Darksun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Arada olur tabi de geçen maç nasıl övüldüyse bu maç eleştirilmesi normal değil mi sence. Şunu atsa tek başına 2 maçı almış olacaktı, o zaman gazete manşetleri hep Arda Arda olurdu, normal yani. Yanlız biz en iyi ikinciliği bırakıp artık play-off lara yırtınıyoruz. Sırf banamı öyle geliyor yoksa play-off'dan çıkmak biraz rüya gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Hiddink de iyi sonuç aldık diyo, bu da Türkleşmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ben maçlık eleştriye laf etmedim arda topcu değile gelmiş olay hemen onlara lafım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Llama said: dk 90 da penaltı kazanıcan kaleciyide içeri sokman gerek senin yaonu denedi zaten bariz heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 abi benim ömrü hayatımda izlediğim en zevksiz milli takım maçı olabilir. zaman geçmek bilmedi anasını satim. kadro kötü, tercihler yanlış. pas yapabilen 3-4 adam yok takımda. tam yine son dakika balı dedim, onda da en kötü penaltı atışı yapıldı. bu kadar mı odun gibi vurulur topa. eline şans geçti, değerlendireceksin arkadaş. 93'teki oyuncu değişikliğine girmiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 arda geçen maç da, son dkda gol atınca, ardayı övmedik ki. performansını izleyip kahroluyoruz yine, yeni, yeniden. dünyada sol açığa koyacağım en son oyuncu, götünü kaldıramayan, dribbling yapmasını bilmeyen adamı kanata koyup, hızlı hücumlarımı öldürecek kadar aptal değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Arda sut cekmesine bilen bir adam degil. Penaltı atacak adam hic degil. Gerci takımda penaltı atabilecek bir adam oldugunu dusunmuyorum. Bugunku kadroda. Hamit falan olsa asardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Polyushka said: arda geçen maç da, son dkda gol atınca, ardayı övmedik ki. performansını izleyip kahroluyoruz yine, yeni, yeniden. dünyada sol açığa koyacağım en son oyuncu, götünü kaldıramayan, dribbling yapmasını bilmeyen adamı kanata koyup, hızlı hücumlarımı öldürecek kadar aptal değilim Unsuccessful troll is unsuccessful. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 serdar kesimalı dmc oynatabilirdik diyo hiddink ahuahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 troll olsa başarısız olurdu, evet ben de eminim buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 en penaltı atıcak adam ilk 11'de selçuk şahin'dir. gülmeyin ama öyle. köşeye sert vuruşları iyi yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Troll olmasaydı da komik olurdu. Kimse gulmuyor. Demek ki troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 logtrig said: en penaltı atıcak adam ilk 11'de selçuk şahin'dir. gülmeyin ama öyle. köşeye sert vuruşları iyi yapıyor Yok ya onun sebebi gozlerinin farklı koselere bakıyor olması. Kaleciyi yanıltıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 kimsenin gülmemesi güzel bir şey. çünkü komik olması için yazılan bir yorum değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 gider azerbaycana yeniliriz zaten, cikamayiz yukari, heyecanlanmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Yorum degil cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Niye, Arda'nın oyunu yavaşlattığı bir gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ya hiç bi zaman iyi bi takım olmadık ki avusturya falan işte bizim rival diyebileceğimiz takımlar arda useless her zamanki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 yargı diyelim o zaman, no problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 madem gol olmayacaktı o penaltı, sabri vursaydı da iki gülseydik zaten çok sıkıldık maçı izlerken sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 DRaGoN_SLaYeR said: madem gol olmayacaktı o penaltı, sabri vursaydı da iki gülseydik zaten çok sıkıldık maçı izlerken sfds Sabri Burak'a orta açardı penaltıdan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Polyushka said: yargı diyelim o zaman, no problem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 en iyi 2.lik ne ben anlamadim, kazakistan azerbaycan maciyla ne alakasi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ya bi de kendisinden istenmeyen konularda da fikir beyan etmiş onu da yüzüne gözüne bulaştırmış eble.. edit: arda yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 aqu onu bende anlamadım ama sormak istemedim sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar