Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Of Aykut'a saygım azalıyor sürekli. Neymiş süründürmeymiş. Gayet normal ve doğru işler yapılıyor ama adı süründürmek oluyor. Bravo. Bari sen böyle ağlama. Hah UEFA da yok TFF kendi kendine aldı kararı tabi, günlerce sizi kollarken sorun yok ama di mi?

Adam olup çıkıp yöneticilerine kızsın, benim adım karalandı sizin yüzünüzden diye. Ama yok, düşürecek illa saygınlığını.
Sosyal ağlarda paylaş

PELİNSU_DİZEL said:

Hmm evet evet GS başlattı hatta operasyonu..

Trabzon'a yattı herkes demek de nasıl bir antu kafası lol. Yazık bir de baba pati, geleceğin mermer kafalı kanaryacıklarını yetiştirecek. Yarınlar karanlık :(

ben bu kadar sakat bir kafa görmedim hayatımda ha

millet boşuna dalga geçmiyomuş yani.

ergenekon muhalifleri sindirme operasyonu falan derken iyi güzel diyorsun, ama iş takım düşmanlığına gelince oh şikeciler gitti de ligimiz temizlendi olley! coşkusu

google'da yobaz diye aratınca senin foton geliyor o derece.
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe'nin şike yapmadığına inanana gülerim sadece. İstediğiniz kadar dalga geçin. Göreceğiz işte 2 aya falan :) Yine haklı çıkacağım, o zaman belki sinirle bonzi verir Zegna, ama bank asyada gözyaşları sel olacağından ve ben haklı çıkmanın haklı gururunu yaşarken pek de şeyimde olmaz yani

edit: zavallı Emre de Milan'a bağladı. Cahil ya yüz kere şurada yazıldı, azıcık araştırsa öğrenecek
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu kadar olamaz yok ahahah

tek şike yapan fener ve lig temizlendi kafasına laf ediyorum, fener şikeci değil dedim sanıyosun

ben bjkliyim bu arada, her takımın gücü yettiğince de şike yaptığına inanır şüphelenirim. her şeyi yoz bir ülkede futbol gibi karlı sektörün temiz kalması, hele içinde ANLI ŞANLI (buraya tuttuğunuz takımı yazın)İMİZİN TEK BAŞINA GICIR GICIR KALMASI düşünülemez.

ama yani feneri düşündükçe midende kelebekler uçar olmuş o derece hastasın. demek her derbiden sonra gidip duvarları falan yumrukluyodun ki böyle bi sinir boşalması oldu sende sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

E ben biz de zamanında şike yaptık diyorum. Ama Türk futbolunu en kirleten adam Aziz Yıldırım. Ve onun da, onun yarattığı bu kendini herkesten üstün gören komik canavarın hak ettiği cezayı alması beni mutlu eder tabii ki. Bunu inkar edecek halim yok. Biz yapmış olsak da yapanın allah belasını versin der, düşürün derdim çünkü şikenin cezası düşme olmalı hep söyledim.

eh benim için de senin fikirlerin çöp işte Holy, insanlar hemfikir olmak zorunda değil hep, hatta saygı duymak zorunda da değil işte gördüğümüz gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...