SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 benim mesajımın üstüne konuyu kitlediğin için teşekkür ederim topiğin sahibi gibi olmuşum hani sanki gizi güçlerim varmış da öğüt verici mesaj yazıp moderasyon yetkim olmamasına rağmen chuck norris misali konuyu kitlemişim gibi rabbim kasırgadan korusun, amen.
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 dasaaa naber sen hiç böyle ufak süprizler yapmıyosun konu dışında benim için. olmadı.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 ben kitlemedim, senle alakali olabilir gercekten.
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Ama ilk hedefim bilim&teknik şu an. Kalorifer tesisatı ile ilgili bi konu açılırsa bu olayı yapmayı planlıyorum. Bekle beni Ardeth
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 bilimsel bir tartışma yapıyorduk, bilimin önünü kesiyorlar!
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 aquila said: ben kitlemedim, senle alakali olabilir gercekten. http://media.tumblr.com/tumblr_lkchut4bA41qcerjn.jpg
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 abi uzun süredir konu kilitlemiyorum. denk düşerse mesaj atmanı bekleyeceğim. naber demişsin.. SANA NE LAN! SANA NE LAN! SIKAYIM MI LAN KAFANA! SIKAYIM MI!! diyerek nasıl olduğum konusunda bi ipucu vermek istiyorum.... şimdi hemen gidip koşayım da dışarıya doğru gidip pazarda domates satmaya gideyim bari ben gidip.. bi gittim
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Şöyle olmasın o iş, said: Bursa'da manavda sivribiber kalmadığını öğrenen Sezer Kırbıyıklı 'Bu nasıl manav?!' diyerek domatesleri kurşunladı.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 koşarak bursaya gelirsem haber veririm. dert etme sen. beraber kurşunlarız.
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Daha egzantrik olsun, sapanla manavın topuklarına sıkalım!
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Bazı ibre arkadaşlar 1 günde istanbula geri kaçınca falan bu gibi durumlar oluşuyor, bilginize. /kıztribimode off
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konu kitlememek lazım değil mi zaten teorik olarak. Garbışa at gitsin. Bu gün yaptım bir tane öyle.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 garbicdaki kardeslerimize ayip, onlar da modulator.
reyou Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 lan isme yonelik topak acma olayini 2010 bahar sezonunda kaldirmamismiydik. /kilit.
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Sözkonusu kişi şükrü, kimse ellemeye cesaret edemez bence.
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Şükrüyü ellemeye değil yani konuyu ellemeye.
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Ama şükrüyü de elleyeceklerini zannetmiyorum.
reyou Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 abi seni tebrik ettim, her mesajina buyuk harflerle basliyosun, noktayla bitiriyosun. hakkindir dsfsfdsf
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 reyou said: abi seni tebrik ettim, her mesajina buyuk harflerle basliyosun, noktayla bitiriyosun. hakkindir dsfsfdsf Abi arada yapmadığım da oluyor ama %1'den daha az yani. Dilin kurallarına dikkat ediyorum, alışkanlık oldu. Xenocide said: ama adamın niki büyüklü küçüklü :( Çok liseliydik o zamanlar be =/
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 SeaGle said: Ama ilk hedefim bilim&teknik şu an. Kalorifer tesisatı ile ilgili bi konu açılırsa bu olayı yapmayı planlıyorum. Bekle beni Ardeth here is a list of Ardeths who care
Öne çıkan mesajlar