Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oldboy (2012)

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

knox said:

diger link patlamis

cast secimi,yonetmeni vs bastan sona yanlis.kotu ya.

Cast'ın dogrusu yok abi.

Ondan bütün sorun. Biz bunun çok daha superior versiyonunu küçükken izledik, psikolojiler kalıcı darbe aldı şimdi aynısını çekmeye calısmak çok abes, ondan oluyor.

Niye abes, çünkü işin içinde çok büyük bir kültürel denklem var, yani aynı senaryo batı kültürüne uyarlanabilen birşey değil, setting degisiyor direkt.

Hadi SW evrenin LOTR çevirelim gibi saçma sapan bir girişim şu.

Asya ayrı bi kafa. Stoker da mesela bu yüzden garip kaçmıştı. Asya kadrosuyla asyada geçse çok daha basarılı olacagını düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Jim_E_Rustler said:

knox said:

diger link patlamis

cast secimi,yonetmeni vs bastan sona yanlis.kotu ya.

Cast'ın dogrusu yok abi.

Ondan bütün sorun. Biz bunun çok daha superior versiyonunu küçükken izledik, psikolojiler kalıcı darbe aldı şimdi aynısını çekmeye calısmak çok abes, ondan oluyor.

Niye abes, çünkü işin içinde çok büyük bir kültürel denklem var, yani aynı senaryo batı kültürüne uyarlanabilen birşey değil, setting degisiyor direkt.

Hadi SW evrenin LOTR çevirelim gibi saçma sapan bir girişim şu.

Asya ayrı bi kafa. Stoker da mesela bu yüzden garip kaçmıştı. Asya kadrosuyla asyada geçse çok daha basarılı olacagını düşünüyorum.

o belli olmuyor. the departed orjinalinden katkat daha iyiydi mesela.

ama oldboy olabilecek iş değil. hele ki orjinali o kadar iyi ki ne çıksa bağırıp çağırırız. şey kadar abes the good the bad the ugly'i çekikler çekse yine aynı bok gibi
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

Sparkcaster said:

guy richie olsun yine piç rolünde

çok ince görmüş. red'in guy pearce için guy riçi demesi ve topluluk içinde kendini küçük düşürmesi vakası bu dimi?

ahahah küçük düşürmesi. ben hala guy riçi diyorum olm adama. dilim daha rahat dönüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...