Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 4 yıllık üniversite eğitimi sonunda tecil hakkımız 1 sene mi 2 sene mi? 2 diye biliyordum ama bugün 1 olduğu söylendi birkaç kişi tarafından. Bunu net olarak bilen var mı burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 bunun için bir mazeret sunmam gerekiyor mu bir de onu sorayım. yoksa gidip ben tecil ettircem dediğimde ok diyip yapıyorlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 abi kilolusan 1 sene kilodan tecil veriyolar ona göre bilgilendireyim daha yeni yaptırdım bu işleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Aynen ben de bunu soracaktım 3 hafta sonra diplomam çıkacak gidip 2 sene tecil etmek istiyorum. Nelerle gitmem gerekir neler söylemem gerekir neler yapmam gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Millete niye soruyorsanız şu askerlik işlerini anlamıyorum. yok biri şöyle dedi biri böyle diye kıvranıyorsunuz. Arayın herhangi bir askerlik şubesini öğrenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 daha kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 CthuLhu said: bunun için bir mazeret sunmam gerekiyor mu bir de onu sorayım. yoksa gidip ben tecil ettircem dediğimde ok diyip yapıyorlar mı okuldan çıkış belgesi yada varsa diplomanı götürmen gerek. 2 yıl tecil hakkı ama değişmediyse 1.5 yıla falan denk geliyor yıl hesabı olduğu için. yani 2011 haziranda mezun oldum 2013 hazirana kadar tecilim var şeklinde olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Kiloluyum da kilodan tecil için askere gidiyormuş gibi muayene vs işine girmem gerekmiyor mu? temmuzda aldım çıkış belgesini eylülde ekimde gidip tecil ettirme durumum var iş bulma durumuna göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 kilo olayı farklı. onda durumuna göre hastaneye sevkedip rapor falan aldırıyorlar. 1 yıl erteliyorlar zayıfla gel diye. bu arada kilodan olmasa bile zaten 2 yıl tecil hakkın var senin mezuniyet sonrası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 okul bittikten sonra askere gitsen de tecil ettirsen de muayene oluyorsun. Sana muhtemelen 2 sene tecil verirler. 2 sene sonunda hala kilo problemin varsa 1 sene daha tecil yapıp seneye gel derler. Eğer sonraki senede kilo problemi varsa 1 sene daha tecil. 3. sene sonunda da kilo problemi varsa çürüğe çıkarsın. Arkadaşım böyle bir durumdaydı oradan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Eylül 2011 de tecil için giden birisine kaça kadar tecil veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 eğer üniversiteden yeni mezunsan 2 yıl tecil alırsın. kasım 2013'te askere gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 o belli olmuyor işte bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 hoccemama said: eğer üniversiteden yeni mezunsan 2 yıl tecil alırsın. kasım 2013'te askere gidersin. kasım derken aralık celbiyle yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 kiloluysan önce manava uğra üç kg patlıcan al!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 yahu kilo değil benim sorduğum. 3 sene onla uğraşacağıma bu döneme kadar iş bulamazsam yalvar yakar gidip yapacağım. sıkıldım artık askerlik yüzünden iş bulamamaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 goldbären said: kiloluysan önce manava uğra üç kg patlıcan al!!! abi ekstradan kabak falanda alsın yetmez metmez belki!Hani bi arkadaş konuşuyodu ya ona istinaden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Canonical said: Eylül 2011 de tecil için giden birisine kaça kadar tecil veriyorlar 31 ekim 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 kısacası aralıkta gidiyorsun işte askere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Tamam peki sadece diplomaylamı gidiyoruz ve orda ne gibi işlemler yapacağız elimize tecilli bu adam diye belge verecekler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 diploma aslı ve fotokobi kimlik fotokobi ve bir kaç vesikalık foto ile git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 4er tane fotokopi sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 O işleri yeni yaptım sayılır. Diplomanla gidince diploma tarihinden itibaren tam 2 sene tecil alıyorsun. Yani 25 Ağustos 2010'da mezun olursan 25 Ağustos 2012'ye kadar tecil alıyorsun, böylece bir sonraki celp dönemi olan 2012 Aralık'ta gidiyorsun askere. Bir arkadaş 1.5 seneye denk geliyor gibi bir şey demiş, sallamış, yok öyle bir şey. Bir de "kilodan zaten 1 sene tecil alırsın" denmiş, dediğim gibi diploma tarihinden tecil verildiği için öyle önce kilodan al sonra diplomayı kullan 1+2 gibi bir durum yok. Diploma tarihinden iki seneyi geçirdikten sonra kilo için ayrıca gidilebilir ama kilodan alınan şey sadece 1 sene tecil, çürük almanız 2-3 sene sürüyor ve bu süre içinde şişman kalmanız gerekiyor. İş bulmak gene zor yani, tipten almazlar bu sefer :p Askerlik konusunda en gevşek işyeri bile 2 sene tecilli olma şartı arıyor, çoğu tamamlanmış olmasını istiyor, %70 direk eleniyorsunuz teskere veya çürük raporu olmadan. Bence Ekim'e kadar iş arayıp bulamazsan direk git çıkart aradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Benim tavsiyem biran once islemlere baslamam cunku artik askeriye eskisi gibi hizli isleyen bir sistemle calisamiyor maalesef. Ben 3 sene once 2 senelik tecil hakkimi 1 saatte onaylatip elimde kagitlarimla cikmistim. Kuzenim gecenlerde tam 2 hafta boyunca uni sonrasi tecil islemleriyle ugrasti. Hatta askerlik subesinde tanigimizi araya sokarak hallettik. Nedenini bilmiyorum ama bu aralar askerlik tecil islemlerini iyice zorlastirdilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar