Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tinu said:

cetintas said:

Bu da güzel.
Madem fenerbahçe kaka klüp, şike yapmış, şampiyonluğu hak etmemiş, tabii ki futbolcularının da milli takımda oynamaması gerekir. Bu Emre'yi hiç sevmem ama ilk kez afferin lan emre diyorum en azından böyle mantıklı bir hareketin içinde yer aldığı ve sözcülüğünü yaptığı için. Artık kaleye fetullah mı geçer, badem bıyıklı spor genel müdürlerinden birini mi geçirirler, orasını milli takım teknik direktörü düşünsün.

kimse fenerli futbolculara yada aykut kocamana bı sey demediki onların bir sucu yoktu zaten adamlar cıktılar oynadılar emek verdiler, esas sorun kulübün başındaki adamlar, yani kakaolan fenerbahce degil, aziz yıldırım ve bir kaç kişi ama tabi sızın ıcın azız yıldırım demek fenerbahce demek olduğu için bi anlamı kalmıyor bunun, futbolcular gerçekten böyle bir karar verdilerse kendilerine yazık ederler,

ya yine genelleme yapmışsın. ben kendi adıma konuşabilirim tabi, ben aziz yıldırımcı değilim, fenerbahçeliyim çünkü neticede fenerbahçe hedefte ve fenerbahçe cezalandırılıyor, şampiyonlar ligine gitmesi engellenen aziz yıldırım değil, fenerbahçe. karıştırmayalım mevzuları.
Mesaj tarihi:
Şu an ne TFF'nin ligden düşürmeye .... yiyor ne de FBnin biz girmiyoruz ulan lige demeye. KArşılıklı olarak diğeri bi hamle yapsın diye bekleniyor. Tahkim FBye olumlu bişiler derse bu akşam istanbul yıkılır herhalde.
Mesaj tarihi:
Ya zaten adamlar Fener şike yaptığı için ceza olarak ŞLden men ettik demiyor. Tedbiren diyor. Demek ki şike olduğuna kanaat getirmiş adamlar, resmen suçlayamıyorlar.

Her halükarda olay yine gizlilik kararına geliyor. Savcı sıçtığı boku hiç kimse temizleyemiyor yani.
Mesaj tarihi:
toggie said:

cetin git turk yapımı ucaklarla falan ovun ya. valla futbol konusunda baya yetersizsin.

aynen bu.

Federasyonun açıklamasını da anlamamışsın ki. Şike yapıldığı kanaatine varıldı diye ağzından kaçırdı zaten adam. Savunma almadan düşüremeyecğei için düşürmedi. Ama uefayla iligli karar uefayı bağlar ve onların tehdidiyle olan bişey yani sonuçta. Dönme falan yok
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Şu an ne TFF'nin ligden düşürmeye .... yiyor ne de FBnin biz girmiyoruz ulan lige demeye. KArşılıklı olarak diğeri bi hamle yapsın diye bekleniyor. Tahkim FBye olumlu bişiler derse bu akşam istanbul yıkılır herhalde.

hiç bişey olmaz
dayağı yer giderler..
Mesaj tarihi:
toggie said:

cetin git turk yapımı ucaklarla falan ovun ya. valla futbol konusunda baya yetersizsin.

toggie(adını bilmiyorum), bu da en sevdiğim laf he. Ya futbol konusunda yeterli olmak için diploma mı gerekiyor? ibo demiş ya zamanında "urfada oksford vardı da biz mi bitirmedik?" , o hesap? şu forumda geyik muhabbeti yaparken futbol konusunda yeterli olmak adına ne yapmak lazım, profesyonel futbolcu eskisi mi olmak lazım? ya da sen bana sırrını anlat da ben de ona göre yazayım futbolla ilgili yazılarımı :) mehmet baranvotır bile artık futbol programlarında konuşuyor kardeşim, ötesi var mı? heeee, rasim ozan fromkütahya da başlamış çıkmaya spor programlarına, yakışır işte.
Mesaj tarihi:
cetintas said:

burada haksızlık var arkadaşlar, federasyon daha geçen hafta demedi mi eldeki delillerle karar veremiyoruz, savunmaları da dinlemek lazım, 1 hafta sonra da böyle bir karar alınıyor. ben en baştan beri yani bu fenerle ilgili iddialar yazılıp çizilmeye başlandığında beri işin buralara geleceğini tahmin ediyordum çünkü türkiyede artık hukuk mukuk yok, birileri birilerini harcamak istediği zaman gönderiyorlar baranvotıra doğru-yanlış belgeleri, o da bire bin katıp yazıyor ve sonra da sabahlara kadar malum programda kelaynak ve hakem eskileri yargısız infaz üzerine yargısız infaz yapıyorlar...ben kendi adıma memnunum şu son karardan, birileri kendilerine yakışanı yaptılar, türk futbolu bu kararlardan sonra madem <>, o zaman bekleyelim, ter temiz ligimizi ve gelecekteki <> başarılarımızı izleyelim. hee, tabii son bir şey kaldı, ya bu feneri düşürsünler ligden-çünkü madem şampiyonlar ligine gönderilmiyor, demek ki bir suç işlendiğine hükmetmişler- ya da fenerbahçe yönetimi karar alsın futbol takımını çeksin ligden. bu yüzden fenerli fenerliliğinden vazgeçmez. feneri sevmeyenler de tertemiz bir ligde takımlarını destekler, son derece muhteşem bir çözüm.

e öyle dediler karar doğruyduda bana görede, ortada gizlilik varken bir ceza verilmesi imkansızdı, ama uefa en ufak suphe varsa ben oynatmam kardeşim diyen bi yer , e adamlar geldiler direk savcıyla görüştüler, savcı ile fenerin arasındaki aşkı zaten izliyoruz , e savcıda bu uefa yetkilisine kesin deliller var dediyse , adamda almayalım raporu vermiştir, uefada tff ye almayacaksın alırsan ve ceza gelirse tum ülkeyi cezalandırırım diyince tff de doğal olarak feneri men ediyor olay bu, he feneri dusurecekler zaten şike bulduklarınıda söylediler zaten açıklamada ama gizlilik kararı açıklanınca düşürecekler,

ben burda fedarasyona saydıran fener ceza almayacak göreceksiniz diyen gslılarada aynı şeyi söyledim, gerçtek net deliller varsa gizlilik kalktığı an kim suçluysa düşecek bunu kimse kıvıramaz.
Mesaj tarihi:
madem şampiyonlar liginden men ettin.Ligden de düşür , olsun bitsin.3-5 tane takım para kazanıcak diye , bizi süper ligde tutmaya çalışıyolar.Bırakalım "temiz" liglerinde oynasınlar 1 sene.

Seneye tekrar kirletiriz =)
Mesaj tarihi:
öyleyse bu men etme yükünü kendi göğüsleyip yapıcaktı uefa. kanaat getiriyorsun yaptırımı tff nin üsütne yıkıyorsun. yani durum burda tff nin acizliğine dikkat çekmek aslında. tff ye göre bir sorun yok ki ligden men edilmiyor fenerbahçe. peki aynı tff neden ş.liginden men ediyor aynı takımı? tutarsız davranışlar da bulunuyorlar, insanlarla dalga geçmek gibi birşey bu. tff ligde verdiği kararı avrupa da verememesi çok saçma ve aciz bir durum. eğer şuan feneri süperlige koyabiliyorsa tff. yani verdiği karar bu yönde ise, aynı kararı avrupa liglerinde de devam ettirmeli. birşeylerden emin değilsen ve karar vermek zorundaysan her halükarda bu tkaımın lige girmemesi gerekiyor. lige sokuyorsan da uefa geldiğinde aldığın kararın arkasında durmalısın.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

@barbu: seviyesizleşme

@creus: önceki sayfalarda kaç kere anlatıldı olay. Anlamamkta ısrar ediyorsunuz, 53 vs. 1 çünkü di mi? :D

o zaman biraz geliştir kendini de aynı seviyede konuşalım :)
Mesaj tarihi:
oo manyak laf manyak laf denmiş miydi? sdffsd

şurada yazdıklarımla dalga geçtiniz, bir bir haklı çıktım. Utanmadan rage title verdiler ama hala haklı çıkıyorum. Sonra nilep konuşuyo seviyesi yükselsin bıdı bıdı.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

oo manyak laf manyak laf denmiş miydi? sdffsd

şurada yazdıklarımla dalga geçtiniz, bir bir haklı çıktım. Utanmadan rage title verdiler ama hala haklı çıkıyorum. Sonra nilep konuşuyo seviyesi yükselsin bıdı bıdı.

tamama tamam dnliyoruz he he ok
Mesaj tarihi:
Creus said:

öyleyse bu men etme yükünü kendi göğüsleyip yapıcaktı uefa. kanaat getiriyorsun yaptırımı tff nin üsütne yıkıyorsun. yani durum burda tff nin acizliğine dikkat çekmek aslında. tff ye göre bir sorun yok ki ligden men edilmiyor fenerbahçe. peki aynı tff neden ş.liginden men ediyor aynı takımı? tutarsız davranışlar da bulunuyorlar, insanlarla dalga geçmek gibi birşey bu. tff ligde verdiği kararı avrupa da verememesi çok saçma ve aciz bir durum. eğer şuan feneri süperlige koyabiliyorsa tff. yani verdiği karar bu yönde ise, aynı kararı avrupa liglerinde de devam ettirmeli. birşeylerden emin değilsen ve karar vermek zorundaysan her halükarda bu tkaımın lige girmemesi gerekiyor. lige sokuyorsan da uefa geldiğinde aldığın kararın arkasında durmalısın.

şimdi ligde devam eden bir fenerbahçe ilerde suçlu olsa bile alt lige düşer 1 sene kaybeder vs... yani fedarasyon bu noktada feneri suçu sabit olana kadar ligde oynatmasında bir sakınca yok, doğrusu da bu, ama işin içine avrupa girince olay değişiyor yani turkiye ligi ve avrupa ligini aynı kefeye koyamazsın, olası bir suc durumunda fenerin değil turkiye liginin ceza alması sözkonusu oluyor , bu yüzdende uefa ve fedarasyon tedbir amaçlı feneri avrupaya almıyor.

yani su ligde niye oynuor da sampiyonlar liginde niye oynamıyor kafasından kurtulun , ikisi çok farklı noktalar cezasıda ,cezanın kapsamıda.
Mesaj tarihi:
milli takım için çok iyi olur emre oynamazsa zaten g.gonul milli maçlarda sakat olur
onur tolga falan volkan ının eksikliğini hissetirmez
gerçi selçuk şahinin yeri dolmaz
Mesaj tarihi:
tinu said:

yani su ligde niye oynuor da sampiyonlar liginde niye oynamıyor kafasından kurtulun , ikisi çok farklı noktalar cezasına cezanın kapsamıda.

o zaman beşiktaş ve trabzon niye gidiyor derler adama
Mesaj tarihi:
poopla said:

tinu said:

yani su ligde niye oynuor da sampiyonlar liginde niye oynamıyor kafasından kurtulun , ikisi çok farklı noktalar cezasına cezanın kapsamıda.

o zaman beşiktaş ve trabzon niye gidiyor derler adama

savcıya sormak lazım artık ne dediyse uefaya
Mesaj tarihi:
ben de diyorum ki. uefa nın tutumu bu kadar net ise tff nin de tutumu böyle olmalı.
tutarlı olsunsun yani. biz de neyi,kimi savunacağımızı bilelim.
geldi uefa abi tff nin kulağını çekti. böylesi daha mı iyi yani.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...