serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 buarada geçen seneki gibi online oynayabiliyormuyuz arkadaşlarla vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 bişi sorucam. ben 2006 veya 7'den beri oynamıyorum da, artık taktikte ok veremiyor muyuz oyunculara bulamadım da :D bi de taktik ekranında, sahada 3 tane silik top falan var böle ileri doğru ok çıkıyo onlardan. o ney :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 bir daha sorayım, ona göre şimdi satın alacağızda arkadaşla. Steam üzerinden online oynama var mı oyunu satın alan arkadaşlar zahmet olmazsa bakarlarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 patchsiz oynancak gibi mi oyun. sakatlık, transfer durumları filan nası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 bende sakatlıkta acaip bi durum yok transfer olarak 11den bi farkı yok. kontrat yenileme sorun gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 serjuhan said: bir daha sorayım, ona göre şimdi satın alacağızda arkadaşla. Steam üzerinden online oynama var mı oyunu satın alan arkadaşlar zahmet olmazsa bakarlarsa sevinirim. Bir hayırsever de şuan cevap verse :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 2006'dan beri amma değişmiş be oyun... aşşşırı detay gelmiş. kayboluyorum resmen menülerin içinde. neyse biz bu yola baş koyduk, leeds'i 1990'ların sonundaki haline getiricez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 serjuhan said: serjuhan said: bir daha sorayım, ona göre şimdi satın alacağızda arkadaşla. Steam üzerinden online oynama var mı oyunu satın alan arkadaşlar zahmet olmazsa bakarlarsa sevinirim. Bir hayırsever de şuan cevap verse :( online varda steam üzerinden mi hiçbir fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 onlıne steam uzerınden degıl, normal oynayabiliyorsun ben bir arkadaşla denedim, bir kişi server oluyor, obur arkadas ip ile bağlanıyor oynuyorsun işte, carsamba ve cumartesı maçları gibi versionlar var. yani kısaca onlıne ıcın steam e ıhtıyac yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Hmm geçen senelerde orijinal almadan önce hamachi vs oynamıştıkta arkadaşla cidden stabil degildi pek yavaştı. Sonra Steam'den alıp oynadık gayet güzeldi. Acaba bu sistemle nası olur bilemedim. Teşekkürler cevap verenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 valla online oynamak için orjinal olmasına gerek yok gibi duruyordu. steam ile alakasız bağlanıyorsun çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Aslında almasına alınır çok pahalı değil, hem bir katkımız olur. Ama online olayı önemli. Hala malum kisiler oyunu kıramadı Steam üzerinden çalıştığı için sanırsam. Biraz daha bekleyelim olmadı alalım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Oyun 0 yenilik bir tek kadro updatei mi yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Şu ileri geri olayı uyuz etti beni. Ben bi oyuncuya girdiğimde stats vs. sekmelerine tıkladıgında her tıkladıgın sekme için geri basmak zorundasın hamallık ya. Oyunda yenilik Daha fazla ram yemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 internet explorer bile sekmeli artık, şu oyuna bir sekme koymayı akıl edemediler. bir de diyelim ortak alınan bir steam hesabı var. iki bilgisayardan birinin internet bağlantısını kesmediğimiz taktirde nasıl oynanıcak oyun. internet bağlantısını gördüğü anda steame bağlanmaya çalışıyor oyun, login olmayınca girmiyor. ille login olup ondan sonra internet bağlantısı mı kapatıcaz? deneyen var mı böyle şeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Her türlü şey geliyo benim başıma bu oyunda yapay zekaya hiç bişi olmuyo misal son maçım 2-9 yenildim kalecim taş gibi 3 le oynadı adamların kaleci her maç panter maşallah birde bazı takımları ne yapsan yap yenemiyosun ligi de aldım kupayıda anderlecht ile ama gent brugge gibi takımlar karşıma geldimi adamlar hiç affetmiyor bana karşı aslan hepsi sonraki maç lig sonuncusuna yeniliyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 derbi maçıysa bahsettiğin maçlar, big matches(hep gizli özellikti bu nane, scout edince cidden iyiyse veya kötüyse belirtiyor scoutlar) özellikleri takımca yüksektir karşı takımın. her gs - fb maçında volkanın panter kesilmesi gibi, mehmet topuz da baya iyiydi 2011de bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 haydaa steam çalıştırmıyor oyunu sonra tekrar dene diyor, manyakmı lan bu, ne demek sonra tekrar dene.. çıkan mesaj this game is curretly unavailable please try again at another time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Oyuna gel özelliklerden yerel dosyalara gel içerik dosyalarını doğrula de sonra güncelleme gelmiş yada eksik dosya var ondan oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 evet ondamıs, yani bunu anlatmak için ilginc bir yol seçmiş steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Oyunda "Parked the Bus" diye achievement var arkadaş (tu) ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Oyuncu resimleri koyamıorum cildircam ya Documents...sport's interactice......graphics fln geçen senelerde ki gibi yapyıroum aktif ediyorum settings'ten ayarını olmuyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Aldım Vatan'dan bende. Abi amma iğrenç bir yüklenmesi var oyunun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 güzel demişsin de, u23 takımlar olimpik milli takım olarak geçer. görünüyo zaten orda turnuva kısmında. olimpiyatlarda da kadroya 3 tane 23 yaş üstü adam alma hakkı var takımların. genel bilgi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar