eski Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 ginaly said: mahoolmez said: ginaly said: mafyadan daha mafya olanlar icra memurlarıdır. çok kalbimi kırdın şimdi (:P) hacizden önce ve sonra bütün avukatlara yemek ısmarlatıyosunuz zoraki (: maho adanadasın sanırım.araç satısı falanda yapıyorsanız ben ılgılenıcem bıraz bilgi almam lazım once tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 mahoolmez said: icra memuruyum; mafya falan göremedim daha satışlarda. Öncedenmiş onlar. bu uyap sistemi nasıl işliyor? 1 tane kestirdim gözüme, sisteme kaydoldum. teklif vermedim henüz, yediemin olarak mal sahibine teslim etmişler, mekanından alınacak yani ürünler. teklif verenleri görebiliyorum sanırım, son 5 yüksek teklif diyor arayüzde. aklıma takılan ihale günü bildiğin 5 dakika. atıyorum 14.00 te başlıyor 14.05 te bitiyor, kimse gidip fiziksel olarak teklif veriyor mu, yoksa herşey internet üzerinden mi halloluyor? bir de malları aldım diyelim, devlet mi gidip bir yere taşıyacak ve ben ordan alacağım, yoksa direkt kendim mal sahibiyle mi anlaşıyorum? baya sordum, buralardasındır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 ihale internetteki en yüksek fiyattan açılıyor, fiziksel ilan verenler tabiki oluyor. Malları sen taşıyorsun. Mal sahibinin itiraz hakları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 yediemin mal sahibi olarak gözüküyor, internetteki ihaleyi kazanmak nasıl belli oluyor ki? 1 gün öncesine kadar teklif verilebiliyor, bir de belirtilen ihale saatinde malların yanına mı gitmeliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 abi icradan alınacak herhangi bir mal için asla görmeden resimle , yazıyla fln almayın hele araba fln aman diyeyim , sonra uğraşır durursunuz paranızı geri alabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 o konuda sıkıntı yok, kimin malı olduğunu ve ne olduğunu biliyorum. ilan fotoğrafsız, benden başka giren olacağını da sanmıyorum. ama bu teknik detaylar ilgili hiçbir fikrim yok. internet ihalesi kapanıyor, sonra ihale saatinden ihale alanında 5 dk da ne oluyor anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Normal prosedürde ; ihale malın takdir edilen değerinin %50 sinden açılır , arttıran olmaz alacaklıda alacağına mahsuben almazsa satış düşer.Giren olursa bildiğin açık arttırma usulü işte 5dk içinde en yüksek fiyatı verene satılır.Sen internetten teklif verdiysen ihalenin başka senden yüksek internet teklifi veren yoksa o bedel üzerinden açılması lazım , yine arttıran olmazsa sana satılması gerekir ama normalde 3.kişiler ihalelere girebilmek için malın değerinin belirli bir yüzdesiyle teminat yatırırlar bu internetten teklif verenlerde nasıl oluyor görmedim. Satış saatinden birkaç saat sonra icra dairesini ara kime ihale edildiğini , bedelini sor.Sendeyse sana bir süre verecekler o süre içerisinde bedeli yatırcaksın icra hesabına , kesinleşme süresini bekliyceksin , sonra kdv vs yatırıcaksın sonra malı teslim edecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 internetten teminat bazen oluyor, kanunda yaziyor olmasi lazim, unuttum. bir de alacagim diyip, kazanip sonra almazsan tazminat davasi acar sana icra odasi, aklinda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 kişisel olarak kimlik bilgileriyle herkes uyap / esati üzerinden, hesap oluşturup, teminatı yatırıp, teklif verebiliyor. vakıfbank hesabını zorunlu tutuyorlar. teminat aşağı yukarı %20 sine denk geliyor, açılış fiyatı da %50 %60 gibi. alacağım ürünleri, mahkemelik olmam da, işin fiziki kısmıyla internet kısmını nasıl ayırdıkları muamma. ben internet üzerinden teklifleri takip edebiliyorken, ihale günü, ihale alanında birinin benim üstüme teklif verip vermeyeceğini öğrenemiyorum mesala. şöyle bir arayüz var ; anladığım kadarıyla, ihale saatinde adreste olmam gerekiyor, kesin alabilmek için. peki ürün bana kaldı diyelim ihale saatinde, direkt ben kendim mi alıyorum ürünü mal sahibinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 bildiğim kadarı ile ürün zaten devletin deposunda rehin tutuluyor. Sen ürün sahibi ile muhatab olmuyorsun, devletten teslim alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Argoel said: bildiğim kadarı ile ürün zaten devletin deposunda rehin tutuluyor. Sen ürün sahibi ile muhatab olmuyorsun, devletten teslim alıyorsun. ürünler, mal sahibine bırakılmış. yediemin olarak, mal sahibi gözüküyor, onun ev/iş alanında bulunuyor. depoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Bezerye said: Sendeyse sana bir süre verecekler o süre içerisinde bedeli yatırcaksın icra hesabına , kesinleşme süresini bekleyeceksin (7 gün) , sonra kdv vs yatırıcaksın sonra malı teslim edecekler(icradan memurlarla malın muhafaza edildiği yere giderek). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Bezerye said: Bezerye said: Sendeyse sana bir süre verecekler o süre içerisinde bedeli yatırcaksın icra hesabına , kesinleşme süresini bekleyeceksin (7 gün) , sonra kdv vs yatırıcaksın sonra malı teslim edecekler(icradan memurlarla malın muhafaza edildiği yere giderek). anladım. icra saatinde ne oluyor peki, 5 dakikalık bir süre belirtilmiş, temsili birşeyler mi yapılıyor, orda olmam gerekli mi dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 İhale saatinde satış ilanı okunur ,açık arttırmaya geçilir, gerisi klasik açık arttırma işte süre bitiminde en yüksek teklifi veren alıyor. Şurayı bir oku istersen.Benim katıldıklarımda hiç internetten teklif veren yoktu ama linkte yazanlar ve genel hükümlerden anladığım kadarıyla gelme zorunluluğun yok.Fakat senin teklifinin üzerine çıkan olursa ihale anında haberin olmaz o yüzden garanti olsun, adamın birisi 1 lira üstüne çıkıp malı almasın diyorsan bence git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 anladım sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 salome said: baska bi adam daha vardi 500 tl verin girmiyim dedi adam demek her ihalede gidip böyle zarf atıyo millete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar