Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 bana niye trip yapıosun.ben o kızdan ayrıl o kız sana göre değil falan desem tamam dicemde sonuçta tanımam etmem. o kadar yazdık aradan onu aldın.bu tarz durumlarda genelde ilişkiler zorlamaya giriyor.devam etsende aslında bitmiş oluyor.paranoyaklık yapıyorum kız bişi yapmıyor ama güvenmiyorum demişsin cunku.ha bunu sıkıntı haline getirmişsin.getirmesen normal güvensizlik dediğim gibi.yani senin açından diyorum yani ben illa git ayrıl yada bitmiş bu bitirin demiyorum benle ne alakası var belki evlenirsiniz 30 sene yaşarsınız onu bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 ayrıca aradan kurban beni mi seçtin yani :) konuda o kadar olumsuz yazı varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 yok lan normal bi derdim topikte ultimate oldu gelişti büyüdü, batağa düştüm, son noktayı da sen koydun işte "sizin ilişki bitmiş" diyerek. ahah dedim ya neden kişisele yazmadığımı hatırladım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 yani yapcak bişi yok klasik son nefesini yaşayan ilişki gibi duruyor yazdıgın kadarıyla bende bu tarz bi sıkıntı ile noktalamıştım son ilişkimi(son derken ciddi uzun :) ).neyseki tek taraflı değildi.resmen telefonda ayrıldık. olmuyor dedi.bende evet dedim.sevgi mevgi vardı ama işte olmayınca olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Ona karşı hissettiğin pozitif duygulara tutun.Onları hatırla ve güvenmeni gerektirecek bir konu olduğunda inadına aşırı güven göster.Şüphelenip kurcala çaktırmadan eğer rahat edemezsen ama ona tam güven göster.Yapıcı olacaktır bence. Valla kendimi senin yerine koyarak cevap vermeye çalıştım da bilemedim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Red said: yani yapcak bişi yok klasik son nefesini yaşayan ilişki gibi duruyor yazdıgın kadarıyla bende bu tarz bi sıkıntı ile noktalamıştım son ilişkimi(son derken ciddi uzun :) ).neyseki tek taraflı değildi.resmen telefonda ayrıldık. olmuyor dedi.bende evet dedim.sevgi mevgi vardı ama işte olmayınca olmuyor ah zemane gençleri:P ne kolay harcıyorsunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 ama normal olan o.aşıkta olduk.küsken çiçekler alıp koştuk kapısına.yeri geldi alttan aldık.bitme noktalarında uzattıkça uzattık.suan o zamanlara dair tek hissetiğim şey pişmanlık.güzel zamanların oluyor ama sonunda gay gibi duygusallık yaşıyorsun bir süre.adamı kötü yapıyor :).tokat gibi geliyor ayrılık. artık bir kız için 1 dakka bile üzülemem öyle bir lüksüm yok ya.o'ndan beri suana kadar başarılıyım bu konuda :)hayat dediğin bi bakmışın 25 i görmüşün.düzensiz ilişkiler ve dönem dönem sap geçen günler.hayat suan böyle daha güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 kızı tanımıyorum. ama güvenme sorununa gelirse insanın güveneceği kızı bulması zor birşey. ben daha önce aldatıldım. hatta nişanlısını adam askerdeyken aldatan kız da biliyorum. yani kızı bağlamak için nişan takarım diye düşünme. sevdiğin kadına değer ver ama haddinden fazla değer verme. unutma kadın popülasyonu daha fazla. yine birini bulurum diyerek içini rahatlat yoksa ilişkiyi yönetemezsin. kafanda paranoyalar olur. mutlu olamazsın. bazen ilişkiler dönülmeyen yola girer işte o zaman bitirme zamanıdır. bu yola girip girmediğinize kendin karar ver.ve şunu da söylüyorum 1 kere aldatan ya da aldatmaya yaklaşan kadın/erkek 1 kereyle kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Sende bi hata yap.bilerek. eşitlenin , resetlenin sonrada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 siz ayrılmamış mıydınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Dynun said: ya abi eskiden olmayan kıskançlıklar çıktı. erkek sinek görsem bu tehklike yaratır mı dicem heralde. olay bende kendine güvensizlik mi tetikledi nedir. abi olayı tam bilmiyorum, soru alakasız olabilir. hani daha önce karşılaştığım için soruyorum. self esteem düşük olduğu için her türlü ilgi ve iltifata dayanamayan birini tanımıştım. öyle bişey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 insanların hayvanlarıdan ayıran bir özellik bir sonraki adımı görebilmeleridir. insan sürekli sonrasında ne olacağının hesabını yapar. sobaya dokununca yanacağını bilmek gibi. acı çektiysen bir daha aynı acıyı çekmemek için kafan otomatik hesap yapıyor. mantıklı tarafın eskisi gibi sallamamanı söylerken diğer tarafın eskisi gibi mutlu ve güvende hissetmenin umudunu taşıyor. arada kalmak en kötüsü bence. ya umudunu bitireceksin ki çok zor. ya da mantıklı tarafını sürekli kızın iyi yanlarını düşünerek ikna edeceksin. şu an ki şartları geçmişteki olay haricinde düşünürsen bence tekrar aynı şekilde güvende hissetmemeni gerektiren birşeyler yok anlattığına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 ''insanların hayvanlarıdan ayıran bir özellik bir sonraki adımı görebilmeleridir. insan sürekli sonrasında ne olacağının hesabını yapar. sobaya dokununca yanacağını bilmek gibi. '' bir bebeği, çocuğu hiç izlemedin heralde. o zaman hiç korumasınlar tehlikeli cisimlerin yanında. bilmezler ve dokunup, ağlarlar. daha sonra o şeyden baya uzak dururlar. tıpkı hayvanlar gibi, en basiti pavlovun köpekler üzerindeki deneyi. hani konuya negatif bir etkim olmasın, sana da muhalefet olmak istemem ama, böyle bir ayıran özellik, farklılık yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 4 sene aynı insana nasıl katlanabiliyosunuz anlamıyorum sdfsgf Yani tamamen alışkanlıktan mı devam ediyosunuz yoksa eskisi gibi birbirinizi seviyo musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 insan olunca katlanılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 napae said: 4 sene aynı insana nasıl katlanabiliyosunuz anlamıyorum sdfsgf bu nası bi cümle yea. ıssız adam tripleri direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Hı hı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 naz'ın hiç sevgilisi olmadı vurmayın. kır çiçeğimz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Polyushka said: bir bebeği, çocuğu hiç izlemedin heralde. o zaman hiç korumasınlar tehlikeli cisimlerin yanında. bilmezler ve dokunup, ağlarlar. daha sonra o şeyden baya uzak dururlar. tıpkı hayvanlar gibi, en basiti pavlovun köpekler üzerindeki deneyi. hani konuya negatif bir etkim olmasın, sana da muhalefet olmak istemem ama, böyle bir ayıran özellik, farklılık yoktur evet var o yüzden o kadar güçlü veya hızlı hayvanların yapacaklarını önceden görebildiğimiz avlayabiliyoruz. ben ayırıcı özellikler doğuştan gelir demedim. hangi açıdan bakıyosun abi. sonradan gelişiyor işte yavaş yavaş. hangi hayvan 10 yıllık 20 yıllık planlar yapıyor abi. adamı rahatsız eden şey de bu bugünü düşünmek yerine ileriyi düşünmesi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 -Deno- said: naz'ın hiç sevgilisi olmadı vurmayın. kır çiçeğimz. sdfjkdsklf bu da doğru. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 gel sen gel, mübarek kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Benimle daha fazla konuşma, kız arkadaşın görür falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 hiç bişey hissetmediğin biri ile nasıl çıkabilirsin aylarca anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 penis vajina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 thecure thecure said: evet var o yüzden o kadar güçlü veya hızlı hayvanların yapacaklarını önceden görebildiğimiz avlayabiliyoruz. ben ayırıcı özellikler doğuştan gelir demedim. hangi açıdan bakıyosun abi. sonradan gelişiyor işte yavaş yavaş. hangi hayvan 10 yıllık 20 yıllık planlar yapıyor abi. adamı rahatsız eden şey de bu bugünü düşünmek yerine ileriyi düşünmesi bence. x ilk cümle komik olmamış mı ? ona bakarsan hayvanlar da birbirlerini avlıyorlar, önceden tahmin ediyorlar nereye kaçacaklarını. veya bir aslan, bir insanı gayet güzel avlayabilir, elinde silahı olmadığı zaman. onun dışında 10-20 yıllık plan yapamayabilirler, insanların beyinleri daha çok gelişmiştir, doğrudur. ama sadece bu yani. ikisinde de düşünme, planlama, deneme yanılma özellikleri var, sadece birisinde daha gelişmiş. http://video.mynet.com/hayalet_erge/Zeki-Karga/1029950/ direk gogılladım kargalarla ilgili video var diye, ilk geleni linkledim işte sizin penis vajina muhabbetinizi bozmamak için hepsini spoilera aldım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar