Gallant Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Hehehe, yukaridaki mesajlari gorunce aklima bu geldi: http://zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=83910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Arkadaşlar ben yama arıyorum da tek merak ettiğim şey şu benim oyunum orjinal değil ben yama indirsem oyun kilitlenir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Abi şimdi benim anlamadıgım bişey var. burda arkadaşlar çok güzel yazmışlar hani yok holoskoya 35 milyon euro verdiler yok bilmemne yaptılar falan diye ulan bendemi şans yok nedir? bana kime transfer teklif etseler ya kontratı bitiyo 0 a alıyolar yada başka bi olay oluyo hiç benim kasama öyle kral para girdiğini ben görmedim yada fiyatı çok yüksek düşürün öyle alalım diyolar. lan bi bonkör benmiyim agueroya 100 milyon euro falan teklif ediyorum bu ne arkadaş. bu adamları nası pazarlıcam ben adamları marketing olayını bi anlatabilicek kişi varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Oyuncu satisi konusunda bende bu optimum degeri bulmakta zorlaniyorum. Kendi gozlemlerim futbolcunun satis degeri icin karsi takimlarin onerileri sunlara bagli oluyor: 1. Sozlesme bitis tarihi: Sozlesmesinin bitmesine 6 aydan az sure kalmis oyuncuyu satmak ve iyi bir ucret almakta genelde mumkun olmuyor. Talip olan takimlar, sozlesme bitiminde bonservissiz olarak oyuncuyu almak istiyorlar. Oyuncuya talipler cikinca, oyuncu da sozlesme yenilemek istemiyor, sende gidenin arkasindan baka kaliyorsun. En gec, sozlesme bitimine en az 1 sene kala oyuncuyu elden cikarmak. Sozlesme suresi ne kadar uzunsa, karsi takim daha cok para teklif ediyor. 2. Average rating & Gol scored: Oyuncunun average rating i ne kadar yuksekse, oyuncunun satis fiyati da ona gore yukseliyor. Attigi gol sayisinin da average rating gibi bir katkisi var. 3. Yas: Ne kadar gencse, ucret o kadar yuksek oluyor. 4. Potential: Bu coefficient gibi bisi, potential i yuksek oyuncunun fiyati da yuksek oluyor. 5. Talip sayisi: Oyuncuya ne kadar takim talipse, oyuncu icin aldigin teklifler daha yuksek oluyor. 6. Reputation: Oyuncu ne kadar meshursa, fiyatta o kadar yuksek oluyor. Ozellikle milli takimlarda oynamakta olan oyuncularin fiyatlari daha yuksek oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 bolusporu aldık çıkardık. 0 bütçe verdiler. üstüne ligde tuttuk. buyur sana 90k bütçe dediler. dedim bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 premier ligin en iyi yani bu herhalde, alttan bile gelsen yayin gelirlerinden dolayi, wage budget ta sikinti olmuyor. Ama kasada para olmadigindan dolayi transferde sorun oluyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 patch ne zaman gelicek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 poopla said: bolusporu aldık çıkardık. 0 bütçe verdiler. üstüne ligde tuttuk. buyur sana 90k bütçe dediler. dedim bb biz yılmadık. toprağımız dedik. kırmızı beyaza gönül verdik biz dedik. gerekirse boş mukaveleye imza atar yine alnımızın akıyla top oynarız dedik. oynuyoruzda. BU SENE KÜMEDE KALICAZ. SENEYE ALAYINA GİDİCEZ. BAĞIRMAYAN TARAFTAR S.KTRSN GITSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 ilk kupamı aldım sonunda 2015 yılında. köfte kuralar çekerek finale kadar geldik.finalde liverpool ile eşleştik. kupadan hemen önce hocalarını değiştirdiler heralde onunda etkisiyle rahat bir maç oynadık.baskın oynamama rağmen maç 0 0 bitti ve penaltılarla kupayı kazandım. ligde gene küme düşmemeye oynuyorum. benim sıkıntım manchester a chelsea e karşı gayet taş gibi oynamam fakat küçük yada orta seviye takımlara karşı oynayınca dağılmam. sebebi ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 oyuncuların Anadolu takımı oyuncularının yaptığı gibi büyük takım maçlarında pazar yapmak için kasıyor demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 gs'den böyle bi hayvan çıktı bende; http://img848.imageshack.us/img848/7936/99955035.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 e isim yazsaydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Gallant said: premier ligin en iyi yani bu herhalde, alttan bile gelsen yayin gelirlerinden dolayi, wage budget ta sikinti olmuyor. Ama kasada para olmadigindan dolayi transferde sorun oluyor:) şu work permit olmasa bide tam süper olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Soru: Yıllar sonra şu oyunu multi oynayalım dedik arkadaşla. İkimizde de orjinal var, steamden. Ancak IP'yle birbirimizi göremiyoruz, bunun başka bir olayı ayarı falan mı var, nasıl oynayabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Fransuxa said: e isim yazsaydın? regen oyuncu, yüzden belli zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Rewendor said: Soru: Yıllar sonra şu oyunu multi oynayalım dedik arkadaşla. İkimizde de orjinal var, steamden. Ancak IP'yle birbirimizi göremiyoruz, bunun başka bir olayı ayarı falan mı var, nasıl oynayabiliriz? hamachi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 tunngle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Fransuxa said: e isim yazsaydın? regen la regen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 tunngle hamachi'ye gore baya zahmetsiz, bana daha lagsiz gelmisti oyun tunggle'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 küme düşmedim !!! derby country ligi 11 puanla bitirdi. 6 puanını benden aldı asdsadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 ilk sezonda everton'la 9. oldum. 2. sezona musa sow ve merteans transferleriyle başladı. 12. haftada arsene wenger istifa etti ve arsenal'e başvurdum. kabul ettiler şimdi arsenal'de sistemi oturtmaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Abi anlamıyorum everton 9. olup arsenale geçebiliyor insanlar ben getafeyi 3. yaptım 2 sezon üst üste sonra gençlerbirligine almadılar beni kafayı yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Gençler daha büyük daha köklü camia normaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Mithat said: Abi anlamıyorum everton 9. olup arsenale geçebiliyor insanlar ben getafeyi 3. yaptım 2 sezon üst üste sonra gençlerbirligine almadılar beni kafayı yedim. oyuna başlarken rep seçiyosun. international baslarsan zaten bütün takımlar alıyor. automatic başlarsan başarın yoksa 3.lig takımları bile alay ediyor. international başlarsan ne kadar sıçarsın sıç ilk sene kovulsanda arsenal lyon vs gidiyosn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Arsenalde ingilterenin gençlerbirligi sayılır. Ben başlarken ne yaptım hatırlamıyorum ama otomatik yapmış olabilirim o konuyu bilmedigimden oyle başlamıştım ama saçma sonuçta tanınmıyor rep yok diye başarılı adamı alma ama meşhur diye baskasını al . Neyse artık oynamıyorum zaten sorun kalmadı o yüzden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar