S-H Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 bende almayı düşünüyorum fakat ne kadar zamanımız var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 zaman belli değil, bi sorayım. çoğunluk geçen haftanın başlarında aldı, baya oldu yani aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Ben geçen cumartesi 2 , pazarda 1 tane olmak üzere 3 tane aldım ve iletişimde pek bir zaman sınırı olmadığı hissine kapıldım ama bilemiyorum sormak en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 sordum demin cevabını yazacam buraya ama ben de sanmıyorum yok artık indirimli alamazlar diyeceğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 adamın nasıl temin ettiğini bilmiyorum o yüzden sordum belki belli bir sayıda aldıysa ve elinde kalmadıysa diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 said: Orijinalden alıntı: Oyun çıkana kadar alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 oyun ne zaman çıkıyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 28 ekim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 radikal bir karar aldım eleştri oklarını karşılayacagım sdfcs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 bende buradan alacam sanırım emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 GG'den 38TL'ye çektim. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 normalde ne kadar veya başka sitelerde ne kadar bilmiyorum ama şöyle bir indirim var http://www.vatanbilgisayar.com/T%C3%BCm%20Oyunlar/aral-01.1051-pc-battlefield-3-limited-edition/productdetails.aspx?I_ID=56421 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 vatan bu indirimi her cumartesi yapıyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 haritaların ücretleri belli mi peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 bu GG'deki ilandan dün aldım. Adamlar hala kargo bilgisi girmedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Nasıl yani, şimdi rusçu dan alanlar, 5$ a falan wake island alabiliyor mu ? Direk alırım bende, öyle bir şey varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 bf2 mapleri 15 dolar olacak diyodu galiba biri emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ShadowFax said: bu GG'deki ilandan dün aldım. Adamlar hala kargo bilgisi girmedi? sanal kargo oldugu için sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Red said: ShadowFax said: bu GG'deki ilandan dün aldım. Adamlar hala kargo bilgisi girmedi? sanal kargo oldugu için sanırım paranın adamın hesabına geçmesi için vereceğim onay kargo bilgisini girmesine bağlı. Ben daha hangi mail adresine key'i gönderecğini de söylemedim. Bir de adam demişki maili bize mesajla bildirin. GG'de mail'den iletişim bilgisi verince ban yiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 [email protected]'e yaz, cevap veriyor hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 evet hemen cevap verdi. Kargo bilgisini girdi. Ben de onayladım. Listeye de eklemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 EFTmi yaptım, cevap bekliore=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 oha bu saatte cevab gönderdi adam... yarın sabah EFTmi kontrol edip haber vericekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 ben de aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Chem lan party'de ki gibi akıyoruz o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar