barbu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Boyle genclerin takıldığı, güzel bir Cafe onerebilirmisiniz bebekte. Yemekli, içkili, nargileli gibi. Hani gidip sadece çay içilecek bir yer değil. Tsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 kırıntı, lucca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 vay kanka sevgili mi yaptin! ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 bebek taps biralarıyla unludur. yemekleride guzeldir. ama konsept olarak bar direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ottoman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 nargile için sadece ottoman. geri kalan heryer genç aşağı yukarı. ama demografisi biraz sinir bozabilir içlerinden degilsen. kırıntı, midpoint, kitchenette, happily ever after, mangerie, lulu's, il porto, catz ( en naifi bu, konum olarak da balkonu eglencelidir butun bebegin göbegini yukardan izlersiniz ) aşağı yukarı denkler. edit: bi seviye üstleri lucca, chilai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ya da fakirsen bebek starbucks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 3-5 tur cafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Lucca tadilatta yiea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ben gelecem diye bakıma girdi lucca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 açlıktan ve yorgunluktan direk kırıntıya attık kendimizi. ama güzel bir liste oluştu. sağolun tavsiyeler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 en son kırıntıya yanımızda beşiktaş divan kurulundan bi abiyle gidip ibrahim toramanı yakalamıştık bak o geldi şimdi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 bu sefer de gökhan gönül, selçuk inan ve 2 futbolcu daha vardı unuttum adlarını. cuma günü maç var lan. gidin kampa dicektim de bayram filan diye keyifleri kaçırmayim dedim sfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 iyice topçu mekanı olmuş zağar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 lucca'ya 30 yaşından önce giden tayfa beni benden alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 millet bebekte "güzel" cafe arıyor ya vay anasını :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Bebek'in her yeri güzel bi kere zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Allure- said: lucca'ya 30 yaşından önce giden tayfa beni benden alıyor. Neden ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 genç işi değil çünkü, komik kaçıyor bence. 20'li yaşlarda birisinin şamdan'a gitmesi gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 abi... ordaki cafe neroya gitme yeter. yani en azından tatlı falan yiyecem diyosan. hiç bi tatlı mı bişeye benzemez ya?! öyle frençayzın mokunu çıkarmamış bi yerlere gitmek daha iy oluyo genelde zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Xenocide said: millet bebekte "güzel" cafe arıyor ya vay anasını :( konuyu gordugumde tam da icimden bu kelimeleri gecirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 güzel cafe de bebekte arayabilirlerdi, allah kimseye yavrusunu kaybettirmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 senko said: Xenocide said: millet bebekte "güzel" cafe arıyor ya vay anasını :( konuyu gordugumde tam da icimden bu kelimeleri gecirdim. dsadsf şu da ayrı tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 La Sirene var hemen Mısır Konsolosluğu'nun orada. Nargile var mı dikkat etmedim ama ben beğeniyorum. Fiyatlar duble katlamalı gibi ama mekan güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 çetin abi istanbula gelicem çok çekiniyorum pahalı yer diye valla bebekte duble katlama falan yazınca sen içim gitti her yer böyle mi diye :D İzmirden geliyoruz malum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar