SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 reyou said: abi bide stalklayan motorlar var onlar tam karasinek yahu. adam gotume yapismis, ne sagdan geciyo ne soldan, fren basmaya korkuyorum bunlar yuzunden. Basmak lazım abi aslında. Takip mesafesinin benim değil onun sorunu olduğunu dingile öğretmek lazım ama yapamıyoruz yine de, can bu şaka değil. Motorcuların çoğunu sevmem pek, çoğunda şöyle bi düşünce var genelde, ve bu düşünce yüzünden otobanlarda ayılık yapıyorlar arabalara; "4 tekerlekli taşıtlar zengin, zübbe, artist, lolololololo, poposunu sağlama almak isteyen bebeler. 2 tekerlekli vasıta kullanmak yürek ister, biz çok kuuluz, trafik bizim kontrolümüzde olmalı blahblahblah" Bunları düşünen motorcu da gördüm, görmedim değil. İşkembeden sallamıyorum sfgdfds. Hayır zorla dingillik yapanın ölüp ölmemesine üzülmem pek ama hiç birşey yapmasan bile ölümlü kazada hapis yatıyosun arkadaş, hayatını alt üst edebilir yani elalemin dangalaklığı. Millet artislik yapıcak diye geriliyoruz, sürüşün de keyfini alamıyoruz sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Bu kör nokta işini çok büyütmüyo musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 ORADAN GELEN Bİ ARABA ARKA KOLTUKTA OTURAN ÇOCUĞUNU ÖLDÜRÜRSE GÖRÜŞÜRÜZ SENİNLE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Valla hiç bişey olmasa sağ/sol komple hasar alır. Onu geçtim hıza/yola falan bağlı olarak ölümlü kazaya kadar bile gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Yahu o kör noktaya anlık refleksle bakıp şerit değiştiremiyosan zaten kullanma arabayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 şimdi bunu dedin ya bundan sonra hiç yeni şöfeeer yetişmeyecek ve şöfeeeerlerin nesli tükenecek. sonra da hiç araba satılamayacak ve dünya ekonomisi çökecek. savaşlar olacak ama tank kullanacak kimse olmayacağından taşlar ve sopalarla yapılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Araba satılmasın abi zaten artık trafikten geçilmiyo izmirde bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Kullanmayı bilmeyenler ve bayanlarda kullanmasın araba zaten. Trafikte savaş çıkacağına dünya savaşı çıksın nüfus azalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=5Te-WiRohR8 şunları ayrıyetten satıyorlar bir araştır istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Abi olay güzel de trafikte trafiğe odaklananın böyle sorunları olmaz. Ama yolda giderken firmanın yıllık gelirleri %30 düştü nasıl çözerim diye dalarsan işin şansa kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 yav said: kör nokta neresi la? ben görüyom her yeri? yandaki araba aşağı yukarı senin arka camın hizasındayken aynalardan gözükmüyor genelde. orası kör nokta oluyor işte =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 trafiği iyi takip et, arkanda önünde olan araç sayısını ve modellerini kafanda not et. arkanda bi araba kaybolduysa fuuu modunda hızını değiştir, ya yavaşla ya hızlan. Aynanı iice geniş aç,kendi arabanı görmene gerenk yok. Ha gene olucak ondada azcık one egıl yol bırlesme yerlerınde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Dartanian said: Yahu o kör noktaya anlık refleksle bakıp şerit değiştiremiyosan zaten kullanma arabayı. İşte onu diyoruz abi biz de, bi an kafanı 90 derece yapacaksın. Refleks haline geldikten sonra dert değil ama çok da "ne var yea" denilebilecek bi durum değil, trafikte en çok kaza yaptıran şeylerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mum_Chamber said: kor noktanda araba olmadigini dusunuyorsan zaten emin olmak icin bakmak zorundasin. benim soyledigim, eger trafigi takip ediyorsan ve yaninda araba oldugunun farkindaysan bir az bakarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 reyou said: yillarin kamyonculari dolmuscularida takiyo sfsdfdsfsd :) dolmuscu iphone da oyun oynayarak sürüyor arabayı o aynalar falan süs onlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 ya direk hızlıca kırın, yüksek bir ses çıkarsa araç var demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Dikiz aynanı sağ arka camıda görebileceğin şekilde ayarla. Ucundanda görsen yeter. Ani çıkışlarında çok yardımı var teddütte kaldığında kafanı biraz uzatıp o açıyı gördüğünde araba görmüyorsan bas geç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 kafayı biraz daha öne eğip aynadan görebilirsiniz :D Ya da direk camdan bakın arka kapı hizasında bir şey var mı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Argue said: kafayı biraz daha öne eğip aynadan görebilirsiniz :D this. En güvenlisi bu, kafa dönünce, eninde sonunda öndeki bi dallamanın fren yapası tutuyor, ya da şerit değiştiresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ben trafği takip ediorm sürekli, birisi körüme gelecekse hızımı değiştiriyorum. Ama tabi, bazen bunu beceremiorm öle durumlarda yan aynaya bakış açımı değiştiriorm böle ileri geri. volvonun da bliss diye bişiyi var körde bişi varsa ışık yanıo oha aynı şekilde cevap vermişim te ne zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 BSM (Blind Spot Monitoring) opsiyonlu arabalarda degisik noktolara yerlestirilmis algiliyicilar ile, kabaca radar sistemi ile kor nokta da bir arac oldugunda, ilgili dikiz aynasinda gorsel ve kainde sesli uyari alabiliyorsun. Bu dedigim mazda cx-7 grand touring modellerinde ki calisma sekli, degisik markalarda degisik olabilir. Klasik olarak, teknoloji olsun olmasin, eski soforler radar olsun olmasin, benim kafadaysa mutlaka one dogru bir egilir check eder. Can cikar huy cikmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Omuz uzerinden bakma diye bir olay var kor nokta icin. Guvenli surus egitimlerinde bahsedilen bir durumdur. Soylenmistir belki onceki sayfalarda. Yeni arabaların cogunda aynın uc kısmı daha genis acıyı yakalar kor nokta icin. Arada kucuk bi cizgi ile isaretlenmistir. Ama yine de goremeyebiliyorsun. Dikiz aynanın da faydası oluyor ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 http://www.maxiviewblindspotmirror.com/wp/wp-content/uploads/2011/08/thesis-header-mvbsm-2501.jpg http://mcdlifesciences.com/wp-content/uploads/2010/09/blind-spot-mirror.jpg valla GÜBÖNLÖ ÖNTÖRNÖT sağolsun bir sürü sayfaya erişimim 10000sn falan aldığından aslında park sensörleri ile yapılmış blind spot sensor sayfaları verecektim de... başka zamana artık. GÜBÖNLÖ ÖNTÖRNÖT güvenli araba kullanmanızı istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Kesin çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 dasaaa said: GÜBÖNLÖ ÖNTÖRNÖT güvenli araba kullanmanızı istemiyor. stepneyi ağzından çıkar abi daha güvenli olur öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar