Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 hafif kaçık bir 'bilimkadını' dünyayı koruması için bir robot yaratıyor, XJ9 adında. ne var ki XJ9 bir robot olduğu halde insanlaşma eğilimine sahip, jenny adını tercih ediyor, kendisini bir genç kız olarak addediyor, kah dünyayı kurtarıp kah arkadaşının partisine katılabilmek için savaş veriyor.. :-p bir bölümüne daha tesadüf etmiştim, demin gene bir bölümüne tesadüf ettim, çok hoşuma gitti. powerpuff girls ile aynı tarz denebilir ama daha hoş olmuş kanımca.. :) perşembe 18:30 ve pazar 11:00'de oynuyormuş sanırım, keşke hergün oynasaydı.. :hmm: ekleme: heh cnbc-e'de oynuyor, nickleodeon yapımı çizgifilmlerden işte.. pazar günüymüş cmt diye yanlış yazdım, düzelttim.. arcane powerpuff girls de hoşuma gitmişti benim, önce onu beğenmekten vazgeç madem.. :-p ekleme 2: nickleodeon altındaki resmi sitesi, 2003 yapımıymış bayağı da yeni hani..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. [Bu mesaj Sam tarafından 10 Haziran 2004 19:18 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 powerpuff girls muhteşem bi çizgifilmdir , buna bi göz atayım gerçi power ı da izlemiyorum da kültür olsun :) gerçi sen beğendiysen şüpheyle bakarım :P[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ıyhh powerpuff girls onun yerine gider the tick izlerim powerpuff girls izlerken water melon izlermiş gibi hissediyorum kendimi.. x-men evolution sonunda bitti, unlimited spider-man'e başlıycam :D bir de U dönüşü yapıp ardından nostaljı amacıyla spider-man and his amazing friends yaparım artık..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 powerpuff girls değil ki bu, ne alaka şimdi? çizgi-film demek ille vurdukırdılı müthiş ciddi şeyler olmak zorunda değil ki. ha kaldı ki x-men bundan daha ciddi gelmiyor bana.. :) XJ9 wolverine'i tokatlar.. :-p ekleme: bone'un ilgisini çekecek bişi söyliyim ehe, brd'i kenshin'i seslendiren arkadaş seslendiriyor, jenny'i seslendiren de çok tanıdık br ses ki çıkaramadım ama çok güzel seslendirmiş, beğenmemde etkisi oldu sanıyorum biraz.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. [Bu mesaj Sam tarafından 10 Haziran 2004 20:00 tarihinde değiştirilmiştir]
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 evt bende izliyorum cnbce de gördüm ilk defa hoş powerpuff gibi,[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 kenshin mi? izliyim o zaman sesine hasret kaldık arkadaşın...[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 çizimlere bayıldım.. :-p solda jenny, ortada kenshin sesli brad ve sağda onun yumurcak kardeşi tuck..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 aslında Kenshin'i Türkçe seslendireni bulsak, birkaç kere "hiten mitsurugi ryu" felan dedirtip kayda alsak, mr. roboto, comanchero gibi döne döne dinlesek :-P[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Ya grakikler power puffla aynı zaten hehe =) 2 sinide seyrederim =p[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 tick'i kim aşşağılıyor? hemen ayağımın altına alayım.. "KAAŞIIIIIK!"[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ehe. demin müzik dinliyodum sonuna kdar açmıştım amfinin sesini, unutmuşum kapamayı. nickelodeon'un sayfasını açar açmaz höt diye garfield çıktı ödüm koptu lol. :) ayrıca bu çizgi filmin seslendirmeleri güzel ama karakterler çok çocuksu bea.[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan!
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 bence Jimmy Neutron daha hoş bi çizgi dizi buna nazaran =][signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan!
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 nickleodeon yapımlarını beğenmiyorum doğrusu, zaten öğrendiğim ki MLaaTR'ı (ulan öyle isimler buluyorlar ki ille kısaltma gerek) yapan kadro da olduğu gibi cartoon network'ten transfermiş.. seyretmek isteyenler yarın 11'de tv başına.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bugünkü bölüm de hoştu, özellikle ilk yarıda dikkat ettiyseniz doğrudan doğruya spider-man/symbiote ilişkisinin parodisi vardı, hele biyonik cildin gece uyurken ona yapışması, sonradan "biz normaliz, biz şuyuz, biz bunu yapmak istimiyoruz" diye etki altına alması filan çok komikti.. :) bir de açılış temasına hasta oldum ama hiçbir yerde bulamadım, aramadık yer bırakmadım neredeyse. çok kötü bir tv kaydı wav buldum ama dağ başında cep radyosu kalitesinden bile kötü ya.. bulursanız bir zahmet yazıverin, kazaa'da filan da bulamadım..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 symbiotik ha.. yazık oldu kaçırdım yine ya.. bu arada ultimate spider-man'e başladım ama pişman oldum.. hayatımda bu kadar uyduruk bi carnage daha görmemiştim.. SS almak nasıl oluyor Windows media playerda? (normal print screen olayı işe yaramıyor)[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 13 Haziran 2004 22:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 üçüncü parti ss alma programları window capture filan yapıyor, belki onlarla olur?[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
blue_demon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Şu kızın içine bi minik robotun girip onu canavara çevirdiği bölüm çok güzeldi. Ergenlik sanıyolar falan :D[signature][hline]Free your mind http://www.ilovelivtyler.com
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 sam izledim de, kenshin sesi felan duyamadım, zaten diziye 10 dakkadan fazla dayanamadım.[signature][hline]pc and comic geek
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 bone bak yukarıda yazmışım, brad adlı karakteri seslendiriyor kenshin sesçisi. ha ayrıca 10 dk'den fazla dayanamadığını belirtmişsin de zevksizliğini yuhalasam mı karar veremedim, kınamakla yetiniyorum.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 brad kim, büyük kardeş olan mı?[signature][hline]pc and comic geek
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 said: Bonecrusher, 12 Haziran 2004 17:37 tarihinde demiş ki: tick'i kim aşşağılıyor? hemen ayağımın altına alayım.. "KAAŞIIIIIK!" bi ara ultima da millete saldırırken KAŞIK diye makro yapmıştım öyle dalıyodum millete eheheh[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim balkondan bebek sallayanları da sevmem nameless13 demiş ki: taklitlerimden sakının
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 evet brad o büyük kardeş, yarınki bölümde çıkar herhalde.. ..with the strenght of a million and seventy men, i guess i really shouldn't complain.. 8-)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
elma Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 powerpuff girls ün tıpkısının aynısı işte daha nolsun[signature][hline] zlorwf demiş ki: bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo...
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 yok tıpkısının aynısı denemez ama onu andırıyor, ben onu da biraz izlemiştim ama bu çok daha entellektüel geldi bana. dikkatli izleyenler her bölümde bir yerlere göndermeler olduğunu farkedecektir; mesela bugün siyah beyaz mickey mouse çizgi-filmlerine gönderme vardı, geçen hafta superman'e gönderme vardı ve önceki hafta da venom'a.. :) bayıldım bugünkü bölüme ya, gittikçe güzelleşiyor gibi. önyargısı olmayan kaçırmasın, önyargısı olan da kırsın seyretsin.. ;)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. 2 ay sonra ... Darestan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ya ben çok seviyorum bu çizgi filmi her pazar 1030 da cnbce de bi bölümde bu jenny ingilizce konuşma cdsini düşüğrüyor japonyada bütün bölüm boyunca japonca konuşuyo hasta oldum ya animeye döndü baya güzeldi şu aralar tvdeki en güzel çizgifilmlerden biri bence Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/586259-my-life-as-a-teenage-robot/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Çizgi Dünyası My Life as a Teenage Robot × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Darestan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ya ben çok seviyorum bu çizgi filmi her pazar 1030 da cnbce de bi bölümde bu jenny ingilizce konuşma cdsini düşüğrüyor japonyada bütün bölüm boyunca japonca konuşuyo hasta oldum ya animeye döndü baya güzeldi şu aralar tvdeki en güzel çizgifilmlerden biri bence
Öne çıkan mesajlar