Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Abi napıyosunuz ki siz hakkatten. Ben çalışan adam falan üstünden inmiyorum bu kadar oldu.Utanmasam bakkala bile gidicem. Ginaly kaslar gitmiştir senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 bi bayram ayagına ki son gunu arabaya binmeden 600 km yaptım.normal bence.ihtiyac neticede ki biniosun. ha kendi arabam olmadı şirketi şöğüşlüyorum bide : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ilk kullanılan araba mı yoksa sahip olunan ilk araba mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Selam, 1991 model Audi 80 1.8S Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 nuhnebiden kalma sıteşın vagon kartal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Dartanian said: Abi napıyosunuz ki siz hakkatten. Ben çalışan adam falan üstünden inmiyorum bu kadar oldu.Utanmasam bakkala bile gidicem. ehueh valla ben de bilmiyorum. zaten bayram haftası bi 2000km yapmıştır araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 2011 model C4 1.6 Benzinli Automatic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 2004 Focus, hb, benzinli, düz vites. Gayet eğlendirmiştir beni. Hala da biniyorum arada. Şehir içinde çok eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Arkadaki ilk öndeki son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Golf 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Suark said: ilk kullanılan araba mı yoksa sahip olunan ilk araba mı? Zengin pederin ilk hediye ettiği araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Honda city o zaman =) bordo hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar