SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 manyak abi o kız aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Böyle sevenim olmadı Halberd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 başları iyi de sonra çok bayıyor mirai nikki gerçi oralara kadar gelmez anime herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 working s2e4 inanılmaz ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Guilty Crown OP söyleyen Koeda denilen kız 15 yaşındaymış... 2000 kişi arasından seçmişler... 15 yaş nedir abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Değil mi? Bence de çok yaşlı ya, 2000 kişi arasından o kadar yaşlısını bulup seçmeleri... Basiretsiz adamlar. Ayıp yani şimdi düşündüm kesin torpil olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 15-16 seiyu'lar var baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 o değilde 23 kasımda çıkacakmış şarkının full hali... of beklenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 SKET DANCE 31. bölümü izleyin lütfen ya inanılmaz yarıldım hele 2. bölümündeki muhabbete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 bana pek bi sönük geldi ya bu sezon. Hiç aradığım bişi bulamadım nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 enteresandır bende birkaç yıldır bir bilemedin iki dizi izlerdim sezonluk bu sezon fz, working s2, majikoi, im@s, tomodachi, p4a, gc izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mortis said: SKET DANCE 31. bölümü izleyin lütfen ya inanılmaz yarıldım hele 2. bölümündeki muhabbete adssdf "usa da yo.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 aghahahahahaha tunca!!! huahuaeh uso da yo! abi yarıldım ya resmen bağırarak güldüm ilk görünce paso izliorum aynı sahneyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 abi birisi o sahneleri koysun youtube a ya lanet olsun, ben nasıl yapıldığın ıbilsem ben yapıcam ! http://www.youtube.com/watch?v=UtD2Wb3e-E8&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 bokutomoyu izleyin gene bayağı eğlenceli bölümdü sena tam bir olev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 guilty crown 04 ohş dat müzik dat animasyon dat kanahana moan dat singularity dat bir elde hatunun bir elde silahın, günü kurtar sahnesi cg şöyle olsa sesimi çıkarmadan izlerdim yeminlen http://www.youtube.com/watch?v=Lzfy0to_yW0&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 ahah carnival phantasmın caster bölümü süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Guilty Crown güzel mi salih? Başla dersen başlayacagım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 ben eğleniyorum izlerken konu bayık, karakterler zayıf ama işte yukarıda koyduğumki gibi sahneler yetiyor benim keyif almama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 xunn said: Guilty Crown güzel mi salih? Başla dersen başlayacagım. bildiğin güzel bakma sen bu elitiste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 scriptteki kod gayass paralelliklerini çekince gözün döndü tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 >Salih ve elit aynı cümlede. >My face http://i.imgur.com/7mAN9.jpg Neyse bakayım bi. Darker than Black'e bakıyorum, 3 bölüm bitti, güzelleşecek mi hep böyle donuk mu kalacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 hep soğuk geçer o öyle, ilk sezon gene fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 sırf elitist olsam iyi gene hipster elitist fak ye dtb öyle baştan sona hep monster of the week kafasında gidiyor. o konsepti sevmediysen salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mirai Nikki ve Guilty Crown sardı beni. Sanırım aradığım kanı buldum ama Mirai Nikkideki baş karakter çok deadman wonderlanddeki çığırtkan çocuğa benzemiş. Zaten ondada böyle abuk bi karı vardı bundada var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar