Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 internet fena. http://petitinyeri.blogspot.com/2011/08/el-oglu-geldi-hat-trick-yapt-gidiyor.html http://3.bp.blogspot.com/-75rufcGRIxk/TleuPOvrC2I/AAAAAAAAFLI/760FwAXHRvA/s1600/belge.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 lol adamlar dusurun bizi diyip kac tane kart sattilar meger sovmus. gelen vuruyo giden vuruyo fenerlilere ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Masquerade said: internet fena. http://petitinyeri.blogspot.com/2011/08/el-oglu-geldi-hat-trick-yapt-gidiyor.html http://3.bp.blogspot.com/-75rufcGRIxk/TleuPOvrC2I/AAAAAAAAFLI/760FwAXHRvA/s1600/belge.jpg bu gerçek mi ps felan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 abi buyuk resimle bu resimdeki yazılar uyuyo gibi ama klasorle kağıda biraz dikkatli bakınca sanki kağıt değiştirilmiş gibi gozukuyo bana. belkide siyahla beyaz olduğundandır bilemedim. uzman değilim sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 sımdı orjınaline baktımda gerçek gibi, dosyaların gölgesi parmak yapası felan bire bir, satır uzunluklar sayfanın ustundekı kırısıklık felan yanı gercek gibi yalnız bu gerçekse bu adammı başkan olacak fenere diye düşünmesi lazım fenerli arkadaşların, yani bunlar nasıl bir not tutma tarzı, fenerbahcenın seneleri gidiyor , itibarı yerlerde adam hat trick yaptılar bize bizimde gol atmamız lazım felan diyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 bu resimi başka bir kaynakta bulabilir misiniz? çünkü ben bulamadım hiç bir gazete vs bir yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 abi gerçek olamaz bu ya, hiç sanmıyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 valla gayet gerçek gibi, sayfadaki kırısıklık ve en önemlisi gölgeler birebir aynı, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 evet şimdi büyük resme baktım da.. Yazık yani, ama karakter olarak yine düzgün bi adam şu an FB yönetimi içerisindeki tek düzgün adam diyebilirim hatta. Başkan olmasını isterim, başarılı olsa da olur, yeter ki adam olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 ya bu resmi bir gazete vs sitesinden de gösterseniz de, görsek, sanki iki resim aynı anda ps yapılamaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 nileppezdel said: Hmm evet evet GS başlattı hatta operasyonu.. Trabzon'a yattı herkes demek de nasıl bir antu kafası lol. Yazık bir de baba pati, geleceğin mermer kafalı kanaryacıklarını yetiştirecek. Yarınlar karanlık :( Her gördüğüne kuyruk sallayan kedi olacağına , mermer kafalı kanarya olsun. Hatta tek amacıda , kuyruk sallayan kediyi sevmek olsun şimdiye kadar yaptığı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 taraftarların gönderdikleri mailler forumda yazdıkları yazılarmış onlar , ali koça iletmişler dosya olarak taraftarların görüşleri diye, yani bu mantıklı gerçekten , çünkü bu adam bu tarz şeyler yazıcak kapasitede ve zekada bir adam değil en azından öyle görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 taraftar maili printoutuymuş o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 http://www.twitlonger.com/show/clve9l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 işkembeden atmak kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 etek giydirirmiş sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 o kadarını mı okudun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 e yazı zaten baya bi okunabiliyordu ki taraftar görüşü umrumda değil, yönetimin ne yapacağı bağlar :) o kadarı da işte crt kafası direk dikkat çekiyo naparsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=2vhJwLr6sx4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 buna inanan var mı? Hayır yani UEFA'dan gelen mektup yayınlandı hala bu salak ses kaydında mısınız? Hala mı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 nileppezdel said: Yazık bir de baba pati, geleceğin mermer kafalı kanaryacıklarını yetiştirecek. Yarınlar karanlık :( Senin babanı düşünemiyorum bile =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Seviyeyi bu kadar düşürmesen? FYI babamın futbolla alakası yok, sülalede de GS'li çok azdır. Kendim seçmişim 4-5 yaşındayken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Belli, çocuk aklıyla gidip bir tercih yapmış, hala aynı kafa ile savunuyor takımını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 malesef paticik forum galatasaraylısı tanımımın içini doldurdu bu beyan. keşke ergenlik dönemin Fenerbahçe üstünlüğüyle geçmeseydi de böyle kompleksli yorumlarla zaman öldürmek durumunda hissetmeyeydin kendini. o dosya olayı da iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 ben 5-6 yaşındayken sene 95-96ydı daha 0 4 sene üstüste olayı yokken seçtim Galatasaray'ı arkasokakcım Holy ilkokul çağından kalma laflar gitmiyor sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar