DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 iyi olduğu gördüğüm nargile eşliğinde barça maçı iyi gider sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Takıma bu sene katılan 3 oyuncu attı golleri ve 3-0 oldu dakika 49 Tiago, Fabregas ve Alexis attı. 2. golde Messi'nin verdiği arapas harikaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Yargılama devam ediyor, dk 51 Messi sahnede 4 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 kaça kadar gidicek merak ediyorum açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Barça ağır sıktı abi. schumi dönemi f1 gibi oldu. 1 nesil f1'den soğudu schumi yüzünden. Madrid olsun artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Valla ben insanlığın büyük çoğunluğu gibi müthiş zevk alarak izliyorum maçlarını. Ve bundan uzun yıllar sonra bile böyle bir takım yaratılabilir mi gelir mi, hiç sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 7 atarsa lider barça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 adamlar resmen real 6 attı bizim 7 atmamız lazım diye aşırı hırsla oynuyo villareal de dağıldı alın lan atın dicek şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 bitti 5li Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Hırslı falan oynamıyorlardı, gayet rahatlardı ve idmana çıkmış gibi oynadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 yo gayet canını dişine taktılar bi gol daha atabilmek için. guardiola son 10 dakka yerine oturmadı zaten. adam çok efendi adam ama nasıl gizli bir ego var adamda hayret edilesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 adam biliyor çünkü bu takım dağıldıktan sonra bir daha hiçbir şekilde başarı kazanamayacağını, böyle özel adamları çalıştıramadığı sürece sadece o disiplin anlayışıyla hiçbir takımda başarılı olamaz. Taktik bilgisi ve oyuna müdaheleleri vs. gerçekten çok kısıtlı Guardiola'nın, ha kendini geliştirir iyice 3-4 sene içinde belki, ama bu rahatlık döneminde onun için pek birşey yaptığını sanmıyorum. Gerçi yaptı ki 3 sene sonunda ilk defa takıma doğru düzgün, sisteme uygun transfer yapmayı başarabildi asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 geniş özete bakarken dikkat ettim. 2 pozisyonda arda reyes ve fran'dan ısrarla top istemesine rağmen alamayınca yüzünü ekşitiyor. gözümde elano, kewell, misimovicin top almak icin ellerini kaldırmasına rağmen ardanın görmezden geldiği anlar canlandı. şimdi anlamıştır yabancı düşmanlığı, pasaportçuluk yapmanın ne kadar zavallı birşey olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Etme bulma dünyası:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar