Lyv Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 4 son iki bölümdür çok fena bitiyor dizi.lütfen Shelley'i öldürsünler artık bakamıyorum midem kaldırmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 o manyak herif neci bi de dışardaki yaratıklar ne bi çözülse artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 ne yapıyorlar bu dizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 her sezon farklı bir hikaye. bu sezon akıl hastanesi olarak kullanılan bir mekanı anlatıyor. pek klişe korku sahnelerini kullanmayan korku, gerilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 5. bölüm geldi ama altyazıya daha başlanmamış bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 bu bolum cok iyiydi psikologu o kadar adam sandik sayko cikti. rahibe eski meslegine yatay gecis yapti. kit te sayko psikologun kurbani oldu ortalikta cirit atan bide yuzu gozu patlak bi abla var uzaylilari saymiyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 6 bölümü arka arkaya seyrettim de geçen sezona göre baya daha iyi olmuş dizi. mutanlar, alienlar, demon, nazi, piskopat seri katil, normal deliler fln derken baya doldurmuşlar bu sezonu. modern zamandaki bloody face'de mi doktor acep? nazi herif belkin başarmıştır immortality'i bulmayı. uzaylıları biraz daha görsek. Birde ilk üç bölüm boyunca adam levine'a işkence etmeleri iyiydi asdfasdf http://www.youtube.com/watch?v=7fEPuU3TzuM ep 7 de melek olarak geçen sezondaki yaşlı maid'de geliyor sanırım. edit: birde dizinin 3. sezonu için anlaşmayıda yapmışlar. şu an bir tek yine Jessica Lange'in olacağı kesin yeni sezonda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 çıktı yeni bölüm. yok mu başka seyreden? çok başarılı gidiyor bu sezon ya gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 çok iyiydi ya bölüm. dizi her hafta kendini daha da geliştiriyor da iki bölüm kaldı yazık. üçüncü sezon için anlaşmışlar yalnız ona sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 süfer süfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polgara Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Geriden geliyorum ama Zachary Quinto ne kadar yakışmış diziye, bakınca yine efendi bişey zannediyorsun. Bi de şu şarkı çok iyiymiş hakikaten sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 haftaya final dimi bakalım yine nasıl ters köşe yapcaklar sdfsd bu son bölüm de herşey mantıklı gibiydi sanki.sonunda patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Türü bi kere nadir olan bu kadar iyi dizinin az tutmasını bi türlü anlayamadım en azından Türkiye için.Amerika'da falan nasıl acaba umarım devam ettirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 abi ben de gece yatarken izleyerek uyuyorum bunu, 2. sezonda neler oldu cok karisti ortalik be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 2. sezon biraz vasat bence. çok ağırlaştı konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 keldron said: Türü bi kere nadir olan bu kadar iyi dizinin az tutmasını bi türlü anlayamadım en azından Türkiye için.Amerika'da falan nasıl acaba umarım devam ettirirler. 3. sezon kesinleşti zaten. çok iyi bir dizi olduğundan birkaç sezon daha sürer gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 sezon finalinide izledim bu gun. 3. sezon bunun devamı mı olacak ? çunku bu şekilde bittiyse bu sezon büyük fail yani bir sürü şey var açıklanmamış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 sezon finali daha yayınlanmadı nasıl izledin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 sezon arasi finali :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 2. sezon ilk sezonun yanında patates kaldı. Hem de o dekorla, atmosferle beceremediler ya... Oyuncular çok başarılı olmasa hikaye hiiiiç yakışmadı bu diziye. Sadece Bloodyface / Lana güzel. Geçen sezon öyle miydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 geçen sezon normal olmaya çalışan bir ailenin yaşadıkları vardı. baya bir drama vardı güzeldi yani. bu sezon akıl hastanesi nazi doktor falan çok daha basit geldi bana da. sevemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 3. sezon garantilenmiş. jessica lange'nin rolü olacakmış gene ufakta olsun. Evan Peters bir psikopatı oynicakmış. bu sefer günümüzde geçecekmiş. gelişli gidişli zamanlar olur gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Birde 3. sezonda da yine Bloody Face gibin biri olackamış ama bu sefer kadınmış. Ayrıca daha romantik bir sezon olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 onu söyleyemi unuttum. bu sezon dergici kadın seneye gene varmış. O olabilir bak, manyağı da andırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 sezon finali cok guzeldi be, guzel baglamislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar