Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

winston soft'ta sıkıldım.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yıllardır her gün yaklaşık bi paket içiyorum. kokusundan, tadından sıkılmaya başladım.

tadı, aroması güzel, içimi rahat ve 5.5 lirayı geçmeyen önerebileceğiniz sigaralar neler?
Mesaj tarihi:
camel isli odun gibi kokuyo ya. nerde o eski camel aroması...

lucky strike içtim bi süre fakat ağız kuruluğu yapmaya başladı tekrar winston'a döndüm. büyük ihtimal yine lucky içmeye başlıycam du bakali...
Mesaj tarihi:

neredeyse çoğu sigaradan içtim.camel eski camel olsa,onu iç derim ama değil.winstonuda artık sevmiyorum.tekrar eski sigaram olan marlboro ya döndüm.haa ben 7 lira veremem,o 1.5 lira benim ekmek param dersen,yapcak pek bişeyin yok.ya aynı sigaraya devam edeceksin ya da,

Mesaj tarihi:
ah bi düzgün sarmayı öğrenebilsem... mavi old holborn bugüne kadar içtiğim en kral tütün. ama düzgün saramıyorum işte eciş bücüş bi şey çıkıyo ortaya hep :-]
Mesaj tarihi:
Ingenious said:

ha bi de camel natural gibi bişiy gördüm geçen gün markette... o nası? denemeye değer mi?

çok güzel,manyak bir tadı var o sigaranın.İnanılmaz doygunluk veriyo tavsiye ederim
Mesaj tarihi:
Hakkatten soft'unu falan uretmeseler, filtreleri cikarsalar cok daha guzel olacak sanki. Icen cok daha cabuk birakacak -ya kanserden ya olup gittiginden- sertini icemeyen de mecbur birakacak. Mis gibi olacak.
  • Yeni Oluştur...