Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2012AvrupaŞampiyonası Elemesi: Avusturya-Türkiye 06.09.2011 21:30 »

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

ilk 11deki adamın sakatlanınca yerine oynatıcağın oyuncunun , sakatlık sonrasında çağırılıyor olmasını eleştiren çıkıcak mı acaba :)

adam ilk maç yedek bile değil , ilk 11deki adam sakatlanınca yerine giren oyuncu o maçta yedekte bile değil. vay bana vaylar bana sayın seyirciler
Sosyal ağlarda paylaş

aslında kadro saldırmak zorunda olan avusturya için fena deil ama cidden ayıp yani yedeklerin içinden almayıp sonradan cagırmak yekta kötü oyuncu oldugundan deil iyiyse basta secselerdi ki ben severim önü acık bir oyuncu geliştirmese bile gayet iyi paralar kazanır geliştirirse torunu dua eder
Sosyal ağlarda paylaş

Selcuk'un su takımda ilk 11 olmasını icime sindiremiyorum. Ayrıca hazırlık macı bile oynamayan Yekta'yı neye gore seciyor bu adam? Hiddink'in gercekten kadro uzerinde bir etkisi var mı? Yoksa takımı oldugu gibi Oguz mu yonetiyor? Oguz secim yapacaksa Hiddink'in ne isi var takımın basında yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

Eve daha yarım saat önce gelebildim (istanbul trafiği sana laflar hazırladım) kardoya şöyle bir baktım ki kepazelik.

Kepazelik olan seçimler falan değil. Yekta'nın 11 çıkması. Ama 11 çıkması derken yeteneği kapasitesi açısından da değil.

Şimdi bu adam kart görmüş adamn yerine oynamıyor mu? E bi aksilik olsa girecek yani. E o zaman niye baştan çağırmıyosun? İlk maç aksilik olsa girmeyecek miydi, demek ki yedeklerden daha iyiymiş ki şimdi 11 çıkıyor.

Ya da madem kadroya astan giremeyecek kadar kötü, o zaman neden adama ilk 11 verdin, o pozisyonun yedeği kimse (ki yektadan iyi olması beklenir yekta yokken çağrıldığına göre) o oynar, yekta yedek bekler.

Ne kadar bilinçsiz kadro sürüldüğünün kanıtı şu olay.

Hayır lig başlamış falan olsa arada takım maç oynadı yekta döktürdü o yüzden hemen monte edildi diyecem de, millet göbeğini kaşıya kaşıya yatıyo hala.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...