Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 kızlar cirkinmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 enstütü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 di said: Bunlar liseliyse ben daha ilkokul ogrencisiyim. 1 ay falan önce bi parti vardı rusyada okulların sömestır tatiline girmesi şeysi miydi neydi asıl onu bulup bakın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 şunlardan biri bana soru sorsa, kalpten giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 http://www.ragefaces.com/i/5_stages_of_grief/img.png1- Denial Bone said: kızlar cirkinmis Myshkin said: abi burdaki kızların hepsi çok çirkinmiş yalnız ya, mini etek falan da ortada bacak yok ki doğru düzgün. TD)Pentagram said: kaşar bir millet ya haha 2- Anger Masquerade said: nasil bi memleket lan bu Aket-Atum said: ben açık açık bu kadınlarla (Tayyip'in kızlar) evlenebilen erkeklerin olaylara bakış açılarını merak ediyorum Red said: sora türkiye ye geldiklerinde TÖCÖZ ÖDÖYÖRLÖR diyorlar SDF 3- Bargaining coamenel said: nereye veriyoruz oyu ::o 4- Depression Ardeth said: şimdi üzüldüm işte Iggy said: bunlarda tayyip erdogan kızları Üzülceksen açma 5- Acceptance Allure- said: en sağdakini töcöz ödürüm kimse kusura bakmasın. benjani said: şunlardan biri bana soru sorsa, kalpten giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Ardeth said: http://www.ragefaces.com/i/5_stages_of_grief/img 1- Denial Bone said: kızlar cirkinmis Onu bilmem de kizlar cirkinmis. Burda isvecte standart zayif liseli kizlara oranla hem de cok cirkin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 abi bunlar liseli değil yalnız öyle giydirmişler sadece -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Kızlar average (tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 bu kızlardan bizim memleketede lazım.güzel oy toplarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 bone, gittin isveç'e hiç caps atmıyon panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Ardeth said: http://www.ragefaces.com/i/5_stages_of_grief/img.png1- Denial Bone said: kızlar cirkinmis Myshkin said: abi burdaki kızların hepsi çok çirkinmiş yalnız ya, mini etek falan da ortada bacak yok ki doğru düzgün. TD)Pentagram said: kaşar bir millet ya haha 2- Anger Masquerade said: nasil bi memleket lan bu Aket-Atum said: ben açık açık bu kadınlarla (Tayyip'in kızlar) evlenebilen erkeklerin olaylara bakış açılarını merak ediyorum Red said: sora türkiye ye geldiklerinde TÖCÖZ ÖDÖYÖRLÖR diyorlar SDF 3- Bargaining coamenel said: nereye veriyoruz oyu ::o 4- Depression Ardeth said: şimdi üzüldüm işte Iggy said: bunlarda tayyip erdogan kızları Üzülceksen açma 5- Acceptance Allure- said: en sağdakini töcöz ödürüm kimse kusura bakmasın. benjani said: şunlardan biri bana soru sorsa, kalpten giderim. Atilmis en efsane postlardan biri olarak kayitlara gecsin bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 yılın postu'na oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 asdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar