Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Burada kurallari tartisin, ama tartismanin bir etkisi olacagini garanti edemem. Kurallar: http://forum.paticik.com/read.php?11,6992569 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 güzel düşünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ülke adının çok gerekli olmadığını düşünüyorum. aynı yıl aynı isimle çok nadiren denk film geliyor, ülkeye ne için gerek var başka? bir de kimi filmlerde 5-10 ülke adı yazabiliyor, o da bayar. başlıklarda film adı kadar ülke adı yazmış oluruz hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Çin filmi izlemek istersen başlıklarda Çin diye aratırsın, bulursun. Öyle on tane ülke varsa zaten Çok yaz geç =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 iyi de postta arama var. tarih ve orjinal isim haric gereksiz basliga yazmak, hepsini ilk posta yazinca yeterli oluyor. yonetmen ve basrol kadrosu gibi bilgileri yaz tamamdir. ustune imdb linki kapatiyor herseyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 hayır görüntü yönetmenini de yazmalıyız bence diyerek banlanıp huzurunuzdan çekiliyorum. ha bir de paticikte günde kaç film başlığı açılıyor ki buradan çin filmi aratalım:( zaten ilgili sitelerden yapıyoruz bunu üstadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Dizi için kanal ve gerekliyse ülke doğru diye düşünüyorum. Ama film için şöyle olabilir: Filmlerin %90'ı Amerikan, Türk. Türk ya da Amerikan değilse bildirilebilir belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 hmm bak bu olur. türk filmlerini adından anlıyoruz zaten, ancak abd dışı gavur filmler "i saw the devil (akmareul boatda)" gibi orijinalinde başka isme sahip olabiliyor. bu bağlamda ülke yazılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Güncelledim. Filmler zaten iyi kötü öyle yapılıyor ama dizi için ve yabancı filmler için (abd ve tr dışı işte) işler olacak sanırım kurallar daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Filmlerde mantıklı (hatta zaten kural olmadan da uygulanan bi durum oldu) da dizideki kurallar saçma olmuş bence. Dizi sonuçta, kaç sezon süreceği belirsiz ilk sezon yılının ne önemi var? Hele yabancı diziyi zaten millet genelde ya indirerek ya streamingle izliyo kanalı ne farkeder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grosie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 yeniden çevrilen dizilerde faydalı olur ilk sezon yılı (Battlestar Galactica), kanalı da aynı dizinin farklı ülke versiyonları için olsa gerek (The Office) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Rewendor said: kanalı ne farkeder? Türk dizileri için o daha çok ama yabancıları da dışlamak olmaz şimdi değil mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar