walkie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 2011 - Sonbahar http://chartfag.files.wordpress.com/2011/08/fall-11-chart-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Guilty crown iyi olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 persona 4, fate/zero, last exile, bakuman 2 bildiğim ve beklediklerim; onun haricindekileri çıktıkça değerlendireceğim artık ama guilty crown production ig imzasıyla dikkatimi çekti hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Beklediklerim: Fate/Zero Working!! Bakuman 2 Geri kalanlar konusunda paticikten gelicek tavsiyelere güveniyorum. Persona nın oyunlarını oynamadım, sırf animesini izlesem çok şey atlamış olurmuyum yoksa konuları farklı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Persona 3 oynuyorum şu an. Eğer 4 oyunun aynısıysa izlemem. Oyun çok güzel, oynarım sonra. Öyle mi olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 one one someoneone one one someoneone Yey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 http://i52.tinypic.com/qnljyx.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 GERGE said: Persona 3 oynuyorum şu an. Eğer 4 oyunun aynısıysa izlemem. Oyun çok güzel, oynarım sonra. Öyle mi olacak? P3 icin olsa izlenmez bak, cok super hiiayesi varda p4 direk anime formatinda gidicek hikaye Murder mystery var, gencler kendilerini tanimaya filan calisiyorlar bole komiklik sakalar, ana karakter herkesin kendisi ile barisik olmasina yardimci oluyor filan Ole iste aasfdsfd, p3 gibi derin felsefik bisiler donmiyor arkada, cok hafif ve eglenceli bir kurgusu var 4 un 4. Oyunu berbat peraona trinity animesinin yerine yapsalr, p3 kivaminda bi p4 yapsalarmis super olcakmis Ha p4 neden iyi oyun olarak? Cunki p3 deki cogu gameplay hatasini duzeltti, cilaladi gamepleyi bole tam yerine oturttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Tamamdır, izlerim öyleyse =) Bu arada P3'ü 1080p LCD'de PS2 ile oynadık, çok çamur oldu görüntü; bilgisayarda emüle edip oynadık, mükemmel oldu. Bu emulation işini yapan adamlar Sony'den daha performans sunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=NZvJsJHR4zk some panpanpan ne ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ya sezon başladı lanet olsun daha hazır değildim buna hunter x hunterın ilk bölümü çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 bu sezon bayağa iyi olucak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Phi Brain - Kami no Puzzle'ı çok tutacağım gibi geliyor. Puzzle-riddle severler buna baksın. Hunter x Hunter da iyi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 vc3 ovası çıkmış karakter tasarımını başkasına yaptırmışlar herhalde BAYAĞI kötüler ova fena değil ama vc3ü merak ettirdi doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 evet ilk bölüm çıkalı bayağı olmuştu, ikinciye henüz bakamadım. fena değildi ilki ama çok yetersiz sadece iki bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 butun diger sonbahar animeleri paketlerini toplayip evlerine gidebilir http://www.theanimegallery.com/data/thumbnails/450/theAnimeGallery.com_108509_2147x2531.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 kyukai senjou no horizona baktım da ahah o kadar kötü ki kötülük sınırını geçip sıkalayı kırıp iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ya bu sezon çok zamanım olmadığı için hepsine bakamiom hunterxhunter ve fate/zero izleyecğeim onun dışında ne tavsiye edersiniz? majide koi u denedim çooook kötüydü sildim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 bende seni sildim o zaman mortis efendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 zero yeter bundan sonra anime izlemiycen, tek hakkin var deseler fate zero izlerim oldurseler son arzun deseler, fate zero bitsin mutlu oliyim derim siseden cin ciksa ilk dilegim su kafa ile fate zeronun bitmis olmasi olur, sonrada saberi summonlarim adsfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ufotable bir de Tsukihime'nin animesini yapsa... Yanlız fate zero aşırı iyi ya hakkaten. Birinci bölüm bittiğinde tüh sadece 260 dakika kalmış bitmesine diye düşündüm geri sayımı görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 kimi to bokuya bakıcam şimdi varmı izleyen. konuşmak için 30 saniyeniz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Viktor said: zero yeter bundan sonra anime izlemiycen, tek hakkin var deseler fate zero izlerim oldurseler son arzun deseler, fate zero bitsin mutlu oliyim derim siseden cin ciksa ilk dilegim su kafa ile fate zeronun bitmis olmasi olur, sonrada saberi summonlarim adsfdas İnanılmaz olmuş, çok iyiydi ya. Böcekli çocuga çok üzüldüm beyler öyle böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 MADBOY said: Viktor said: zero yeter bundan sonra anime izlemiycen, tek hakkin var deseler fate zero izlerim oldurseler son arzun deseler, fate zero bitsin mutlu oliyim derim siseden cin ciksa ilk dilegim su kafa ile fate zeronun bitmis olmasi olur, sonrada saberi summonlarim adsfdas İnanılmaz olmuş, çok iyiydi ya. Böcekli çocuga çok üzüldüm beyler öyle böyle değil. Offf söylenebilecek kelime yok buna. -269:15:43 ne demek abi? Eğer her bölümü bu şekilde 47 dakika tutarlarsa 300 bölüm yapar nereden baksan... ABV şu anda tüm bölümleri bir harddisk içinde gökten inse... Böyle anime mi olur? Aizen adamım da seslendirmede. Awww shit! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 cidden FSN okurken heavens feel routeunda zaten felaket acıyordun sakuraya. vücudumu hazır hissediyordum ama o iradesini kırma sahnesini görünce bi kötü oldum be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar