Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 11 nisan'da android sistemler için çıkarılacakmış, nasıl sevindim lan yeni telefonum sonunda gerçekten bir işe yarayacak asdfdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 ya oyun çok basit, gerçekten :) stoch 5 ay sakatlandı, hasbinallah dedim. semih, sow sırayla sakatlandı. bienvenu oynarken sow iyileşti bienvenu sakatlandı. sonra yobo 4 ay gitti. bekir - serdar ikilisine döndüm savunmada. bu arada emre b. tabi ki sık sık sakatlanıyordu. derken serdar da gitti. volkan gökhan g. - serdar - yobo - ziegler mehmet topuz - sezer - emre - dia (winger, önde az) alex sow diye oynuyordum. savunmanın hepsi sakatlanınca bekir - orhan ikilisine döndüm savunmada. sonra yobo iyileşti, serdar da iyileşmek üzere. ama toplam 11 maçtır gol yemiyorum ! ahah. pek de atamıyorum ama yemiyorum. otobüsü çekme achievementı falan aldım o derece. hasan ali kaldırım ile mehmet topal'ı aldım, ama kimseyi kesip bunları koyamıyorum. stoch iyileşti, caner o kadar iyi oynuyor ki ilk 11'e giremiyor. mehmet topuz'u kesip dia'yı koydum onu da geri alamıyorum falan. takımda değişmeyen 3 eleman var: gökhan gönül, ziegler, volkan. onun dışında herkes değişti, ama takım gol yemiyor. bu nasıl iş birader. pics or didnt happen: http://img638.imageshack.us/img638/502/fmss.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 bekir mükemmel. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Fizban cm 2001-2002 kur italya seri A da atalanta roma ve venezia deplasmanlarını bi dene :)Bence bu oyundan hala zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 bende fenerle 3. yılımda CL'yi aldım,daha oynayasım gelmiyor. iskenderun dç ile başladım bakalım nası olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 beşiktaş'la süper kadro kuran var mı şöyle yıldızlı falan. veya en azından bilindik adam alabilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 bi futbolcu 3 ay sakatlanırsa fln bitiyor bu yıl kaybettiği özellikleri geri kazanamıyor nice topçum yalan oldu fenerle oynarken yerine adam alıyordum öyle düşen giden adamın , ama bank asyada mücadele eden iskenderun DÇ kaldıramıyor , 3 ay sakat kalıp 4.5'tan 1.5' yıldıza düşen adamların yerine adam koyamıyorum rantrantrant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Gaza geldim bugün yeni oyuna başladım. Portsmouth'u aldım. İngiltere 2. ligde, bi de ceza yemişler -10 puandalar. Kulüpte transfer yasağı var, el değiştiriyor, üstüne bir de maddi olarak çökmüş. Toplam 16 tane as kadro oyuncusu var, 2 yedekle maçlara çıktığım oldu, rezervden tüm özellikleri 8-9 olan 2-3 adam koyabildim. Transfer yapamadığım gibi habire adamlar da sakatlanıyor. 14. maçlar sonunda anca + puana çıkabildim -10dan. Bakalım bayağı zorlayacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 1 Mayıs öncesi bu oyunun böyle emektar menajerlere ihtiyacı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 takıma neredeyse bütün arjantin u-21 i topladım. premier ligde ilk 5 e oynuyorum artık. her sene 30m transfer bütçesi veriyolardı başkan değişti. yeni başkanda pinti çıktı 15m veriyor 2 senedir. uyuz oldum elemana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Çatır çatır bankınot sayıp parasıynan oyun alıyoruz ama zırt pırt bilmemne.dmp hatası yiyoruz, fakir versiyonunu sorunsuz oynuyor millet bu ne be ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 6. sezon bitti beşiktaş ile. CL'de her sene ölüm grubu çeke çeke bi hal oldum. Barcelona ve Milan'lı gruptan 12 puan toplayarak 3. oldum. Bi sene de Milan Liverpool Bremen gelince otomatik olarak yenilmiş sayıldık. UEFA'da en fazla çeyrek gördüm CL'de bu sene ilk defa 2. torbadan girerek gruplardan çıkma başarısı gösterdim. Millet nası başarıyo ben anlamıyorum... wonderkid'leri internetten sıralayıp oyunda alarak mı? özellikle beşiktaşla falan ikinci seneden uefa falan alabilen var mı? kadro falan da oldukça iyi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 ilk sezon uefayı aldım ama, ben gruptan çıktıktan sonra diğer gruplardan çıkan güçlülerin alelade takımlara yenilmesi işimi kolaylaştırdı ileriki turlarda.. direk almeidayı falan satıp ucuz elemanlar aldım bazısı çok iyi çıktı. sezonu 1. bitirip play offlarda da kazandım kadro güzel oturdu kasa doldu falan ama bu sefer para çok diye sözleşmesi biten iyi oyuncuları aldım veya iyi ama bonservisli tipleri topladım 48 ay falan taksitle kadro hem şişti hem dengesi bozuldu o akıcı oyun gitti. cm 03/04 den beri oynarım fm serisine geçtikten sonra transfer yapacakken neti kurcalar öyle alırdım adamları. 2012 de direk kendim arayarak buldum 2 isim, biraz ilerledikten sonra bi bakayım 2012nin popüler adamları kimmiş diye 2 tanesini tutturmuşum Bressan ve Kara Ha bi de maç konuşmalarının şimdiye kadar amacına ulaştıgı tek seri bu galiba. fakat pek gerçekçi degil, tottenham ve chelsea ile deplasmanda maç oluyor kimse bizi favori görmüyor onları yanıltalım falan diyosun çıkıp 3 atıyor bizimkiler aasdkjh Yeni agent sistemi gıcık, sezon ortası alakasız zamanlarda oyuncum yeni sözleşme istiyor diye tutturuyorlar, iyi oyuncun oluyor ama 2-3 klüp izleyince ya da teklif yapınca pat diye yeni sözleşme diye tutturuyor adamlar, aylık 90 bin veriyosan 250 bin istiyor 2-3 tanesini süründürüyorum da bi ara sözleşmeleri yardımcı halletsin diye ayarlamıştım ruben jensenle 16milyonluk sözleşme yenilemiş mal. ayda 80 binden 275bine yükseltmiş bi de affiliated kulüp bulmak zor gibi geldi bana Eric Mathoho ve Junior Moraes i alın biri dc biri st, moraes tam leblebici hehe bjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Sevilla ile başladım, ligte ilk 2 belli ama olsun biz de yüreğimizi ortaya koyuyoruz! Barca'nın 3m'dan sattığı Keita ve Afellay'ı kaptım, sağ bek sorunu olduğundan başkana geri kalcaz hacu diyip Gökhan Gönül'ü aldırttım sağolsun kendi cebinden karşıladı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Sağ beke Vitoriadan Romario, Kalmardan Mattias Johansson ucuza alırsın, 3 milyon bunların toplamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 3 yabancı kuralı var İspanya'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 bu oyunu almayı dusunuyorum gitti gidiyor dan alan oldu mu hic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/football-manager-2012-steam-cdkey-fm2012-58002463 Bu Rus keyi değil mesela alabilirsin. GG'deki Rusçu artık yaramaz ya, adam Rus keylerini EU keylerinden pahalı satmaya çalışıyor, geç teslimat yapıyor falan ben sildim defterden Nuclearı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 simdi galatasarayı aldım oynuyorum ama. cm 01 02 den beri nerdeyse hic birini oynamamıs biri olarak beynimi yordu. var mı soyle nası rahat oynanırı anlatan bi yer? kucuk trickler falan. googleladım wonderkid listesi dısında cok bisey bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 oyunun kendi helpi var içinde, Türkçe rehber yoksa nette en iyisi kendi helpini oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 yok ya soyle sey basarı hikayesi falan gibi biseyler. yani iste su takımı aldım su taktigi kurdum defnasına forvetine bunu aldım koc olarak bunu aldım falan diye. oyle 1 2 tur oynasam akarım sonra. 01 02 de de oyle yapmıstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 bi de nası training yaparsam yapıyım herkes sakatlanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 thugs training kullan ayarlar ile oynama. hepsi ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 simdi unemployed basladım. ilk teklif fc den bosh dan geldi hollanda ikinci ligi sonuncusu aldım onları ilk macı kaybedip 4 maclık galibiyet serisine tasıdım 13. yum =). bakalım. scout genie falan kullanıyorum rahatladı biraz adam bulmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 hile sayılır o yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar