cetintas Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 goldbären said: sevgili sansür gezicileri forumumuzda dasaaa ve bone gibi üyeler ironik cevaplar vermektedir, inanmayınız. onlar hepimizden daha devrimci evrimci tiplerdir. lütfen bizlerle beraber onları da içeri alınız ki koğuşta sıkılmayalım, bu adamlar geyik oluyor eheh. Evet kadroyu açıklıyorum: dasaa,bone,goldbaren,aluriel,roket(nerede bu adam ya), pasta(ve bu da nerede be yav), saeros, aquila, polyushka, bendeniz...Ranza paylaşımı kısa çöp-uzun çöp yöntemi ile belirlenecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 beni canlı alamazlar da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Ya olur mu canlı alamazlar, candan daha önemli ne var şu dünyada? Allah korusun Aluriel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 dasaaa said: abi ben paso istanbuldaki iyi okulların birleşip bazı konularda yök'ten o da olmadı yök kararlarından birazcık da olsa ayrışması gerektiğini savunuyorum. ytü, itü, boun mesela bi mühendislik çatısı altında birleşip eğitim kalitesini ve içeriğini değiştirmeli. ortak lablar, çalışmalar yapmalı vs diyorum böle saçmalıklarla iş yürümez. ha dışarıdan bakan için düşünce yapısı üstte yaptığım geyik gibidir. o ayrı. İyi de üniversitelerin ödenekleri ve kadrolar yökten geliyor, maalesef imkansız bu tür bir yönelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 linkleri de atsana sana zahmet. ya aslında baya bi değişiklik oluyor yoğun gündemin gölgesinde. kitaplara sansür davaları açılıyor, bir mizah dergisi tamamen keyfi nedenlerle cezaya çarptırışıp kapanmak zorunda bırakıldı... net malumunuz zaten, o pek sessiz olmadı... yani neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Şu yazıyı görene kadar TÜBA nedir bilmiyordum, bilim adamı kılığında yan gelip yatma yeri olduğunu görünce hükümetin güzel bir iş yaptığını şimdi daha iyi anlıyorum. Adı duyulmamış bir kurum kafasına göre takılmak istiyor, Türkiye'de kimse işini yapmıyor bilim adamıymış bilimle ilgileri sadece laf üretmek..... TUBA adını da duymuş olduk. Zaten böyle kraliyetleri, hep ortadan kaldırılınca veya onlara müdahale olunca öğreniyoruz. Bilim adamı diye darvinci, siyasallaşmış üç beş profesör mü anlaşıyor. Bilimsel kıstas derken buraya dikkat çekiliyor. istifa edeceğinize göre haftaya emekli olacaksınız. Yada TÜBA dunyada bir buluş icat;insanliğa faydasi olan bir hizmet yada ürün üretmişmi hiç duydunuzmu. Türkiye ve Bilim adına Türkiye topraklarında "devlet içinde devlet gibi" otorite olacaksın ama hükümetin seni kontrol hakkı olmayacak.... ohhhh nerde bu yoğurdun bolluğu yaaa???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 nat şur if siriyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Turizm varken bilim neyine TR nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Bone said: Şu yazıyı görene kadar TÜBA nedir bilmiyordum, bilim adamı kılığında yan gelip yatma yeri olduğunu görünce hükümetin güzel bir iş yaptığını şimdi daha iyi anlıyorum. Adı duyulmamış bir kurum kafasına göre takılmak istiyor, Türkiye'de kimse işini yapmıyor bilim adamıymış bilimle ilgileri sadece laf üretmek..... TUBA adını da duymuş olduk. Zaten böyle kraliyetleri, hep ortadan kaldırılınca veya onlara müdahale olunca öğreniyoruz. Bilim adamı diye darvinci, siyasallaşmış üç beş profesör mü anlaşıyor. Bilimsel kıstas derken buraya dikkat çekiliyor. istifa edeceğinize göre haftaya emekli olacaksınız. Yada TÜBA dunyada bir buluş icat;insanliğa faydasi olan bir hizmet yada ürün üretmişmi hiç duydunuzmu. Türkiye ve Bilim adına Türkiye topraklarında "devlet içinde devlet gibi" otorite olacaksın ama hükümetin seni kontrol hakkı olmayacak.... ohhhh nerde bu yoğurdun bolluğu yaaa???? Yiğit Bulut'un yanında staj mı yaptın lan baya başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 :( hurriyet okuyucu yorumlarının tümü onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 beleş maklube yemek için gittiği hoş sohbet toplantılarında Türk-İslam insepşınıyla karşılaşmış bone. Türk Nolan Müslüman alemine sesleniyor videosu çok yakında! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Allah'in izniyle insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 birşeyler yazdım da, sildim sonra. hükümet bilim adamının neyini bilir de atayabilir ya. bu nasıl bir mantık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 niteliksiz bir grup siyasetçi kimlerin daha iyi bilim adamı olduğunu bilim adamlarından daha iyi bilmeyecek de kim bilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 fizban said: hükümet bilim adamının neyini bilir de atayabilir ya. bu nasıl bir mantık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 diyanet işleri atama yapmazsa hatrım kalır. artık ulemalara danışma zamanı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Accolade said: suç sizde, yurtdışına kaçsanıza azizim giderim ama kaçmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Bone said: Şu yazıyı görene kadar TÜBA nedir bilmiyordum, bilim adamı kılığında yan gelip yatma yeri olduğunu görünce hükümetin güzel bir iş yaptığını şimdi daha iyi anlıyorum. Adı duyulmamış bir kurum kafasına göre takılmak istiyor, Türkiye'de kimse işini yapmıyor bilim adamıymış bilimle ilgileri sadece laf üretmek..... TUBA adını da duymuş olduk. Zaten böyle kraliyetleri, hep ortadan kaldırılınca veya onlara müdahale olunca öğreniyoruz. Bilim adamı diye darvinci, siyasallaşmış üç beş profesör mü anlaşıyor. Bilimsel kıstas derken buraya dikkat çekiliyor. istifa edeceğinize göre haftaya emekli olacaksınız. Yada TÜBA dunyada bir buluş icat;insanliğa faydasi olan bir hizmet yada ürün üretmişmi hiç duydunuzmu. Türkiye ve Bilim adına Türkiye topraklarında "devlet içinde devlet gibi" otorite olacaksın ama hükümetin seni kontrol hakkı olmayacak.... ohhhh nerde bu yoğurdun bolluğu yaaa???? gerçekten ağzını yüzünü kıra kıra evire çevire dirsek ata ata parmaklarını tek tek kıra kıra dövmek istiyorum seni. bütün hücrelerim bunu istiyor gerçekten. kafa ata ata dövmek istiyorum. yüzünü falan tekmelemek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Niye abi adam gayet hakli guzel soylemis. Zoruna mi gitti? Siz ancak siddetten anlarsiniz zaten size mi biraksaydik bilimi? Siz adam dovun sokakta cete kurun Ergenekon falan iyi bilirsiniz o isleri!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 topikte kim kimi trollüyor belli değil :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Vinghtor ağır troll bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Vingthor said: gerçekten ağzını yüzünü kıra kıra evire çevire dirsek ata ata parmaklarını tek tek kıra kıra dövmek istiyorum seni. bütün hücrelerim bunu istiyor gerçekten. kafa ata ata dövmek istiyorum. yüzünü falan tekmelemek istiyorum darbecileri goruyorsunuz, hemen şiddete basvuruyorlar. demokrasi mucadelimizde haklı olduğumuzu bir daha göstermiş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Vinghtor un kızgınlıgı bağnaz düsüncenin ne kadar yer edindigine karsı bir tepki..okuduklarına inanamayarak ve kendini normal kelimelerle ifade edemedigi dakikada insan sabrının patlaması..haklı..ama bir insan ne kadar cahil olursa olsun yerde suratı tekmelenmemeli..haa ben illa cahil kalıcam ve biliyormus gibi atıp tutmaya devam edicem diyorsa biraz osmanlı cezalarına gecebiliriz..herneyse savunmama gecelim.. Bu hukumet gecen secime kadar adalet bakanlıgını hukuk bilmeyen birine falan emanet etmisti..(sanırım basa gecen adam isletmeciydi) daha bir suru bakanlıgın basına o isle alakası olmayan kisiler getirildi..bırakın teknolojiyi falan bakanlık diyorum..merkezi yonetimin ana dalları.. zaten diger binlerce potlarını geciyorum burda..akpnin basındaki adam yani RTE nin 'Laiklik kalkıcak' VIDEO larını googledan bulabilirsiniz..laiklige dusman oldugu apacık ortada olan bir hukumetin yavas ve sinsice düzen yıkmaya calısması ve bu sırada bilim ve teknolojiye sahip cıkması tabiki mumkun degil..peki ne yapıyorlar?. tek tek incelendiginde yaptıkları herseyin sivillesme ve merkezilestirme stilinde tek tek gayet guzel gibi gözüken ama bir kac adım geri atıp tekrar bakıldıgında normal zekalı bir insanın cok kolaylıkla anlayabilecegi 'kontrol mekanizması' na cevirdikleri aşikar..kontrol ve denetim altında tutup kendi adamlarına devredilen butun kurumlar gibi sıra artık bilim ve teknoloji üreticilerinde.. Yan gelip yatma durumu ise farklı.. yeni birsey bulmak icin önce 'kuram' olusturmak gereklidir..ve bilimadamlarının cok azı kuramcıdır..bir insan bir kuram ortaya koyup hipotezlerini sıraladıgında ortaya kagıt uzerinde hic birsey koymaz..ve bu bagnazlar tarafından yan gelip yatmıs yuh demesine yol acar..ama tam tersidir olay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 evet basa gecen adam isletmeciydi,o kanunu da özal cıkarmıştı,eskiden hukuk formasyonu olmayan adamlar o konuma gelemezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Giovanni said: Niye abi adam gayet hakli guzel soylemis. Zoruna mi gitti? Siz ancak siddetten anlarsiniz zaten size mi biraksaydik bilimi? Siz adam dovun sokakta cete kurun Ergenekon falan iyi bilirsiniz o isleri!!! Seninde agzini kirasim geldi biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar