reyou Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 (td)(tu)(td)(tu)(td)(tu)(td)(tu)(td)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Giovanni said: Her iste bir hayir vardir reis desem pis yobax der misin nutis? demem abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 torunlarına anlatacak bir hikayen olmuş işte, ne güzel. iyi tarafından bak sunshine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Abi bi ipnelik olmasın ya kendi öğrencilerinden almak için falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 aga senin almanya isi ne oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 RamsesII said: Abi bi ipnelik olmasın ya kendi öğrencilerinden almak için falan ben de onu dusundum ama ne gibi bi ipnelik olabilir ki,adamlar almak istese her turlu alır niye ertelesinler sınavı,yani benim icin ertelendi ise herkes icin ertelendi herkes 5 eyl de gitcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Seele said: aga senin almanya isi ne oldu. master itü olunca vazgectim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Ulkedeki eli yuzu duzgun(bak iyi bile demiyorum) olanlar haric kapatirsak elde 10 tane universite kalmiyor. Birkac tane de bolum spesifik kurtulsa iste 15 tane falan. Cok uzuluyorum ben ya. Sana da gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Deacon said: Ulkedeki eli yuzu duzgun(bak iyi bile demiyorum) olanlar haric kapatirsak elde 10 tane universite kalmiyor. Birkac tane de bolum spesifik kurtulsa iste 15 tane falan. Cok uzuluyorum ben ya. Sana da gecmis olsun. ona ragmen mantar gibi üniversite bitiyor her yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Abi yapacak bişey yok devletin bi şekilde bu hayvani nüfusu avutması lazım.İş bulması lazım ki üniversite hocalarıyla içinde çalışanlarıyla falan kocaman bir fabrikadan farksız şu an türkiye de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Bir de şu şekilde düşün, senin gibi kızıp "yemişim böyle üniversiteyi" diyip sınava girmeyecek insanlar da olabilir. 5 eylülde sınava gittiğinde 2 kişi sınava da girebilirsin. Bence git gir sen yine. Sonuçta maaş alacaksın ve okullar birbirlerine yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Deacon said: Ulkedeki eli yuzu duzgun(bak iyi bile demiyorum) olanlar haric kapatirsak elde 10 tane universite kalmiyor. Birkac tane de bolum spesifik kurtulsa iste 15 tane falan. Cok uzuluyorum ben ya. Sana da gecmis olsun. geri kalanlar direk yuksek lise iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 deadwoll said: Bir de şu şekilde düşün, senin gibi kızıp "yemişim böyle üniversiteyi" diyip sınava girmeyecek insanlar da olabilir. 5 eylülde sınava gittiğinde 2 kişi sınava da girebilirsin. Bence git gir sen yine. Sonuçta maaş alacaksın ve okullar birbirlerine yakın. umarım olur böyle bir şey :D şayet millet işsizlikten artık en azından akademide olayım da 3-5 lira gecsin elime diye düşünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Deacon said: Ulkedeki eli yuzu duzgun(bak iyi bile demiyorum) olanlar haric kapatirsak elde 10 tane universite kalmiyor. Birkac tane de bolum spesifik kurtulsa iste 15 tane falan. Cok uzuluyorum ben ya. Sana da gecmis olsun. Mesela bir Süleyman Demirel Üniversitesi. Bir SDÜ bahsi geçen üniversiteyi yokeder bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar