Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2012

poopla

Öne çıkan mesajlar

Sixoms said:

42 tlye nasil satiyorlar o keyleri ya?

bende merak ettim ve sordum, arkadaş rusya ukranya hindistan gibi yerlerde oyunların çok ucuz olduğunu oralarda toptan satış yapan tedarikçilerle çalıştığını keylerin ordan geldiğini söyledi, valla ben oynuyorum almayı düşünen varsa korkmadan alsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Alcest said:

Türkçe yok maalesef

herkes bir el atarsa türkçe olacak

http://www.fmgraphics.net/forum/fm-2012-turkcelestirme-calismalari/46486-fm-2012-turkcelestirme-calismasi-resmi-konu.html

burda güzel bir çalışma başlatmışlar parçalara bölerek cevriliyor, ingilizcesi iyi olan herkes bir tane alıp cevirse 10 15 güne full türkçe olur oyun,
Sosyal ağlarda paylaş

Luriel said:

saçma haftalık ücretler isteme olayı devam ya düzeltmemişler fm11 de çok baymıştım.

şu çok saçmaydi mesela david beckham'ı alıcaksın sezon sonu free adam galaxy'de oynarken teklik yaptıgında 7 milyon istiyo sezonluk sezon sonu serbest kalıp almaya çalıştıgında 500 bin istiyo
Sosyal ağlarda paylaş

para vermeyin abi her yıl otomata bağlı gibin, korsanını bile oynayamacam ben bu yıl. abv SI fmlive'ı kapamayaktın, şurda aldığım zevkin %1'ini alamayacağım garanti http://forum.paticik.com/read.php?42,2007243,5607028,page=12#msg-5607028

sıkılın almayın artık şunları da batsınlar
Sosyal ağlarda paylaş

abi 1 sezon 3-4 hafta sürüyordu ve bu süreçte 1 yaş yaşlanmış oluyordu oyuncular, sonradan çıkardıkları özellikle de alttan sürekli emekli olmuş gerçek oyuncular tekrar geliyordu draft sistemiyle. benim nefretimin sebebi oyun az kar getiriyor diye (zarar yok dikkat) kapadılar, tabii her yıl aynı single fm'i yapıp yıl içinde 2-3 update ile 50$ çakmak bi mmo ile uğraşmaktan daha kolay. ama birkaç yıla yine geri getirmek zorunda klacaklar o zamana kadar da eminim başka bir firma pastanın hepsini yiyecek. serverda en dandik takıma sahip adam bile eğleniyordu yani, chat falan efsaneydi zaten bazı ingiliz amcalar oyunu sallayıp saatlerce community chatte takılıp onun için aylık veriyorlradı asdf
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

Alcest said:

Türkçe yok maalesef

herkes bir el atarsa türkçe olacak

http://www.fmgraphics.net/forum/fm-2012-turkcelestirme-calismalari/46486-fm-2012-turkcelestirme-calismasi-resmi-konu.html

burda güzel bir çalışma başlatmışlar parçalara bölerek cevriliyor, ingilizcesi iyi olan herkes bir tane alıp cevirse 10 15 güne full türkçe olur oyun,

ya benim kuzen senelerdir bekliyor, turkce olsun da parası neyse basıp alayım diye. yoksa boyle patchle ceviriler zaten her sene cıkıyor ama yarım yamalak oluyor ve ugrastırıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

GS'nin halini görünce oynayasım kaçtı yaa... Hadi eskileri falan anlarım da, Melo'yu bi nerflemişler pir nerflemişler... Keza Selçuk İnan bayağı kötü, Muslera Orkun'dan daha kötü...

Resmen oynayası kaçıyo insanın.

Bi database update patch çıkar elbet, bu nerfleri biraz toparlar heralde de o zamana kadar GS'yle oynanmaz.

Türkiye ligi oyuncularında var bi gariplik zaten, Fener'de mesela Stoch akıyo, adam dehşet oynuyo, ligde göremedik pek öyle. Dia o kadar iyi değil mesela...
Sosyal ağlarda paylaş

imkanın olsa kirayı iptal edip direk geri yollican da,yönetim 500k transfer bütçesi verdiği için yerine adam alamıyosun problem orda..sabredip sezon ortasına gelirseniz yönetim ek para bulup 6m£ arttırıyo bütçeyi,en azından bana öyle yaptı..gerçi kimse gsye gelmek istemiyor o parayı da zor kullanırsın :S işin kısası gs olmamış
Sosyal ağlarda paylaş

1 sezon oynadım ne değişmiş geçen seneden anlamış değilim

1- helvatica bold yazı tipi times new roman

2- 2 tane yeni menu penceresi

3- sezon bitince yeni lig eklenmesi

her sene aynı olay adamlar tekel oldu ilerleme yok orjinal aldığıma pişman oldum. 1-2 hafta bekleyip oynardım crackli
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...