Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 benzincilerde yıkat uğraşma çok kirlenirse satarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 mikrofiberli araba yıkama fırçası patentledim adam uçmuşkısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 bim den evde kullanılan fırınlar için yanmış yağ çözücü var fısfıs onlardan alın 3-5 liraya motor aksamına sıkın 2-3dk sonra su tutun akıp gidiyor bütün yanmış yağlar.. tavan içinde Anway'ın LOC diye bi ürünü var onu kullanın..suda köpürtüp köpüğünü sürün.. 4-5 dakika sonra köpüğü nemli bir bez ile alın.. tavanı çok sürterek yıkarsanız tavanın yapışkanlı olan bezi kucağınıza düşer.. ya sıfırını alırsınız yada 200-250 tl ye gider döşemecide tekrar yenisini yapıştırtırsınız. koltukları ve taban döşemelerini yıkamak temizlemek isterseniz LOC yada halı yıkama ürünlerini kullanın.. halı yıkama ürünleri kullandığınız yerde köpürdükce pisliği yüzeye çıkarırlar.. ilaçla işlemi yaptıktan sonra.. ben halı yıkama makinası ile çektiriyorum hem çabuk kuruyor hemde tozu pisliği olduğu gibi çekiyor. balçık gibi su oluyor makinanın içinde.. sonax ın ürünleri hakkında kötü yorumlar var nette bilginiz olsun bu arada. kireç lekelerinide geçirmenin en kolay yolu. aracın dışını yıkamak için hazırladıgınız suya yarım cay bardağı sirke ilave etmek.. (ayda en aşşağı 2 araba yıkıyorum detaylı olarak,babam ile birlikte ek iş olarak araba alıp satıyoruzda ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 hocaefendinin bardakla kaşıkla hazırladığı basit yemek tarifleri de mevcut. Emine S. Beder'in evladı gibi lan, helal. tavanı silecekseniz, silmeyin daha iyi =) yani o tavan sarkınca hiçbir döşemecinin balisi o tavan kumaşını uzun süre tutamıyor. en gec 2 yıla çöker. araba siyahsa daha da beter. motor içi temizlik fısfısları baya ideal. sonrasında silikon spreyle parlatabilirsiniz. kireçli su için sirke ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 lütfen tariflerimi harfiyen uyunuz.. :D tavan konusuna DİKKAT :D sonra ağlarsınız.. çarşaf gibi kafanıza düşünce. Esh bu arada oktay ustayı tercih ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Selam, Ben kapı içini eline alan gördüm aşırı temizleyici sıvı kullandıktan sonra. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Sistemin güzelliğine bak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 guzel degil. Boyaya nasil zarar vermedigimizi zannederek daha fazla zarar veririz diye dusunulmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 herkes elle yıkamayı tavsiye ediyor sanırım. Teknoloji gelişmedi mi bu otomatik yikamada hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 gelişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 teknoloji geri gitti ya nası oldu biz de anlamadık geçen yıl işe yarıyan yüzey temizleyici bu yıl etki etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Kaporta bağışıklık kazanmıştır ondan işe yaramıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 araba yıkamak görüşü ve sürüşü engellemediği sürece bana hep insanoğlunun en müsrif işlerinden biri gibi gelmiştir. içini temizlemeyi anlarım ama sırf metam güzel gözükecek diye yüzlerce litre suyu kimyasallarla kirletip geri vermek çok küstahça geliyor. sık yapmadıktan sonra normal karşılıyorum ama ne bileyim. ibneyiz. hepimiz. paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Selam, Yapsınlar şöyle paslanmazdan, arada polisaj yapıp geçelim! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 goldbären said: araba yıkamak görüşü ve sürüşü engellemediği sürece bana hep insanoğlunun en müsrif işlerinden biri gibi gelmiştir. içini temizlemeyi anlarım ama sırf metam güzel gözükecek diye yüzlerce litre suyu kimyasallarla kirletip geri vermek çok küstahça geliyor. sık yapmadıktan sonra normal karşılıyorum ama ne bileyim. ibneyiz. hepimiz. paticik. bence de öyle ama yıkamayınca da araba çürüyo bildiğin kaporta falan dağılıyor iyice. bir sürü masraf yapıp arabayı temiz tutuyoruz ki ikinci elde fiyatı düşmesin diye sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Arabayı kaplatıcaksın aslında en saglıklısı o Karbon kaplamalar var... 1000-1500 tl'ye yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 1500 liraya yapilan karbon kaplama taksici kaplamasi gibi durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 kaplamalar baya iyi. bizim eski iş yeri kiralık araçları gruplara göre kaplatmıştı. Navara pickup lar turuncu olmuştu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Mat siyah cok iyi zaten. Mat siyah boya yapilan bi arac gormustum baya inanilmaz ama feci toz tutuyordu. Filmde toz sikintisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Şu mat siyah çok kötü ya... Bir ara herkes yapıyordu baktı herkes yapıyor bu sefer söktürdüler. Ben resmen kaplatıldım diyor araba asdaf. Valla fiyat konusunu pek bilemiyorum şimdi ya. 4-5 sene önce bir arkadaşın tanıdığı , maslak sanayi'de öyle söylemişti. Farklı renk yaptırmak istersen ruhsat'ıda işletiyorlar muameleciye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 rezalet duruyor o kaplama ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 şu teflon kaplama ve renk seçenekleri ne acaba? Arabada ufak tefek çizik hasar varsa yaptırılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 karbon kapma dedikleri hem çok dkkat çekici hem çok itici ama batmobil oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Selam, Film kolay çiziliyor ya. Hele o matlar gıcık edici. Ara ara vernik attırsak olmaz mı araca :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 senko said: teknoloji geri gitti ya nası oldu biz de anlamadık geçen yıl işe yarıyan yüzey temizleyici bu yıl etki etmiyor. bizim bi arkadaşın eşi kanadada. kanadaya giderken yanında deterjan götürüyor adam 10 kiloluk. oradaki deterjanlar kimyasal bilmemnelerle ilgili yasal bilmemnelerden dolayı doğru düzgün leke çıkarmıyormuş. yüzey temizleyicide de muhtemelen revizyona gitmişlerdir bi noktadan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar