Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2012

poopla

Öne çıkan mesajlar

ben de aynı şeyi düşünüp 7de direttim vermediler vazgeçtiler.

2 tane genç aldım Brezilya'dan. Biri Bernardo, diğeri de Wellington.

Bernardo zaten geçen oyunda da kraldı, yine bayağı iyi, AMC, ilk maçında göğüsle top indirirken 2 kişi çalımlayıp sonra 40 metre top sürüp asist yaptı kontradan gol attırdı :D Wellington'un özellikler çok çok iyi değil, ama fizik sağlam, "Melo kadar iyi olur bu hacı" dedi scoutlar. Bakalım...
Sosyal ağlarda paylaş

Luriel said:

Bu arada türk liginde oynayıp türk kaleci sıkıntısı çekenlere sinan bolat'ı öneriyorum. Ben volkan la anlaşamayınca kontrat yenileyemedim o sırada free transfer olarak sinan bolatı aldım şu anda değeri 9 milyon dolar ve gayet iyi oynuyor.

http://www.sporkeyfi.com/resimler/kat_buyuk/1b3a42d6fddf36a7a41b014d6e560ba5.jpg

Süper kaleci gerçektede.
Sosyal ağlarda paylaş

Pektemek Holosko çılgın atıyor. Simaodan bir türlü yararlanamadım. Fernandes de player of the year olacak büyük ihtimalle adam 7.90 avgla oynuyor adv playmaker olarak

Şu anda 3. yüm ligde 90+3'te yediğim 5 tane golden ötürü. Fener 19. haftada hala namağlup öh.
Bir de fenerin futbolcuları scoutladım Alex, Emre, GG, Stoch, Yobo adamlar hep 4 yıldız oyuncular nasıl durdurucam bilmiyorum.

1 milyon transfer bütçesi vermişti kimseyi alamadım ilk sene. Seneye almeida+simaoyu elden çıkarıp 1-2 adam alıcam ofansa. Bir tane fransız 4.5 yıldız 17 yaşında ss/amc buldum iş yapar gibi gözüküyor
Sosyal ağlarda paylaş

ben de biraz transfer için acele ediyorum sanırım.

Q7 den hiç memnun değilim almedia da ufak maçlarda coşuyor. Gerçi son yaptığım taktik iyi işledi henüz hazırlık maçlarındayım 12 tane hazırlık maçı ayarlaım. Kupalı mupalı güzel oldu.

Simao'yu satmak istiyorum ama yerine oyuncu bulamıyorum transfer bütçeside çok az. Sanırım sezona böyle girip sezon içersinde yıldız keşfetmek gerek.

Netten wonderkid bakıp da almakta istemiyorum.

Beşiktaş'ta taktiğim:

almedia
q7 holosko (kanatlarda)
guti fernandes
ernst
egemen sidnei sivok ibrahim toroman.
cenk gönen
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Wispy said:

Bir de fenerin futbolcuları scoutladım Alex, Emre, GG, Stoch, Yobo adamlar hep 4 yıldız oyuncular nasıl durdurucam bilmiyorum.

demekki bu sene FM'nin scout ekibi iyi çalışmış gerçekleri görmüş aferim.

FM'nin türkiye ligini ayarlayan türk ekip yıllardır feneri inanılmaz kayırıyor. Hadi Alex, tamam adı üstünde Alex. GG belli, Emre'yi de eskiden kalma bonusuyla aldık. Daha Caner'i kesemeyen Stoch, gerçekte tank gibi ağır olmasına rağmen 16 acc 16 pace sahibi Yobo, her maç gol atan Dia gibi balonlar hakkaten bayıyor. Volkan'ı zaten tanrısallaştırmışlar, Selçuk Şahin bile al Arsenal'de oynat, öyle olmuş.

Bunun dışında lig genel olarak fena değil gibi.

Feci bir sakatlık sorunu var genel olarak.

Mesela Kazım tam kazım, acaip dengesiz, bazen vaaay diyosun bazen yuh diyosun adama, oynayıp oynatmama kararı çok zor. Baros tüm tezon yattı mesela bende bu sene de. Satacam ucuza da olsa gitsin. Sercan tam Sercan, herkesi geçiyo, çalımlıyo, pire gibi, ama gol atmayı hiç bilmiyo, dağa taşa vuruyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Popov geçen sene ligde de imbaydı :P

Bende öyle çok imba değil bu arada, genel olarak bir fener boostu var, ama ona alıştık. Onun dışında mesela GS oyuncuları genel olarak gayet güzel yansıtılmış. Selçuk ve Melo olduklarından kötü. Ama Riera da (şu anki durumuna bakarsak) olduğundan daha iyi, onun dışındakiler özellikle Sercan, Sabri, Elmander, Baros hele hele Muslera falan çok güzel, birebir. Bir de Servet'in pasları biraz daha iyi yapılmış gerçeğe göre, adam havadan kontra başlatacak uzun top falan atabiliyor isabetli olarak seyrek de olsa.

Alex iyi, fiziksel olarak kötü ama tekniksel olarak tanrısal özelliklere sahip. Adam yürüyerek çalım attı maçta mesela.

Bende ligde coşan oyuncular şu anda Dia, Webo ve Hurşut.

Öyle gerçekçi ki, yalan bir kırmızı kartla Antep'e 4-1 yenildim, maç sonunda da hakeme saydırdım, TFF de haklı buldu beni sessiz kaldı normalde hakeme saydırınca uyarı geldiği halde. O derece eheh bi de 4-1 değil 4-2 yenilsem tam olacaktı.

Ligdeki genel problemler:

- Diğer aynı sıra rakipleri de sana oranlı olarak maç skoru alıyor. Sen yenildiysen onlar da puan kaybediyor, sen kazandıysan kazanıyorlar, hep yarış heyecanlı sürsün diye öyle olmuş saınırım, bana öyle geldi en azından

- Oyuncu gelişimleri çok mu yavaş bana mı öyle geliyor?

- Sakatlık problemi bazen çok ciddi sorun yaşatabiliyor, vur deyip öldürmüşler

Ufak tefek şeyler, zamanla patchle düzelir.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Mesela Kazım tam kazım, acaip dengesiz, bazen vaaay diyosun bazen yuh diyosun adama, oynayıp oynatmama kararı çok zor. Baros tüm tezon yattı mesela bende bu sene de. Satacam ucuza da olsa gitsin. Sercan tam Sercan, herkesi geçiyo, çalımlıyo, pire gibi, ama gol atmayı hiç bilmiyo, dağa taşa vuruyo.

Kazım'ı koy forvet arkası sağ kanada.
Inside forward yap attack rolü seçip.

12 maçta 9 gol 4 asist var bende kazımın fgdhghjk.
Sosyal ağlarda paylaş

Baros bende 7-8 ay sakatlandı bitti, sezon sonu satacaz artık.

Sol kanada bi genç buldum aysal başkan para verirse rierayı satıp onu alacam, ismini unuttum şimdi oyunu açınca bakar söylerim.

Şimdilik 3 transferim var sadece, sezon başında Topal, sezon ortasında da Wellington'la Bernardo.

Bernardo feci akıyo AMC'de, takımın en yüksek statli adamı oluyor oynadığı her maç, sırf onun için taktik değiştirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Fener ligde esti gürledi playoffta sıvadı şampiyon oldum.

Sevindim bir de adam gibi bütçe verir transfere board diye. Haziran başında 3m eur veriyor transfer için tüpçü sdfgh. Lan kimi alayım bu parayla.

Eğer alıcı bulursam Almeida ve Simao'yu yollarım. Pektemek Holosko zaten akıyor. Almeidanın yerine bir kaç alternatif buldum nispeten ucuz akabilitesi var

Wilfried
Doumbia - bu adam zaten hayvan ama pahalı
Nangis - potential 4,5

Bir de cenk tosun var alternatif ama kararsızım.

Esas soru, şimdi Almeidayı 6m'a okutursam transfer budget +6 mı oluyor ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...