Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2012AvrupaŞampiyonası Elemesi: Türkiye-Kazakistan 02.09.2011 20:00

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

iyi de cidden siz de abarttınız, bu takım değil mi, Norveç'i en zor maçta Norveç'te yenip, malta ile berabere kalan.

Yani Türkiye'nin bir gerçeği var kolay hiç bir maçı kolay yenemiyoruz. Nadir arada çıkıyor öyle 3-5 sıfır aldığımız.

Avusturya karşısında gayet rahat bir galibiyet alırsak, hiç şaşırmam şahsen. Siz şaşırmaya devam edin.
Sosyal ağlarda paylaş

loop said:

Gökhan Töre yi beğendim çok, ilk defa görüyorum bu elemanı, Chealse nin reserve takımındaymış galiba..

2-3 senedir football manager yıldızı o da, Litvanya maçında tribünden çıplak gözle izledim, bayağı iyiydi, adam pire gibi, üstelik de türk futbolcusunda olmayan bir şey var adamda: mantalite. Kanat adamının yapacağı işin topu alıp yaldır yaldır kanatta ileri geri gitmek olmadığını, ne zaman içeri girip ne zaman oyunu açacağını, ne zaman kanat bindirmesi yapıp ne zaman oyunu içeri akıtacağını biliyo.
Sosyal ağlarda paylaş

burak gitsin su takimlardan birinin kadrosunda
yedege girsin bak ilk 11 demiyorum, yedek hatta transfer gorusmesine girsin lan onuda gectim, ondan sonra konusalim.

bak malmo de var listede, Malmö!

1999–2001 Malmö FF 40 (16)
2001–2004 Ajax 74 (35)
2004–2006 Juventus 69 (23)
2006–2009 Internazionale 88 (57)
2009–2011 Barcelona 29 (16)
2010–2011 → Milan (loan) 28 (14)
2011– Milan 0 (0)
Sosyal ağlarda paylaş

volkanın overrated olmadığını söyleyen, hakan balta gibi 1.sınıf bir sol beke kötü diyen zihniyetten ne beklenir ki zaten ?

burakın oynadığı takımlar, ibrahimoviçin oynadığı takımlarla aynı kalitede değil diye, ondan kötü demek çok komik zaten. burak yılmazı koysan juventusa şu anda, gol kralı olur. net.

selçuk konusuna gelince 2 seneye barcelonaya gider
Sosyal ağlarda paylaş

Polyushka said:

volkanın overrated olmadığını söyleyen, hakan balta gibi 1.sınıf bir sol beke kötü diyen zihniyetten ne beklenir ki zaten ?

burakın oynadığı takımlar, ibrahimoviçin oynadığı takımlarla aynı kalitede değil diye, ondan kötü demek çok komik zaten. burak yılmazı koysan juventusa şu anda, gol kralı olur. net.

selçuk konusuna gelince 2 seneye barcelonaya gider

turkiye liginde bana su ana kadar burak'tan daha iyi olan bir forvet sole.

gelmis gecmis ama hakan sukurler fln dahil buna hadi bakam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...