cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 zegna 25 milyon euroymuş öle açıklamış sizinkiler kaybı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 nileppezdel said: Zegna said: tam titleinin adamısın, bi title bu kadar mı yakısır :) ahah, işinize gelmeyenleri yazınca öyle mi oldu :) komiksiniz, ver title'ı ver, bank asya title'ı al ama kendine de 2 ay sonra, ayıp olmasın ;) nileppezdel said: poopla said: nileppezdel said: UEFA yeterli bulmuş, hala yüzsüzce salyalar saçarak saldırıyorlar etrafa... uefa yeterli bulduysa neden kendi atmadı bre troll Adam olun dedi işte, siz hala "ama tazminattan korktular" diye avutun kendinizi su soruya soyle bir cevap verdikten sonra ne dememi bekliyorsun ya, bir de komik filan yazıyorsun senden komigi yok nilep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 birde tffye bukadar giydiren fenere gs'nin en ufak bi açıklamasında galeyana gelen maa'nın cevabı ne olacak onu merak ediyorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 cavanagh said: zegna 25 milyon euroymuş öle açıklamış sizinkiler kaybı Şampiyonlar Ligi’ne ayak bastı parası olarak (Trabzonspor’un da elenmesi ile) Türkiye’ye ayrılmış bulunan 12.5 milyon Euro alması gereken Sarı-Lacivertli kulüp 6 grup maçına çıkma parası olarak da 7.5 milyon Euro civarında bir rakama daha kavuşacaktı. İstanbul’da oynayacağı 3 grup maçının hasılatı, reklam gelirleri ve UEFA’dan TV yayınları ile gelecek bonusu da hesaba katarsak en az 20 milyon Euro daha zarara uğrayan Fenerbahçe böylece Şampiyonlar Ligi’ne gidememekle toplam 40 milyon Euro (Yaklaşık 90 milyon TL) bir kayba uğramış oldu. orti heralde borsaya daha dusuk bildirdiler hisseler vs nedeniyle, olabilir bilemedim ama hurriyette yazan rakam bu sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 E ben cidden öyle anlıyorum. Dansözlük etme, adam ol kendin ver gereken kararı diye. Bunun tazmianttan kaçışı olmaz, dava açarsanız "UEFA baskı yaptı" derler, yine UEFA'ya patlar. Onlar da bunun farkındadır rahat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 gıkını çıkartmaz aydınlar anca bize konuşur o sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Yok işte toplantıdan ligden çekilme değil yarınki fikstür çekimine temsilci göndermeme kararı çıkmış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Backstreet boys nerde ya. Aziz basgaan diye agliyodur simdi kiyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Zep said: birde tffye bukadar giydiren fenere gs'nin en ufak bi açıklamasında galeyana gelen maa'nın cevabı ne olacak onu merak ediyorm. "delil yoktu panpa 17+uefa işte" der geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Abi elde edemediğin şeyi zararı olmaz ki, ona göre taahüt vermediysen yani. O mantıkla GS'de 40m zarar etti... Öyle denmez de, mahrum kaldı denir. Bilmiyorum ona zarar denmez yani...Fenerbahçe pek transfer de yapmadı, çok yük altına girmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 http://www.pressturk.com/uploads/michel_platini_1410573c.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 @emre belki hasılatı ve tv gelirlerini katmamışlardır değişken olduğu için sadece ayak bastı parası ve maç başı paralar fln hesaplanıp bildirilmiş olabilir zaten zarar olarak değil de katılmama durumunda kaybın böle böle olcağı bildirildi denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Belli olan birşeydi UEFA'nın öttüreceği sanki dingonun ahırını yönetiyorlardı.Saçma sapan bir ton karar.Birde şu play off patlasa ellerinde o zaman tam olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Sotto said: Abi elde edemediğin şeyi zararı olmaz ki, ona göre taahüt vermediysen yani. O mantıkla GS'de 40m zarar etti... Öyle denmez de, mahrum kaldı denir. Bilmiyorum ona zarar denmez yani...Fenerbahçe pek transfer de yapmadı, çok yük altına girmez... 5 saat önce fenerbahçe şampiyonlar ligine gidebilir diye açıklama yapıldı bu da demek oluyoki şampiyon ligine takılma parası ve oynıyacağı 6 maçtan kaybetse bile alıcağı para garantiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Fener ligden düşerse playoff da 1 sezonda patlayacak, -puanla başlarsa patlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Trabzon elenmese guruplara kalabilse hayatında göremeyeceği parayı görecekti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Hep Ulusoy yuzunden oldu. Adam UEFA'yi satin almis gercekten gordugunuz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 trabzon hayatının fırsatını kaçırdı asdfdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Yok orası öyle de, ona göre taahüt vermezsen diye dedim. Hani zarar eksiye düşersen olur, karşılığında birşey vermediğin gelir gelmedi diye olmaz. Neyse ne önemi varar, zarar olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 trabzon değil bursa kaçırdı bence. eğer yazılıp çizilenlerin doğruluk payı varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Bu sene fener ne gözyaşı yaptı be... Ligden çekilecekmiş. Ahahaha kendini ne sanıyor bunlar? Ahahahaha beter olun. Çekilin ligden, direkt bank asya. Bu işlemi kendi isteğinizle yaptığınız için bir de küme düşürme kararı çıkarsa amatöre kadar yolunuz var :D sdfsdf Bunu göze alabileceğini mi zannediyorsunuz siz yönetimin? Gülmekten öte gidemiyorum. Anca ağlarlar. Bir nane yemişsiniz, sonucuna katlanın. Sıkıldım ağlamanızdan. Ne kadar cırlasanız da değişmeyecek. Geldiler kolu kestiler, oturdunuz oturduğunuz yere. UEFA bir TFF değil, bir Alex hiç değil... :D Ayrıca Olympiakos 4. lige düşürülmüş. Bilginize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Hasan doğan gibi adamların görev aldığı koltukta maa gibi adamlar trollük yapıyor ben ona çok üzülüyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Hepsi GS'nin suçu.GS Feneri ispiyonlamasa UEFA o kadar salakki hiçbirşeyin farkına varamayacaktı herşeyin üstü kapanacaktı.Ya acıyorum şunlara inanan insanlara.Bu kadar mı basit bu olaylar.İlkokul muhabbetleri "sen beni ispiyonladın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar