Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2012

poopla

Öne çıkan mesajlar

onlıne steam uzerınden degıl, normal oynayabiliyorsun ben bir arkadaşla denedim,

bir kişi server oluyor, obur arkadas ip ile bağlanıyor oynuyorsun işte, carsamba ve cumartesı maçları gibi versionlar var. yani kısaca onlıne ıcın steam e ıhtıyac yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

internet explorer bile sekmeli artık, şu oyuna bir sekme koymayı akıl edemediler.

bir de diyelim ortak alınan bir steam hesabı var. iki bilgisayardan birinin internet bağlantısını kesmediğimiz taktirde nasıl oynanıcak oyun.

internet bağlantısını gördüğü anda steame bağlanmaya çalışıyor oyun, login olmayınca girmiyor. ille login olup ondan sonra internet bağlantısı mı kapatıcaz? deneyen var mı böyle şeyler?
Sosyal ağlarda paylaş

Her türlü şey geliyo benim başıma bu oyunda yapay zekaya hiç bişi olmuyo misal son maçım 2-9 yenildim kalecim taş gibi 3 le oynadı adamların kaleci her maç panter maşallah birde bazı takımları ne yapsan yap yenemiyosun ligi de aldım kupayıda anderlecht ile ama gent brugge gibi takımlar karşıma geldimi adamlar hiç affetmiyor bana karşı aslan hepsi sonraki maç lig sonuncusuna yeniliyorlar :D
Sosyal ağlarda paylaş

derbi maçıysa bahsettiğin maçlar, big matches(hep gizli özellikti bu nane, scout edince cidden iyiyse veya kötüyse belirtiyor scoutlar) özellikleri takımca yüksektir karşı takımın. her gs - fb maçında volkanın panter kesilmesi gibi, mehmet topuz da baya iyiydi 2011de bu konuda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...