barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 lige renk gelir auhduhsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 koridorda maç terk yorumundan dolayı tebrikler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Kemik sesleri yükselir, Emre kesin dalar birine. Fener için daha zevkli maçlar çıkar, sonra derler işte "Biz nerede zevk orada" , halbuki bilseler yıllardır Bank Asya daha bir zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Of Aykut'a saygım azalıyor sürekli. Neymiş süründürmeymiş. Gayet normal ve doğru işler yapılıyor ama adı süründürmek oluyor. Bravo. Bari sen böyle ağlama. Hah UEFA da yok TFF kendi kendine aldı kararı tabi, günlerce sizi kollarken sorun yok ama di mi? Adam olup çıkıp yöneticilerine kızsın, benim adım karalandı sizin yüzünüzden diye. Ama yok, düşürecek illa saygınlığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 PELİNSU_DİZEL said: Hmm evet evet GS başlattı hatta operasyonu.. Trabzon'a yattı herkes demek de nasıl bir antu kafası lol. Yazık bir de baba pati, geleceğin mermer kafalı kanaryacıklarını yetiştirecek. Yarınlar karanlık :( ben bu kadar sakat bir kafa görmedim hayatımda ha millet boşuna dalga geçmiyomuş yani. ergenekon muhalifleri sindirme operasyonu falan derken iyi güzel diyorsun, ama iş takım düşmanlığına gelince oh şikeciler gitti de ligimiz temizlendi olley! coşkusu google'da yobaz diye aratınca senin foton geliyor o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Fenerbahçe'nin şike yapmadığına inanana gülerim sadece. İstediğiniz kadar dalga geçin. Göreceğiz işte 2 aya falan :) Yine haklı çıkacağım, o zaman belki sinirle bonzi verir Zegna, ama bank asyada gözyaşları sel olacağından ve ben haklı çıkmanın haklı gururunu yaşarken pek de şeyimde olmaz yani edit: zavallı Emre de Milan'a bağladı. Cahil ya yüz kere şurada yazıldı, azıcık araştırsa öğrenecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Volkan iki kelimeyi bir araya getiremedi.asdfasdffaasdf.Emre ile AYkut bakıyor ne diyor bu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 abi bu kadar olamaz yok ahahah tek şike yapan fener ve lig temizlendi kafasına laf ediyorum, fener şikeci değil dedim sanıyosun ben bjkliyim bu arada, her takımın gücü yettiğince de şike yaptığına inanır şüphelenirim. her şeyi yoz bir ülkede futbol gibi karlı sektörün temiz kalması, hele içinde ANLI ŞANLI (buraya tuttuğunuz takımı yazın)İMİZİN TEK BAŞINA GICIR GICIR KALMASI düşünülemez. ama yani feneri düşündükçe midende kelebekler uçar olmuş o derece hastasın. demek her derbiden sonra gidip duvarları falan yumrukluyodun ki böyle bi sinir boşalması oldu sende sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Pelin'in fikirleri resmen çöp, kafası muhtemelen şehir çöplüğü gibi. Her daim ortalığa bir şeyler saçabiliyor, hangisini toplayacağımı bilemedim. Belirtmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 E ben biz de zamanında şike yaptık diyorum. Ama Türk futbolunu en kirleten adam Aziz Yıldırım. Ve onun da, onun yarattığı bu kendini herkesten üstün gören komik canavarın hak ettiği cezayı alması beni mutlu eder tabii ki. Bunu inkar edecek halim yok. Biz yapmış olsak da yapanın allah belasını versin der, düşürün derdim çünkü şikenin cezası düşme olmalı hep söyledim. eh benim için de senin fikirlerin çöp işte Holy, insanlar hemfikir olmak zorunda değil hep, hatta saygı duymak zorunda da değil işte gördüğümüz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 yok ya bildiğin meczup foruma geldiğinde 15 yaşında falandı hala o yaşta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 ya zorla banlatacaksınız ha. Terbiyenizi takının yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 aykut ne güzel ağlıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 ünleme de basamıyo zegnaya gidiyo diye hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 hakli adam. hicte aglamiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Holy said: Pelin'in fikirleri resmen çöp, kafası muhtemelen şehir çöplüğü gibi. Her daim ortalığa bir şeyler saçabiliyor, hangisini toplayacağımı bilemedim. Belirtmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 nilep malesef doğal troll. iyi ki Fenerbahçe taraftarı değil diyorum, arkasını toparlayamazdık sonra rakip takım taraftarına açtığı gollük orta mesajlarının :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 aykut kanırta kanırta dedi , dağılabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 goldbären said: ünleme de basamıyo zegnaya gidiyo diye hahaha hayır şikayet etmeyi sevmiyorum insanları :) tek zegnaya gitmiyor sonuçta başka adminler de var. Biri atgözlüğü takmış rage'e girip title veriyor diye diğerleri aynı sığlığı gösterecek değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Arkasokak said: nilep malesef doğal troll. iyi ki Fenerbahçe taraftarı değil diyorum, arkasını toparlayamazdık sonra rakip takım taraftarına açtığı gollük orta mesajlarının :) ahahah diyene bak hayır troll diyorsunuz haklı çıkıyorum. Where is your Aziz now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Arkasokak said: nilep malesef doğal troll. iyi ki Fenerbahçe taraftarı değil diyorum, arkasını toparlayamazdık sonra rakip takım taraftarına açtığı gollük orta mesajlarının :) Bu lafları söylecek en son kişi sen olsan gerek.Bazen gerçekten Selçuk Yula olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Bence Arkasokak en azindan ikili oynamiyor adamin rengi belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Helcaraxe said: Holy said: Pelin'in fikirleri resmen çöp, kafası muhtemelen şehir çöplüğü gibi. Her daim ortalığa bir şeyler saçabiliyor, hangisini toplayacağımı bilemedim. Belirtmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 ikili oynama değil, dediklerimi anlamaya yetemediğinden sana öyle geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 dansözlükte sınır yok bunu anlamış olduk. hani emreyle volkanı cıkarmasaydınız bari bi derece asasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar