Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 haha yok artık skidrow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 stoch - alex akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Sixoms said: 42 tlye nasil satiyorlar o keyleri ya? bende merak ettim ve sordum, arkadaş rusya ukranya hindistan gibi yerlerde oyunların çok ucuz olduğunu oralarda toptan satış yapan tedarikçilerle çalıştığını keylerin ordan geldiğini söyledi, valla ben oynuyorum almayı düşünen varsa korkmadan alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Benimde key geldi 42 tl ye aldım miss gibi oyun 2011 e göre daha kolay gibi geldi birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 alt-tab yapınca oyun arkada devam ederdi eskiden,şimdi etmiyor..niyedir bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 toggie said: Türkçe dil yok di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Türkçe yok maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 oyun kaç dolar steamde? 30 sterlin burda fiyatı oyunun. verilir mi bu miktar sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 steamde 75tl ama gittigidiyordan cdkey alıp steamdan aktif edersiniz 50tlye 15 dakkada yolluyo ggdekiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 saçma haftalık ücretler isteme olayı devam ya düzeltmemişler fm11 de çok baymıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Alcest said: Türkçe yok maalesef herkes bir el atarsa türkçe olacak http://www.fmgraphics.net/forum/fm-2012-turkcelestirme-calismalari/46486-fm-2012-turkcelestirme-calismasi-resmi-konu.html burda güzel bir çalışma başlatmışlar parçalara bölerek cevriliyor, ingilizcesi iyi olan herkes bir tane alıp cevirse 10 15 güne full türkçe olur oyun, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 kitap almaya gitmiştik fm yi alıp çıktık gitti 75 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Luriel said: saçma haftalık ücretler isteme olayı devam ya düzeltmemişler fm11 de çok baymıştım. şu çok saçmaydi mesela david beckham'ı alıcaksın sezon sonu free adam galaxy'de oynarken teklik yaptıgında 7 milyon istiyo sezonluk sezon sonu serbest kalıp almaya çalıştıgında 500 bin istiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Bastırdım parayı aldım, umarım güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Ben de bugun yarin alicam 2011'le bir farki yok updated kadrolar disinda dediler ama ben 2010'dan sonra oynamadigim icin azcik degisik gelmesini umuyorum :) Peki turkiye liginde playoff var mi oyunda da ona gore strese giricem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 para vermeyin abi her yıl otomata bağlı gibin, korsanını bile oynayamacam ben bu yıl. abv SI fmlive'ı kapamayaktın, şurda aldığım zevkin %1'ini alamayacağım garanti http://forum.paticik.com/read.php?42,2007243,5607028,page=12#msg-5607028 sıkılın almayın artık şunları da batsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Abi FMLive tam olarak hangi sebepten kapandi ? Tutmadi diye hatirliyorum sahsen benim ilgimi cekmemisti okadar hizli player regen fazla vakit ayirmak zorunda birakir darlar diye dusunmustum eskiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 abi 1 sezon 3-4 hafta sürüyordu ve bu süreçte 1 yaş yaşlanmış oluyordu oyuncular, sonradan çıkardıkları özellikle de alttan sürekli emekli olmuş gerçek oyuncular tekrar geliyordu draft sistemiyle. benim nefretimin sebebi oyun az kar getiriyor diye (zarar yok dikkat) kapadılar, tabii her yıl aynı single fm'i yapıp yıl içinde 2-3 update ile 50$ çakmak bi mmo ile uğraşmaktan daha kolay. ama birkaç yıla yine geri getirmek zorunda klacaklar o zamana kadar da eminim başka bir firma pastanın hepsini yiyecek. serverda en dandik takıma sahip adam bile eğleniyordu yani, chat falan efsaneydi zaten bazı ingiliz amcalar oyunu sallayıp saatlerce community chatte takılıp onun için aylık veriyorlradı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 tinu said: Alcest said: Türkçe yok maalesef herkes bir el atarsa türkçe olacak http://www.fmgraphics.net/forum/fm-2012-turkcelestirme-calismalari/46486-fm-2012-turkcelestirme-calismasi-resmi-konu.html burda güzel bir çalışma başlatmışlar parçalara bölerek cevriliyor, ingilizcesi iyi olan herkes bir tane alıp cevirse 10 15 güne full türkçe olur oyun, ya benim kuzen senelerdir bekliyor, turkce olsun da parası neyse basıp alayım diye. yoksa boyle patchle ceviriler zaten her sene cıkıyor ama yarım yamalak oluyor ve ugrastırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 sanalpazar yalan olmuş sanırım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 GS'nin halini görünce oynayasım kaçtı yaa... Hadi eskileri falan anlarım da, Melo'yu bi nerflemişler pir nerflemişler... Keza Selçuk İnan bayağı kötü, Muslera Orkun'dan daha kötü... Resmen oynayası kaçıyo insanın. Bi database update patch çıkar elbet, bu nerfleri biraz toparlar heralde de o zamana kadar GS'yle oynanmaz. Türkiye ligi oyuncularında var bi gariplik zaten, Fener'de mesela Stoch akıyo, adam dehşet oynuyo, ligde göremedik pek öyle. Dia o kadar iyi değil mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 stoch potansiyeli çok yüksek bir adam yalnız, hatta şuan o konuda bence fener'in elindeki en iyi silah, fakat istikrar yok, ayrıca Aykut'ta ondan birşey alamıyor belli ki şans tanımıyor. Yetenek olarak üst düzey yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 potansyeli ayrı, adam current olarak da gayet sağlam ve istikrarlı oyunda :D Melo'yu falan bedava verseler almazsın, öyle yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 imkanın olsa kirayı iptal edip direk geri yollican da,yönetim 500k transfer bütçesi verdiği için yerine adam alamıyosun problem orda..sabredip sezon ortasına gelirseniz yönetim ek para bulup 6m£ arttırıyo bütçeyi,en azından bana öyle yaptı..gerçi kimse gsye gelmek istemiyor o parayı da zor kullanırsın :S işin kısası gs olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 1 sezon oynadım ne değişmiş geçen seneden anlamış değilim 1- helvatica bold yazı tipi times new roman 2- 2 tane yeni menu penceresi 3- sezon bitince yeni lig eklenmesi her sene aynı olay adamlar tekel oldu ilerleme yok orjinal aldığıma pişman oldum. 1-2 hafta bekleyip oynardım crackli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar