Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:

Zegna said:

tam titleinin adamısın, bi title bu kadar mı yakısır :)

ahah, işinize gelmeyenleri yazınca öyle mi oldu :) komiksiniz, ver title'ı ver, bank asya title'ı al ama kendine de 2 ay sonra, ayıp olmasın ;)

nileppezdel said:

poopla said:

nileppezdel said:

UEFA yeterli bulmuş, hala yüzsüzce salyalar saçarak saldırıyorlar etrafa...

uefa yeterli bulduysa neden kendi atmadı bre troll

Adam olun dedi işte, siz hala "ama tazminattan korktular" diye avutun kendinizi

su soruya soyle bir cevap verdikten sonra ne dememi bekliyorsun ya, bir de komik filan yazıyorsun senden komigi yok nilep.
Sosyal ağlarda paylaş

cavanagh said:

zegna 25 milyon euroymuş
öle açıklamış sizinkiler kaybı

Şampiyonlar Ligi’ne ayak bastı parası olarak (Trabzonspor’un da elenmesi ile) Türkiye’ye ayrılmış bulunan 12.5 milyon Euro alması gereken Sarı-Lacivertli kulüp 6 grup maçına çıkma parası olarak da 7.5 milyon Euro civarında bir rakama daha kavuşacaktı.

İstanbul’da oynayacağı 3 grup maçının hasılatı, reklam gelirleri ve UEFA’dan TV yayınları ile gelecek bonusu da hesaba katarsak en az 20 milyon Euro daha zarara uğrayan Fenerbahçe böylece Şampiyonlar Ligi’ne gidememekle toplam 40 milyon Euro (Yaklaşık 90 milyon TL) bir kayba uğramış oldu.

orti heralde borsaya daha dusuk bildirdiler hisseler vs nedeniyle, olabilir bilemedim ama hurriyette yazan rakam bu sekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Abi elde edemediğin şeyi zararı olmaz ki, ona göre taahüt vermediysen yani.
O mantıkla GS'de 40m zarar etti...
Öyle denmez de, mahrum kaldı denir. Bilmiyorum ona zarar denmez yani...Fenerbahçe pek transfer de yapmadı, çok yük altına girmez...

5 saat önce fenerbahçe şampiyonlar ligine gidebilir diye açıklama yapıldı bu da demek oluyoki şampiyon ligine takılma parası ve oynıyacağı 6 maçtan kaybetse bile alıcağı para garantiydi
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sene fener ne gözyaşı yaptı be...

Ligden çekilecekmiş. Ahahaha kendini ne sanıyor bunlar? Ahahahaha beter olun. Çekilin ligden, direkt bank asya. Bu işlemi kendi isteğinizle yaptığınız için bir de küme düşürme kararı çıkarsa amatöre kadar yolunuz var :D sdfsdf

Bunu göze alabileceğini mi zannediyorsunuz siz yönetimin? Gülmekten öte gidemiyorum. Anca ağlarlar. Bir nane yemişsiniz, sonucuna katlanın. Sıkıldım ağlamanızdan. Ne kadar cırlasanız da değişmeyecek. Geldiler kolu kestiler, oturdunuz oturduğunuz yere. UEFA bir TFF değil, bir Alex hiç değil... :D

Ayrıca Olympiakos 4. lige düşürülmüş. Bilginize...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...