Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 of elysium falan denmiş, yenisini bilmiyorum ama bu eski elysium'dan uzaklaşın derim, ses yalıtımı 0. elektrik, doğalgaz zart zurt harici aidat 400 lira falan, gerek yok panpalar. buralarda oturmanın tek güzel yanı travesti kavgalarını canlı izleme olanağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 gypsy said: tip yoksa ev lüks olması lazım tabi /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 işte bir fakir daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Ev kiralayacağına krediyle al bir tane 1+1 300 400bine, öde 2-3 sene yemeden içmeden, sonra da kızları (gerçi sen 30 31 olursun ama) "bu genç yaşımda buralardan böyle ev al baaak" diye tavlarsın, hatta yaşın 40'ı geçip de müstakil ev alayım, çocuklarım havuzumuza girsin kafasına geldiğinde de ilk 1+1'ini 2000'den kiraya verirsin genç dimağlar oralarda mala vurmaya devam eder hayrın dokunur insanlığa. İşin fantastik kısmı bir yana eğer turneye falan çıkıyorsan zaten evinde pek vakit harcayamıyorsundur, ayda 1 bilemedin 2 kızı evine getirebilme ihtimali için de 2000 liraya kiraya çıkılmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 taksimden kalkan sarı dolmuşların geçtiği her muhit bence istanbulun en güzel yerleri bayn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Göksu evlerinde ufak capta bi villa tutsan kendine? Hani belki esyali 2000-2500'e bulursun. Köprununde dibi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 deadwoll said: Ev kiralayacağına krediyle al bir tane 1+1 300 400bine, öde 2-3 sene yemeden içmeden, sonra da kızları (gerçi sen 30 31 olursun ama) "bu genç yaşımda buralardan böyle ev al baaak" diye tavlarsın, hatta yaşın 40'ı geçip de müstakil ev alayım, çocuklarım havuzumuza girsin kafasına geldiğinde de ilk 1+1'ini 2000'den kiraya verirsin genç dimağlar oralarda mala vurmaya devam eder hayrın dokunur insanlığa. İşin fantastik kısmı bir yana eğer turneye falan çıkıyorsan zaten evinde pek vakit harcayamıyorsundur, ayda 1 bilemedin 2 kızı evine getirebilme ihtimali için de 2000 liraya kiraya çıkılmaz bence. adam süper analiz yapmış(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 deadwoll said: Ev kiralayacağına krediyle al bir tane 1+1 300 400bine, öde 2-3 sene yemeden içmeden, sonra da kızları (gerçi sen 30 31 olursun ama) "bu genç yaşımda buralardan böyle ev al baaak" diye tavlarsın, hatta yaşın 40'ı geçip de müstakil ev alayım, çocuklarım havuzumuza girsin kafasına geldiğinde de ilk 1+1'ini 2000'den kiraya verirsin genç dimağlar oralarda mala vurmaya devam eder hayrın dokunur insanlığa. İşin fantastik kısmı bir yana eğer turneye falan çıkıyorsan zaten evinde pek vakit harcayamıyorsundur, ayda 1 bilemedin 2 kızı evine getirebilme ihtimali için de 2000 liraya kiraya çıkılmaz bence. bddk kredilendirme oranı %75, 400binlik ev için 100bin cash. 100binim olsa mercedese binerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 olm ne kiskanc adamsiniz lan, zenginin parasi zugurdun cenesini yoruyo harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 deadwoll said: ayda 1 bilemedin 2 kızı evine getirebilme ihtimali için de 2000 liraya kiraya çıkılmaz bence.işte şu cümleyle artık sen de bizden birisin deadwoll,fakirler kulübüne hoşgeldin.birazdan dasaaa gelip seni kulüp hakkında bilgilendirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 pogodi said: taksimden kalkan sarı dolmuşların geçtiği her muhit bence istanbulun en güzel yerleri bayn. olay bu aslında niye kimse sölememiş daha evvelden ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 cihant said: deadwoll said: ayda 1 bilemedin 2 kızı evine getirebilme ihtimali için de 2000 liraya kiraya çıkılmaz bence.işte şu cümleyle artık sen de bizden birisin deadwoll,fakirler kulübüne hoşgeldin.birazdan dasaaa gelip seni kulüp hakkında bilgilendirir zaten üyeleri yazacağım artık abi. üyelik aidatlarımız kahvelerden çalabileceğiniz kesme şekerlerle ödenebilir. bi de toplantılara gelirken sigara içen üyelerimiz için yerlerden az içilmiş izmarit toplayabilirseniz seviniriz. hoş geldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 dasaaa gel yanımda kal lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 cihangirde yaşamayan cihangiri bilemez!!!!!!!!!111 ara sokakta bir travestiyi evine atmamıştır mesela. anca silikonuna bakmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 cavanagh said: pogodi said: taksimden kalkan sarı dolmuşların geçtiği her muhit bence istanbulun en güzel yerleri bayn. olay bu aslında niye kimse sölememiş daha evvelden ehue maltepe ve kartal sayılıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 bostancıya kadar aga yok dolmuşçu maltepede oturuyom eve giderken atarım derse o da olur ben maltepede oturuyom zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 ben hisarda, ayda 700e 2 katlı tahta bir köşkün alt katında oturdum master yaparken (üst katla alt katın girişleri farklı). kapının önüne çıkınca deniz gözüküyodu. naber utku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 bende orda otururken gece taksimden geldiğimi hatırlıyorum tek dolmuş.bazen direk devam ettikleri oluyor gece yok ben ztn sarı dolmuş gidiyorsa güzel semttir demek istedi sandım ondan öyle deim :) ama maltepe sahil kartal sahil hava karardımı kaçmak lzm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 çarşamba gibisi yok yine de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 TUZLA gibisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 kemoterapi görüyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 cavanagh said: pogodi said: taksimden kalkan sarı dolmuşların geçtiği her muhit bence istanbulun en güzel yerleri bayn. olay bu aslında niye kimse sölememiş daha evvelden ehue bunlar gece kaça kadar oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 3e kadar var galiba kadıköy-taksim öyleydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Bayağı geçe kadar vardı ya, ben Kadıköy'den Taksim'e çok döndüm aptal saptal saatlerde. Zaten 3'ten sonra da Taksim'de ya da Kadıköy'de olacaksanız 6'ya kadar bekleyip motorla vs. geçersiniz sonra np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar