Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 ben de aynı şeyi düşünüp 7de direttim vermediler vazgeçtiler. 2 tane genç aldım Brezilya'dan. Biri Bernardo, diğeri de Wellington. Bernardo zaten geçen oyunda da kraldı, yine bayağı iyi, AMC, ilk maçında göğüsle top indirirken 2 kişi çalımlayıp sonra 40 metre top sürüp asist yaptı kontradan gol attırdı :D Wellington'un özellikler çok çok iyi değil, ama fizik sağlam, "Melo kadar iyi olur bu hacı" dedi scoutlar. Bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Ben trainingde gençlerde heavyi köklüyorum. bi sakatlık sıkıntısı yaşamadım henüz. ben en çok kontrat sorunu çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Süper Lig'deki playofflarda puanların yarıya düşmesi olayı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Beşiktaş adeta o kadar müthiş bir takım ki transfer edecek adam bulamıyorum. Gerçekten bulamıyorum eskiden bir sürü futbolcuyu yakinen tanırdım. Şimdi aklıma topçu gelmiyor iyicene odunlaşmışım futbolda. Simao, guti ve quaresma ya yol verip portekiz hegemonyasını yıkmayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Forvete Khouma Babacar'ı aldım çok memnunum bi 6-7 sene oynatırım herhalde tasiye ederim targetman sıkıntısı çekenlere. Türkiye'ye gelmekte sıkıntıda yaşatmıyo. Çok fazla ben kontrat istiyorum diyede tuturmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Bu arada türk liginde oynayıp türk kaleci sıkıntısı çekenlere sinan bolat'ı öneriyorum. Ben volkan la anlaşamayınca kontrat yenileyemedim o sırada free transfer olarak sinan bolatı aldım şu anda değeri 9 milyon dolar ve gayet iyi oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 "raw power" said: Süper Lig'deki playofflarda puanların yarıya düşmesi olayı var mı?var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Luriel said: Bu arada türk liginde oynayıp türk kaleci sıkıntısı çekenlere sinan bolat'ı öneriyorum. Ben volkan la anlaşamayınca kontrat yenileyemedim o sırada free transfer olarak sinan bolatı aldım şu anda değeri 9 milyon dolar ve gayet iyi oynuyor. http://www.sporkeyfi.com/resimler/kat_buyuk/1b3a42d6fddf36a7a41b014d6e560ba5.jpg Süper kaleci gerçektede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Şu playoff olayına hep küfrediyordum ama ilk sene GS ile şampiyonluğu playoff sayesinde kazandım. Gaziantep ilgi benim 5 puan önümde birinci bitirdi, normal sezonda baya vasat oynayan Darwin Quintero sağolsun, can havliyle birinci bitirdim. Ömrümden ömür gitti valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 beşiktaşla dk 90da yediğim gollerden 3 şeritli yol olur buradan inönüye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Pektemek Holosko çılgın atıyor. Simaodan bir türlü yararlanamadım. Fernandes de player of the year olacak büyük ihtimalle adam 7.90 avgla oynuyor adv playmaker olarak Şu anda 3. yüm ligde 90+3'te yediğim 5 tane golden ötürü. Fener 19. haftada hala namağlup öh. Bir de fenerin futbolcuları scoutladım Alex, Emre, GG, Stoch, Yobo adamlar hep 4 yıldız oyuncular nasıl durdurucam bilmiyorum. 1 milyon transfer bütçesi vermişti kimseyi alamadım ilk sene. Seneye almeida+simaoyu elden çıkarıp 1-2 adam alıcam ofansa. Bir tane fransız 4.5 yıldız 17 yaşında ss/amc buldum iş yapar gibi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Wispy said: Bir de fenerin futbolcuları scoutladım Alex, Emre, GG, Stoch, Yobo adamlar hep 4 yıldız oyuncular nasıl durdurucam bilmiyorum. demekki bu sene FM'nin scout ekibi iyi çalışmış gerçekleri görmüş aferim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 ben de biraz transfer için acele ediyorum sanırım. Q7 den hiç memnun değilim almedia da ufak maçlarda coşuyor. Gerçi son yaptığım taktik iyi işledi henüz hazırlık maçlarındayım 12 tane hazırlık maçı ayarlaım. Kupalı mupalı güzel oldu. Simao'yu satmak istiyorum ama yerine oyuncu bulamıyorum transfer bütçeside çok az. Sanırım sezona böyle girip sezon içersinde yıldız keşfetmek gerek. Netten wonderkid bakıp da almakta istemiyorum. Beşiktaş'ta taktiğim: almedia q7 holosko (kanatlarda) guti fernandes ernst egemen sidnei sivok ibrahim toroman. cenk gönen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 ben toplam 55m euroya sattim quaresma simao fernandes almeida yerine oyle bi takim kurdum ki acayip oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 "Tatar Ramazan" said: Wispy said: Bir de fenerin futbolcuları scoutladım Alex, Emre, GG, Stoch, Yobo adamlar hep 4 yıldız oyuncular nasıl durdurucam bilmiyorum. demekki bu sene FM'nin scout ekibi iyi çalışmış gerçekleri görmüş aferim. FM'nin türkiye ligini ayarlayan türk ekip yıllardır feneri inanılmaz kayırıyor. Hadi Alex, tamam adı üstünde Alex. GG belli, Emre'yi de eskiden kalma bonusuyla aldık. Daha Caner'i kesemeyen Stoch, gerçekte tank gibi ağır olmasına rağmen 16 acc 16 pace sahibi Yobo, her maç gol atan Dia gibi balonlar hakkaten bayıyor. Volkan'ı zaten tanrısallaştırmışlar, Selçuk Şahin bile al Arsenal'de oynat, öyle olmuş. Bunun dışında lig genel olarak fena değil gibi. Feci bir sakatlık sorunu var genel olarak. Mesela Kazım tam kazım, acaip dengesiz, bazen vaaay diyosun bazen yuh diyosun adama, oynayıp oynatmama kararı çok zor. Baros tüm tezon yattı mesela bende bu sene de. Satacam ucuza da olsa gitsin. Sercan tam Sercan, herkesi geçiyo, çalımlıyo, pire gibi, ama gol atmayı hiç bilmiyo, dağa taşa vuruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 3 maçın 2 sine 1-0 geride başlıyorum adamların kaleye çektikleri ilk şut hep gol ne iş anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Antepteki Popov imba olmuş sanki biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Popov geçen sene ligde de imbaydı :P Bende öyle çok imba değil bu arada, genel olarak bir fener boostu var, ama ona alıştık. Onun dışında mesela GS oyuncuları genel olarak gayet güzel yansıtılmış. Selçuk ve Melo olduklarından kötü. Ama Riera da (şu anki durumuna bakarsak) olduğundan daha iyi, onun dışındakiler özellikle Sercan, Sabri, Elmander, Baros hele hele Muslera falan çok güzel, birebir. Bir de Servet'in pasları biraz daha iyi yapılmış gerçeğe göre, adam havadan kontra başlatacak uzun top falan atabiliyor isabetli olarak seyrek de olsa. Alex iyi, fiziksel olarak kötü ama tekniksel olarak tanrısal özelliklere sahip. Adam yürüyerek çalım attı maçta mesela. Bende ligde coşan oyuncular şu anda Dia, Webo ve Hurşut. Öyle gerçekçi ki, yalan bir kırmızı kartla Antep'e 4-1 yenildim, maç sonunda da hakeme saydırdım, TFF de haklı buldu beni sessiz kaldı normalde hakeme saydırınca uyarı geldiği halde. O derece eheh bi de 4-1 değil 4-2 yenilsem tam olacaktı. Ligdeki genel problemler: - Diğer aynı sıra rakipleri de sana oranlı olarak maç skoru alıyor. Sen yenildiysen onlar da puan kaybediyor, sen kazandıysan kazanıyorlar, hep yarış heyecanlı sürsün diye öyle olmuş saınırım, bana öyle geldi en azından - Oyuncu gelişimleri çok mu yavaş bana mı öyle geliyor? - Sakatlık problemi bazen çok ciddi sorun yaşatabiliyor, vur deyip öldürmüşler Ufak tefek şeyler, zamanla patchle düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Rewendor said: Mesela Kazım tam kazım, acaip dengesiz, bazen vaaay diyosun bazen yuh diyosun adama, oynayıp oynatmama kararı çok zor. Baros tüm tezon yattı mesela bende bu sene de. Satacam ucuza da olsa gitsin. Sercan tam Sercan, herkesi geçiyo, çalımlıyo, pire gibi, ama gol atmayı hiç bilmiyo, dağa taşa vuruyo. Kazım'ı koy forvet arkası sağ kanada. Inside forward yap attack rolü seçip. 12 maçta 9 gol 4 asist var bende kazımın fgdhghjk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 bende de aynı mevkide aynı rolde oynuyor, sezon boyunca 11 gol attı asistini hatırlamıyorum, bazen coşuyo ama bazen de rezalet oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Sercan cok daha iyidi o mevkide de sakatlandi Kazimi koydum. Solda Olcan cok iyi, Riera bi sakatlandi 7 ay mi ne Olcan da gitse sol kanat yok ama dsad. Baros poacher akıyor 28 gol oldu 25 macta. Elmander'e yer yok ama takımda cok uzuluyorum adama yer acamadıgım icin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Baros bende 7-8 ay sakatlandı bitti, sezon sonu satacaz artık. Sol kanada bi genç buldum aysal başkan para verirse rierayı satıp onu alacam, ismini unuttum şimdi oyunu açınca bakar söylerim. Şimdilik 3 transferim var sadece, sezon başında Topal, sezon ortasında da Wellington'la Bernardo. Bernardo feci akıyo AMC'de, takımın en yüksek statli adamı oluyor oynadığı her maç, sırf onun için taktik değiştirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Fener ligde esti gürledi playoffta sıvadı şampiyon oldum. Sevindim bir de adam gibi bütçe verir transfere board diye. Haziran başında 3m eur veriyor transfer için tüpçü sdfgh. Lan kimi alayım bu parayla. Eğer alıcı bulursam Almeida ve Simao'yu yollarım. Pektemek Holosko zaten akıyor. Almeidanın yerine bir kaç alternatif buldum nispeten ucuz akabilitesi var Wilfried Doumbia - bu adam zaten hayvan ama pahalı Nangis - potential 4,5 Bir de cenk tosun var alternatif ama kararsızım. Esas soru, şimdi Almeidayı 6m'a okutursam transfer budget +6 mı oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 almeidanın kontrata iyi bak, bi clause var satınca paranın bi kısmı 3rd partyye gitti yazdı bende bi bok kalmadı bana forvet vukusic'i öneririm gencecik daracık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 seçtiğimizi database i nereden görebiliyoruz. Large mı seçtim hatırlamıyorum çoğu oyuncu çıkmıyor. Hughe var mı ayrıca ben de gözkmedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar