas edicez lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 pkk sorununu cözmek icin zaten israilden silah ucak vs aliyoruz asdsdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Sene 2011 hala teror ne bilmiyen var adfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 İsraile karşı sıcak çatışmanın söz konusu bile olacağını sanmıyorum ben, en fazla Yunanistanla girilen it dalaşları gibi Akdeniz üzerinde oynaşırlar bence. Olası bir savaş büyük oranda ekonomi ekseninde olucaktır. En fazla türkiye hamas ı, israil pkk yı besleyerek karşı tarafa zarar vermeye filan kalkışır, ondan ötesi gelmez bence(sanki şu anda beslemiyolarmış gibi yazdım da işte faaliyetlere gaz verir anlamında söylüyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 israile ticaret fazlası veriyoruz. ekonomik olarak avantajlıyız.. israilinde çevrede pek alternatifi yok zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 coca cola içmeye devam mı napalım yardım etmeyelim bari güçlenip bizi yoketmesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 İsrail ermeni soykırımı üzerinden oyunlar oynayacakmış. Ya hala aynı salak muhabbet allahım yarabbim öldürdüysek öldürdük ermenileri bu ne ağlaklık anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 dolaba saklanırım savaş çıkarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Revenant said: ülkemizdemi üc beş pkk capulcusuna care bulamiyoruz israil'in teknolojisiylemi bas edicez lol abd de ırak'daki üç beş çapulcuyu halledemiyor o hesaba göre. elma ile armut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 pkk halledilmek istenmediğinden halledilmiyor. çünkü pkk üzerinden pek çok iş hallediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Sam said: Revenant said: ülkemizdemi üc beş pkk capulcusuna care bulamiyoruz israil'in teknolojisiylemi bas edicez lol abd de ırak'daki üç beş çapulcuyu halledemiyor o hesaba göre. elma ile armut. Birisi kendi vatanının icinde olan bir problem oburu isgal ettigi yerde.. Bence de elma ile armut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ırak'taki asker sayısı, askeri araç miktarı ve teknolojisi bizim burada teröre ayırdığımızdan daha az tabii. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 politikacıları öldüren gizli bi örgüt kurulsa, her başbakana ve cumhurbaşkanına suikast düzenleseler, generallere falan suikast düzenleseler. dünya çok iyi bi yer olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 http://www.myimportstore.com/store/images/Anime/DeathNote_Inside.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 sylvanas said: politikacıları öldüren gizli bi örgüt kurulsa, her başbakana ve cumhurbaşkanına suikast düzenleseler, generallere falan suikast düzenleseler. dünya çok iyi bi yer olur. generalleri bilemeyecek de,politikacılar icin ön planda olan adamların cogu kukladır,bir şey degistiremezsin baskası gelir yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar