synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 büyükcekmece paklar seni. elysium mu nedir, temsili foto dedigini ara sor yarın. mobilyalı mı, oturuluyo mu diye. gayet makul duruyodu. ulan yanlız cidden sehir icinde sallayan ev varmıs o fiyata bak biz de ogrenmis olduk. ben de eve cıkıcaktım, düz düz daire bakıyodum, residance da bakayım bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 dasaaa said: cihant said: niye fakir rageine gireyim ki,banane.parasını ister taksim meydanında yaksın, ister karı kızla ezsin. 3 birim para kazanıyorken 2 birimini sadece kiraya vermek çok manasız geliyor,ondan sordum.ha 10 birim para kazanıyorsa da helal olsun,inş daha çok kazanır ama o zaman da çoğunluğu öğrenci vs olan foruma lüks danışmasın bi zahmet,bizim tavsiyeler kesmez onu abi fakir olanları sayıyorum ben + ve adını vermek istemediğim 4kişi daha.. belki bi ihtimal bi de sen.. kalanı zengin olm. deli gibi para kesiyorlar. buraya soracaksın zengin işini. papara yapmayı falan soracaksan yanlış yer burası. Mesela benim altın saatim bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 napae said: Defol git Bahçeşehir'de otur. oha vicdansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 napaenin babası zengin kendi fakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Büyükçekmece ebesinin nikahı, gece Taksim'e çıksa birisinde kalması gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 lan bahçeşehirde 300 liraya rezidansa çıkıp 1000 tl eurodizele ayırsam bayaa mantıklı olabilir mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 synthesizer said: büyükcekmece paklar seni. elysium mu nedir, temsili foto dedigini ara sor yarın. mobilyalı mı, oturuluyo mu diye. gayet makul duruyodu. ulan yanlız cidden sehir icinde sallayan ev varmıs o fiyata bak biz de ogrenmis olduk. ben de eve cıkıcaktım, düz düz daire bakıyodum, residance da bakayım bundan sonra elysium (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ya abi floryadan sonrasında yaşaması zor yaşarsanda istanbula takılmıcan edirnede tekirdağda falan akıcan ahaha bu arada cadde civarı gezinsen erenköy suadiye falan heryer kiralık ev dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 çorlu akar sadsge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 lan elysium iyimiş hakkaten ya adamları yarın bi arayım da "peşinde gaça bırakıyon gardaş" ayağı çekeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 florya yeşilköy falan büyük ziyan. sozum meclisten disari da, orda yasayanlar orda takılıyo zaten, belli bi kültür olusuyo orda da. cok nezih bulmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 synthesizer said: napaenin babası zengin kendi fakir valla senin kadar yakından tanımıyorum elbette ama zengin olduğu kabulü doğru gibi geliyor elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 napae said: Büyükçekmece ebesinin nikahı, gece Taksim'e çıksa birisinde kalması gerekir. ŞİŞLİYE GİDİYOM OK Mİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 naz'ın beyni zengin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Anadolu yakasında yaşamak daha kolaymış sanırım bi de. Ama mesela ben hayatta Avrupa yakasından başka yerde oturmam sdff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 AHAHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 çok mu geziyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 1 ay büyükçekmecede 1 ay pendikte olabilirim, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ADAM BANA SORMAMIŞ LAN AHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Kime sormuş ben anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 editlemiyom rezalet baki kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Sana sormuş lan kime sorucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 anadolu yakası ya da avrupa yakası çok farketmiyor iş yakınlığı önemli değilse. heryere ulaşım var artık. mesele yaşadığın bölge, apartman, komşular filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 napae said: Anadolu yakasında yaşamak daha kolaymış sanırım bi de. Ama mesela ben hayatta Avrupa yakasından başka yerde oturmam sdff. böyle standartı düşük köy ortamı gibi anadolu yakası ya elit değiliz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 napae said: Kime sormuş ben anlamadım SANA SANA SANA HEPİNİZE BE, İĞRENÇ REZİL YARATIKLAR, HİÇ Mİ UTANMADINIZ GÖNDERİRKEN BU PİSLİKLERİ O TERTEMİZ İNSANLARA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar