Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2012

poopla

Öne çıkan mesajlar

ya oyun çok basit, gerçekten :)

stoch 5 ay sakatlandı, hasbinallah dedim. semih, sow sırayla sakatlandı. bienvenu oynarken sow iyileşti bienvenu sakatlandı. sonra yobo 4 ay gitti. bekir - serdar ikilisine döndüm savunmada. bu arada emre b. tabi ki sık sık sakatlanıyordu. derken serdar da gitti.

volkan
gökhan g. - serdar - yobo - ziegler
mehmet topuz - sezer - emre - dia (winger, önde az)
alex
sow

diye oynuyordum. savunmanın hepsi sakatlanınca bekir - orhan ikilisine döndüm savunmada. sonra yobo iyileşti, serdar da iyileşmek üzere.

ama toplam 11 maçtır gol yemiyorum ! ahah. pek de atamıyorum ama yemiyorum. otobüsü çekme achievementı falan aldım o derece.

hasan ali kaldırım ile mehmet topal'ı aldım, ama kimseyi kesip bunları koyamıyorum. stoch iyileşti, caner o kadar iyi oynuyor ki ilk 11'e giremiyor. mehmet topuz'u kesip dia'yı koydum onu da geri alamıyorum falan. takımda değişmeyen 3 eleman var: gökhan gönül, ziegler, volkan. onun dışında herkes değişti, ama takım gol yemiyor. bu nasıl iş birader.

pics or didnt happen:

http://img638.imageshack.us/img638/502/fmss.png
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bi futbolcu 3 ay sakatlanırsa fln bitiyor bu yıl
kaybettiği özellikleri geri kazanamıyor

nice topçum yalan oldu

fenerle oynarken yerine adam alıyordum öyle düşen giden adamın , ama bank asyada mücadele eden iskenderun DÇ kaldıramıyor , 3 ay sakat kalıp 4.5'tan 1.5' yıldıza düşen adamların yerine adam koyamıyorum

rantrantrant
Sosyal ağlarda paylaş

Gaza geldim bugün yeni oyuna başladım.

Portsmouth'u aldım. İngiltere 2. ligde, bi de ceza yemişler -10 puandalar. Kulüpte transfer yasağı var, el değiştiriyor, üstüne bir de maddi olarak çökmüş.

Toplam 16 tane as kadro oyuncusu var, 2 yedekle maçlara çıktığım oldu, rezervden tüm özellikleri 8-9 olan 2-3 adam koyabildim. Transfer yapamadığım gibi habire adamlar da sakatlanıyor.

14. maçlar sonunda anca + puana çıkabildim -10dan.

Bakalım bayağı zorlayacak gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
6. sezon bitti beşiktaş ile. CL'de her sene ölüm grubu çeke çeke bi hal oldum. Barcelona ve Milan'lı gruptan 12 puan toplayarak 3. oldum. Bi sene de Milan Liverpool Bremen gelince otomatik olarak yenilmiş sayıldık. UEFA'da en fazla çeyrek gördüm CL'de bu sene ilk defa 2. torbadan girerek gruplardan çıkma başarısı gösterdim. Millet nası başarıyo ben anlamıyorum... wonderkid'leri internetten sıralayıp oyunda alarak mı? özellikle beşiktaşla falan ikinci seneden uefa falan alabilen var mı? kadro falan da oldukça iyi ama
Sosyal ağlarda paylaş

ilk sezon uefayı aldım ama, ben gruptan çıktıktan sonra diğer gruplardan çıkan güçlülerin alelade takımlara yenilmesi işimi kolaylaştırdı ileriki turlarda..
direk almeidayı falan satıp ucuz elemanlar aldım bazısı çok iyi çıktı.
sezonu 1. bitirip play offlarda da kazandım kadro güzel oturdu kasa doldu falan ama bu sefer para çok diye sözleşmesi biten iyi oyuncuları aldım veya iyi ama bonservisli tipleri topladım 48 ay falan taksitle
kadro hem şişti hem dengesi bozuldu o akıcı oyun gitti.

cm 03/04 den beri oynarım
fm serisine geçtikten sonra transfer yapacakken neti kurcalar öyle alırdım adamları.
2012 de direk kendim arayarak buldum 2 isim, biraz ilerledikten sonra bi bakayım 2012nin popüler adamları kimmiş diye
2 tanesini tutturmuşum Bressan ve Kara

Ha bi de maç konuşmalarının şimdiye kadar amacına ulaştıgı tek seri bu galiba.
fakat pek gerçekçi degil, tottenham ve chelsea ile deplasmanda maç oluyor kimse bizi favori görmüyor onları yanıltalım falan diyosun çıkıp 3 atıyor bizimkiler aasdkjh

Yeni agent sistemi gıcık, sezon ortası alakasız zamanlarda oyuncum yeni sözleşme istiyor diye tutturuyorlar, iyi oyuncun oluyor ama 2-3 klüp izleyince ya da teklif yapınca pat diye yeni sözleşme diye tutturuyor adamlar, aylık 90 bin veriyosan 250 bin istiyor 2-3 tanesini süründürüyorum da bi ara sözleşmeleri yardımcı halletsin diye ayarlamıştım ruben jensenle 16milyonluk sözleşme yenilemiş mal. ayda 80 binden 275bine yükseltmiş

bi de affiliated kulüp bulmak zor gibi geldi bana

Eric Mathoho ve Junior Moraes i alın biri dc biri st, moraes tam leblebici hehe

bjk

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...