Konn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 beyler cin'de gunes teklif ediyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 izmir mi bu olay ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 her pazartesi izmir maçları var. kermit organize ediyor, öm atabilirsiniz kermite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 kavurma gelcekmisin yazıyorum kadroya gelceksen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Sen sadece bunlar için mesaj at arkadaşım buraya bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 bu hafta değil önümüzdeki hafta yeğenlerim giderse gelmeyen top olsun bak burayada yazdım keyfimden gelmedim dicem bazı haftalar gerçekten keyfimden gelmedim evet tatile ihtiyacım vardı vs ama bu pazar değil önümüzdeki haftaya pazar yazıyosunuz ve gelmezsem önceden verdiğin "gebertişcem seni" vaatlerini yapman için hiç bi engel kalmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 SANKİ BEN ÖZLEMEDİM SİZİ VE MAÇLARI SANKİ BİZİM CANIMIZ ÇEKMİYO BU TOPİCLERİ OKUDUKÇA HEP BİZ KÖTÜYÜZ DİMİ HEP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 aptal çocuk bu hafta gel bende seni görmüş olayım son haftam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 abi mercimek geliyo (yeğenim) onunla vakit geçiricm buı pazar 1.5 senedir geöremiyorum nerdeyse olmaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 of gidip sangria'ya içicen işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 yalan söylüyosam penaltı kullanrıken abandığpınız top oluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 cl fantasy lige girin lan adam olsun maksat sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konn said: beyler cin'de gunes teklif ediyormus Abi burada da ben teklif ediyorum, boşuna gitmişsin oralara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 cava baki hill dracos tolga emir g tora emrah vingthor kenshin wish dreag(?) screwy sertac patpoker spidee 16 böle oldu serenin yerine daha evvelden bikaç maça gelmiş bir arkadaşı aldık, ne zamandır yer yokluğundan alamıyorduk, bu hafta vesile oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 mental olarak hazırım bu maça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Şimdi diğer Emrah ile Emirler aynı takımda oynamak isterler. Takım dengesini nasıl yapacağız bilmiyorum. Ben Hill Baki mi olcaz yine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 geliyorum ben evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 An itibariyle Eser evlenmiş. Tebrik ediyorum burdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Obaa helal Eser. Hayırlı olsun, bir yastıkta kocarsınız umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ben güneşle oynayayım ya son haftamda. istek futbolcuyu mendile yazıp kaptana mı yolluyoruz? dkfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Herkese Cin Halk Panpuriyetinden selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 New York Red Bulls'dan selamlar yakında akıyorum MLS'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 İki kisi daha gelecek yer acilirsa fiz ile semih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 semih kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar