Joker Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Postmodern_social_construction_of_nature http://en.wikipedia.org/wiki/Postanalytic_philosophy böyle antik kuntik şeyleri okumaktan zevk alan varmı paticikte? ingilizce olunca birde beyin overload oluyor bide. türkçe pek döküman bulamıyorum. http://memedepot.com/uploads/1000/1148_1253230725640.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 antin kuntin değil mi o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 iki türlüde kullanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Ahaha bi birak, kim nerde kullanmis antik kuntik diye. Yok oyle bisey, antin kuntin var bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 antik-kuntik okuyacağımıza pandik-pundik takılıyoruz biz MÜHÜHEHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 di said: Ahaha bi birak, kim nerde kullanmis antik kuntik diye. Yok oyle bisey, antin kuntin var bi. abi ne boş adamsınız ilk posttanda trollenmeye başlanmazki bi topic. http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=antik%20kuntik http://www.itusozluk.com/goster.php/antik+kuntik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 valla geçen gün eski bir dos oyunu adını wiki kategoriler içinde görürmüyüm vs araştırması yaparken, bir an kendimi gülgiller familyasının içinde buldum. Elma ağacının gülgillerden olduğunu öğrendim ve çok mutlu oldum. Artık rahat rahat elma yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 o linkler ne kaynak mı sdfsf hyr baktımda biri antik kuntik yazar niki diğeride antik kuntik yazmış alttakide düzeltir niteliğinde bkz antin kuntin yazmış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Bir iki kisi gotunden terim/deyim uydurunca oyle bir sey var olmuyor genc. Sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 adam öldü beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 antik kuntik kurtce kufur degil mi, ban? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 di said: Bir iki kisi gotunden terim/deyim uydurunca oyle bir sey var olmuyor genc. Sorry. deyim dediğin şey zamanında birilerinin götünden uydurduğu bişey olduğuna göre diyecem troll beslemiş olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Haci sen baya fena durumdasin. Bir sey yok demek trollemek degil onu ogren once bence. Kaldiki uydurulmus degil soylenmis diyelim ona. Bir toplumun cogunlugu tarafindan kullanilan ve bilinen bir sey oluyor deyim. Antik kuntik gibi seylerde ise digerleri ilk soyleyenin/kullananin cehaletini takip etmis oluyor, bir degeri olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ya di cahilim ben tamam mı bi git artık off. amma uzattın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 3 cümleden fazla olan yazıları beynim direk ignoreluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ikisini de TDK deyimler sözlüğünde bulamadım sdf. ayrıca ömrümde hiç kullanmadığım bir deyim, sanırım biraz fazla argo şeyler söylüyorum böyle deyimler kullanmak yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 di ne biçim rush çekti lan ahah adamı canından bezdirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Adama yok oyle bir sey deyince trollemeyin diyor abi. Sasilacak bir sey degil o tepkisi. Gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 antin kuntindir doğrusu karikatür dergisi yada cem yılmaz icadı antik kuntik diye bişi yok ayrıca wikipediada randomlamak çok elenceli bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Antik kuntik diye bişey yok. Antin kuntin olacak. Vay cahil cühela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 antin kuntin olmasın o.. hayır bide inatla fail olmadım havası var priceless..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 aferin topic'in içine ettiniz. sevinin. 2 sayfa wording tartışıyorsunuz. ne diyeyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 fds tartışılan şeye gel şöyle tartışmaları futbol bölümünde falan yapın abi komik oluyor burda, temizledim topici devam ettirmeyin plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar