Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011- Sonbahar

walkie

Öne çıkan mesajlar

GERGE said:

Persona 3 oynuyorum şu an. Eğer 4 oyunun aynısıysa izlemem. Oyun çok güzel, oynarım sonra. Öyle mi olacak?

P3 icin olsa izlenmez bak, cok super hiiayesi varda p4 direk anime formatinda gidicek hikaye

Murder mystery var, gencler kendilerini tanimaya filan calisiyorlar bole komiklik sakalar, ana karakter herkesin kendisi ile barisik olmasina yardimci oluyor filan

Ole iste aasfdsfd, p3 gibi derin felsefik bisiler donmiyor arkada, cok hafif ve eglenceli bir kurgusu var 4 un

4. Oyunu berbat peraona trinity animesinin yerine yapsalr, p3 kivaminda bi p4 yapsalarmis super olcakmis

Ha p4 neden iyi oyun olarak?
Cunki p3 deki cogu gameplay hatasini duzeltti, cilaladi gamepleyi bole tam yerine oturttu
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Viktor said:

zero yeter

bundan sonra anime izlemiycen, tek hakkin var deseler fate zero izlerim

oldurseler son arzun deseler, fate zero bitsin mutlu oliyim derim

siseden cin ciksa ilk dilegim su kafa ile fate zeronun bitmis olmasi olur, sonrada saberi summonlarim adsfdas

İnanılmaz olmuş, çok iyiydi ya.

Böcekli çocuga çok üzüldüm beyler öyle böyle değil.
Sosyal ağlarda paylaş

MADBOY said:

Viktor said:

zero yeter

bundan sonra anime izlemiycen, tek hakkin var deseler fate zero izlerim

oldurseler son arzun deseler, fate zero bitsin mutlu oliyim derim

siseden cin ciksa ilk dilegim su kafa ile fate zeronun bitmis olmasi olur, sonrada saberi summonlarim adsfdas

İnanılmaz olmuş, çok iyiydi ya.

Böcekli çocuga çok üzüldüm beyler öyle böyle değil.

Offf söylenebilecek kelime yok buna. -269:15:43 ne demek abi? Eğer her bölümü bu şekilde 47 dakika tutarlarsa 300 bölüm yapar nereden baksan... ABV şu anda tüm bölümleri bir harddisk içinde gökten inse... Böyle anime mi olur? Aizen adamım da seslendirmede. Awww shit! :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...