Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 iyimiydi yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 özüne dön poly gs lisin gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 adam futbolun owencan'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 niye lan olmadı mı o kadar napolyon, tatarramazan, arkasokak, mehmet balonsu okudum. :/ eskiden gs liydim bu arada simdi öyle takım tutmuyorum fazla, tarafsız trolling futbol bölümü çok zevkli ahahah olmuş demekki owencan güzel iltifat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ama hiçbirşey burakla selçuğun milli takımın en iyi iki oyuncusu olduğu gerçeğini değiştirmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 hangi selçuk? : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ardı ardına 4 pas atamayan takıma puan kaptırıyorduk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 iyi olan selcuk. burak da muhammedin devesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ^^ her mac sonrasi bu yorumu daha coooook yuapuicaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 selcuk yula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Tamam en yetenekli adamımız ama takımın bu kadar yavaş oynamasının da sebebi Arda. Adam aldığı her topu stop ediyo. Etrafını seyre dalıyo, ondan sonra çalım deniyo. Geçse de zaten duırup tekrar etrafına bakınırken geçtiği adam tekrar gelip kapatıyo. Gökhan Töre süper bi adam cidden, bizim takıma fazla hatta. Özetle milli takım berbat. Başta Oğuz. Ama bir o kadar da ballıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ciddi yorum ; onu 3-4 senedir ben söylüyorum her maç zaten. ardanın tekniği falan iyi de, çok yavaş oyuncu, yeterince de koşmuyor, fiziği de iyi değil diye. riera ondan daha çok iş yapar gs de. bireysellik olarak değil tabi, takıma katkı anlamında. yine iyi ki premier ligde bi takıma gitmedi arda, hangi takıma giderse gitsin kesin yedek kalırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Diyorsun ki arda olmasa barcelona olucaz sdfsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Gökhan Töre gibi bir adam varken Kazım'ın ne işi var anlayamıyorum ben. Mehmet Ekici denen herifin de bir bok yediği yok, sadece aldığı tüm topları ezdi; o kadar... Nuri gelse, Nuri Selçuk Emre üçlüsü yapsak orta sahada ne hoş olur. Serdar Kesimal çok çok kötü. Toraman'ı milli takıma almıyorlar, bu adamdan medet umuyorlar. Ben anlamadım vallahi bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 loop said: Gökhan Töre yi beğendim çok, ilk defa görüyorum bu elemanı, Chealse nin reserve takımındaymış galiba.. bu sene hamburgda oynuyor direk ilk 11de. geri döndü bundesligaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=bNwAlJ1LY78 Adam king. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 kazakistan gibi bir takıma attığımız gol son dakikada filan bir de yani bal. hiddink daha fazla kendini üzmesin, kariyerini zedelemesin gitsin. oğuz zaten ne diyeyim... oyuna giren adam selçuk ya.. abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 bal mal, arda yine kurtardı volkan'ın hediye etmeye çalıştığı maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ALLANA KADAR TÜRKİYEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Bu arada Ronaldo coştu resmen. Demin bi tane attı bi de Almeida'ya attırdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 al işte hollanda 11 atmiş san marino ya, 11 at demiyorumda 3-0 yen bari rahat rahat maç izleyelim bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Mesut da hattrick yapmış Avusturya'ya, 6-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 yine final oynarlar abi, gümbür gümbür geliyo alman ekolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ne alman ekolu ya, bizim cocuk oynuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 l'ecole d'allegmania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar