masa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 biri türkçesini anlatsa ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 7 ufalıklığın ölümü ve fok adamın sevgilisinin başına gelenler rahatsız ediciydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 yersiz müzik kullanımın nirvanasına ulaştı. sanki audition tape, "bakın bizim oyuncumuz ne güzel söyüyor". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 http://firsttoknow.com/real-circus-freaks/ wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 http://pmctvline2.files.wordpress.com/2015/01/ahs.jpg?w=300&h=208&crop=1 http://tvline.com/2015/01/02/ahs-freak-show-neil-patrick-harris-chester-magician-photos/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 nph çok şahane olur diye umuyorum. :D slaytlardaki freaklerden bazıları introda var, üç bacaklı kız, tekerlekli sandalyedeki kocaman bacaklı kız gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 karakter klişe olsa da NPH hakikaten süper oldu. (tu) umarım önümüzdeki sezon regular olur. elsa'nın bacaklarını kesen doktorun adı çok tanıdık gelmişti. meğer asylum'daki alyenci nazi doktormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 hll arcane fark etmemiştim naziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 finali beğendim ben ama sezon genel olarak beklentiyi karşılamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 elsa finalini beğendim, onun dışındakileri beğenmedim, çok sıradandı. hele hele dandy için daha atraksiyonlu birşeyler lazımdı. her sezon öncekinden daha zayıf oluyor. seneye jessica lange olmazsa daha iyi olurdu bence ama ikna edecekler gibi duruyor. onun karakterlerine çok abanılıyor gibi geliyor bana. halbuki dizideki tek über oyuncu o değil. mesela dennis o hare süper bir herif, onu daha fazla görmek isterim. zachary quinto, joseph fiennes falan, dylan mcdermott dışında herkes olur aslında sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=8lOpQfjV6b8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 ooo demek askeri testler teorisi yattı. yazık. hayaletli otel olsun bari. the shining, 1408 kıvamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=OMgrBZCfeRw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 5.1-2 çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Gecen sezonu sevmeyip birakmistim allahtan dizi her sezon baska hikaye.. İlk on dk hizli basladi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Uyuz oldugum kadin ayrilmis diziden bu iyi haber Lady gaga ?!?!??? hele olursun tabii Yatagi yariyorsunuz icinden esheduuu cikiyor ve baska odaya geciyorsunuz! Ulke terk ederim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Bende geçen sezon izlemeyi bırakmıştım. Takip edeyim burayı genel bir beğeni olursa başlarım gene izlemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 son 2 sezonu beğenmeyip seyretmemiştim. 5. sezon gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 6. Sezona az kaldi. Sezonun konsepti hakkında tahmini olan var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 ortaya karisik gibi. tanitimlarda farkli donemlerden korku referanslari var .su bir gercek ki her sezon bir oncekinden daha kotu oluyor. sarah paulson (bi insan ayni senede iki farkli diziyle en iyi oyuncu adayi olabilir mi? cevabi sarah paulson), dennis o'hare, kahty bates falan demirbaslardan iki-uc tanesine guzel karakter yazabilirlerse o idame ediyor. su dizinin yedeklerinden baska diziye basrol koyabilirsin. kimlerle anlasmislar bakmadim ama joseph fiennes bi sezonluk daha gelse, lily rabe donse acayip iyi olur. ote yandan ne horror kaldi ne de konu. her sezon bir heyecan baslayip borefest'e donusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 çok yaratıcı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 keşke my roanoke story diye anlatımlı program değil de sadece kalan kısım olsaydı. anlamadım niye böyle bir format seçmişler. sezon sonu twist patlatmak için midir nedir. tam lily rabe döndü diye sevindim, andre holland görünce vay anasını dedim sonra devamlı cuba gooding jr izlettiler. of be. :/ çok sevindim ama andre holland'a. the knick'de süperdi. bu sezon tırt bir roldür belki. devamı gelirse gol olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 ilk bölümün bir olayı yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 o cadılı ergen kızlar hangi sezondaydı. sıkılıp bırakmıştım. devam edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 3.sezondu cadılı olan. Ben temayı beğenmedim ya. Bakalım belki diğer bölümler güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar