oldun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 oha lan insanlar hic tiplerinin muzigini dinlemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Tipin müziği nedir ya sdfdh, adam bankacı diye, saçı sakalı temiz traşlı, 10k liralık takım giyiyor diye Amon Amarth dinleyemez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 10k lık takım giyen adam dinlemez bence. ben 1k da bıraktım mesela dinlemeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 rahatsiz said: http://www.youtube.com/watch?v=74vPny4ueFo istanbul için yapılan şu versiyonunda 05:40 da çıkan kızıl saçlı arkadaşı bi buldurun be. ehueh kız basbaya şirin kız mimiklerini çalışmış evde, ama o kadar çalışmış ki çok güzel oturtmuş yani suratına. Ben samimi bulmadım ama yapmacık geldi. Çinkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Sarisin guzel kiz breathe dinliyor lan. THEY DO EXIST! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Red said: Flassh said: @rahatsiz bu mudur? http://30.media.tumblr.com/avatar_a8bdd0514ab6_128.png ahhaha helal team o değil galiba ya. çabam sürmekte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 o kız bizebakmaz abi kredi notu baya yüksektir onun o dğeil de AMERİKAN MÜZİĞİ diyen tam öküzmüş ya hahaha AMERİCAN MUSÇLE der gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 off ya kız her türlü win, o cevap jestler mimikler felan ohs ne dinliyosun ? bu mudur diyo soruyu soran eleman budur diyo :D sonra da salak gibi bakıyo felan diyolar kız cevabı coktan vermis gülüşe odaklanıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ohaa, hakkaten hayvanlık edip direkt o saniyeye atladım, o nasıl bir şirinliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 3.45 teki şarkı ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ne dinliyorsun ? söylemek zorundamıyım yoo hayır tmm söliyim ahah bune ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 son elemanın hayalarına tekme atmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 rahatsiz said: istanbul için yapılan şu versiyonunda 05:40 da çıkan kızıl saçlı arkadaşı bi buldurun be. naptın, buldun mu kızı? o yolladığım kızmış mı? merak ettim bende şlsdfksgk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 son eleman a bok atmışsınız da ben şahsen müzik dışında sürüylen şey dinliyorum konuşma/telefon şakası vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 hoşgeldin pickles economics forex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 söylemek zorundamıyım diyen kızı tanıyorum sanırım tam bi moron. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 deadwoll said: Tipin müziği nedir ya sdfdh, adam bankacı diye, saçı sakalı temiz traşlı, 10k liralık takım giyiyor diye Amon Amarth dinleyemez mi? nomsaR said: 10k lık takım giyen adam dinlemez bence. ben 1k da bıraktım mesela dinlemeyi. deadwoll'dan challenge accepted meme bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 benden başka limp bizkit dinleyen varmış hala lan, sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 "roket adam" said: ohaa, hakkaten hayvanlık edip direkt o saniyeye atladım, o nasıl bir şirinliktir.ben de yaptım o kızı ilk bulan kapar. fikri cok begendim ne guzel videolardı insanlar da sirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 @Mirage, hahah http://www.demotiviere.de/media/demotivators/demotiviere.de_Herausforderung-angenommen-_131555688829.jpg Lanet olsun musluksuz, acayip şekilli alman tuvaletlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 ben üstteki resmi anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 challenge accepted diyor yani o delikten s.çacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 kızıl canıms şirinmiş gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 abi dimi ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 istanbul olan video'yu çekenler de maganda biraz ama. "pardon hangi şarkıyı dinliyoruz?" diye insan çevirsen yolda insanlar tedirgin olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar