Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2012AvrupaŞampiyonası Elemesi: Avusturya-Türkiye 06.09.2011 21:30 »

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

Arada olur tabi de geçen maç nasıl övüldüyse bu maç eleştirilmesi normal değil mi sence. Şunu atsa tek başına 2 maçı almış olacaktı, o zaman gazete manşetleri hep Arda Arda olurdu, normal yani.

Yanlız biz en iyi ikinciliği bırakıp artık play-off lara yırtınıyoruz. Sırf banamı öyle geliyor yoksa play-off'dan çıkmak biraz rüya gibi mi?
Sosyal ağlarda paylaş

abi benim ömrü hayatımda izlediğim en zevksiz milli takım maçı olabilir.
zaman geçmek bilmedi anasını satim. kadro kötü, tercihler yanlış. pas yapabilen 3-4 adam yok takımda.

tam yine son dakika balı dedim, onda da en kötü penaltı atışı yapıldı. bu kadar mı odun gibi vurulur topa. eline şans geçti, değerlendireceksin arkadaş.

93'teki oyuncu değişikliğine girmiyorum bile.
Sosyal ağlarda paylaş

arda geçen maç da, son dkda gol atınca, ardayı övmedik ki. performansını izleyip kahroluyoruz yine, yeni, yeniden. dünyada sol açığa koyacağım en son oyuncu, götünü kaldıramayan, dribbling yapmasını bilmeyen adamı kanata koyup, hızlı hücumlarımı öldürecek kadar aptal değilim
Sosyal ağlarda paylaş

Polyushka said:

arda geçen maç da, son dkda gol atınca, ardayı övmedik ki. performansını izleyip kahroluyoruz yine, yeni, yeniden. dünyada sol açığa koyacağım en son oyuncu, götünü kaldıramayan, dribbling yapmasını bilmeyen adamı kanata koyup, hızlı hücumlarımı öldürecek kadar aptal değilim

Unsuccessful troll is unsuccessful.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...