chagy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 iyi de cidden siz de abarttınız, bu takım değil mi, Norveç'i en zor maçta Norveç'te yenip, malta ile berabere kalan. Yani Türkiye'nin bir gerçeği var kolay hiç bir maçı kolay yenemiyoruz. Nadir arada çıkıyor öyle 3-5 sıfır aldığımız. Avusturya karşısında gayet rahat bir galibiyet alırsak, hiç şaşırmam şahsen. Siz şaşırmaya devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Gökhan Töre yi beğendim çok, ilk defa görüyorum bu elemanı, Chealse nin reserve takımındaymış galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 reyou said: sen sevinmeye devam et 3 mac sonra 5 yedigin zaman, garbage bolumunde takilirsin artik 5 yerken, 6 atarsak sevinirim tabi np. ayrıca burak'a ibrahimoviç demedim ondan iyi dedim. rooney'den de iyi ona bakarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 leverkusen altyapisindan chelseaye gecmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 nasi bi kafadir lan bu buraka ibo dan iyi demek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Polyushka said: reyou said: sen sevinmeye devam et 3 mac sonra 5 yedigin zaman, garbage bolumunde takilirsin artik 5 yerken, 6 atarsak sevinirim tabi np. ayrıca burak'a ibrahimoviç demedim ondan iyi dedim. rooney'den de iyi ona bakarsan can't decide if trolling... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ibo gelsin ts gibi yeto bi takımı şampiyon yapsın, ondan sonra konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 yok ciddi mesaj atıyor ama trolluyor gibi sanırım real madrid maçında şey demişti.realli futbolcular selcukun gözlerinin içine bakıyor.xavi gibi adam keşke bizde de olsa diye düşünüyorlar falan demişti sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 yorum yapmiyim diyorum ama ekşisözlükte denildiği gibi selçuk giderek galatasaraylılığa alışmış. fatih terim hegemonyası ufaktan filizlendi demek ki. imla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ya şimdi aklıma geldi avrupa şampiyonasında Kazakistan, Azerbeycan ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 AHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 loop said: Gökhan Töre yi beğendim çok, ilk defa görüyorum bu elemanı, Chealse nin reserve takımındaymış galiba.. 2-3 senedir football manager yıldızı o da, Litvanya maçında tribünden çıplak gözle izledim, bayağı iyiydi, adam pire gibi, üstelik de türk futbolcusunda olmayan bir şey var adamda: mantalite. Kanat adamının yapacağı işin topu alıp yaldır yaldır kanatta ileri geri gitmek olmadığını, ne zaman içeri girip ne zaman oyunu açacağını, ne zaman kanat bindirmesi yapıp ne zaman oyunu içeri akıtacağını biliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Azerilerde son dakikada atmış bu arada ha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 burak gitsin su takimlardan birinin kadrosunda yedege girsin bak ilk 11 demiyorum, yedek hatta transfer gorusmesine girsin lan onuda gectim, ondan sonra konusalim. bak malmo de var listede, Malmö! 1999–2001 Malmö FF 40 (16) 2001–2004 Ajax 74 (35) 2004–2006 Juventus 69 (23) 2006–2009 Internazionale 88 (57) 2009–2011 Barcelona 29 (16) 2010–2011 → Milan (loan) 28 (14) 2011– Milan 0 (0) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ibrahimoviç yetenekli fakat mental olarak sevmediğim beğenmediğim bir topcu ama tabi burak yılmazla aynı cumlede olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 yahu ibrahimovicle kıyaslıyo adam, ciddiye alıp cevap mı veriyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 volkanın overrated olmadığını söyleyen, hakan balta gibi 1.sınıf bir sol beke kötü diyen zihniyetten ne beklenir ki zaten ? burakın oynadığı takımlar, ibrahimoviçin oynadığı takımlarla aynı kalitede değil diye, ondan kötü demek çok komik zaten. burak yılmazı koysan juventusa şu anda, gol kralı olur. net. selçuk konusuna gelince 2 seneye barcelonaya gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 hakan balta 1. sınıf evet sdfsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 mk ultra mind control mağduru arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Polyushka said: volkanın overrated olmadığını söyleyen, hakan balta gibi 1.sınıf bir sol beke kötü diyen zihniyetten ne beklenir ki zaten ? burakın oynadığı takımlar, ibrahimoviçin oynadığı takımlarla aynı kalitede değil diye, ondan kötü demek çok komik zaten. burak yılmazı koysan juventusa şu anda, gol kralı olur. net. selçuk konusuna gelince 2 seneye barcelonaya gider turkiye liginde bana su ana kadar burak'tan daha iyi olan bir forvet sole. gelmis gecmis ama hakan sukurler fln dahil buna hadi bakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ASFDKSFJSKDJFKSDFJSKDFJDSF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 AHAHAHAAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 lan kaçırmışım . burak la ibo yu kıyaslıyormuşuz .. burak daki yürek ibo da yok . kazım>burak>ibo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 beceremedim de mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar