Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 goldbären oyle bir anahtar kelime doldurmussun ki actigin konuya, yakinda sakirtler hangi siteyi ucuralim diye aradiklarinda 5 milyon site icinde ilk sayfada cikicaz google'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 PrudenT said: EmreVeryMuch said: senko said: her gece yatmadan yarim saat once martini rosso iciyorum, et yemegi fln yiyeceksem yaninda sarap iciyorum, tercihim ithal merlot'lardan yana oluyor. disarda mekandaysam buzsuz scotch tercih ediyorum. izmirde elitizmin yikilmayan kalesiyim. saygilar. Kayıp kardeşim. İçine buz atıp güzelim scotchları mahvediyorsunuz. Yapmayın evladım, için adam gibi. adam buzsuz demiş zaten abi scorch said: adam güzel kafa ile okuduğu icin anlamıo -Deno- said: AHMET FAIL USTUNE FAIL Buradaki korkunc ironiyi Şükrü-kun zaten vurgulamış. Lakin siz ne ara birşeyi okuyup benden dogru anlayacagınızı sanacak kadar özgüven pompaladınız bunu bir sorgulamak lazım. Yavaşlar sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 DynamicK said: goldbären oyle bir anahtar kelime doldurmussun ki actigin konuya, yakinda sakirtler hangi siteyi ucuralim diye aradiklarinda 5 milyon site icinde ilk sayfada cikicaz google'da. ilk 3 sayfada yok devam ama aramının basına forum eklersen 1. sayfa 6 sırada cıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 DynamicK said: goldbären oyle bir anahtar kelime doldurmussun ki actigin konuya, yakinda sakirtler hangi siteyi ucuralim diye aradiklarinda 5 milyon site icinde ilk sayfada cikicaz google'da. eheueh mesajları silelim amirim , herkes aaaa olurmu oyle sey töbe haşa Allah Allah falan yazsında yırtarız belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 DynamicK said: goldbären oyle bir anahtar kelime doldurmussun ki actigin konuya, yakinda sakirtler hangi siteyi ucuralim diye aradiklarinda 5 milyon site icinde ilk sayfada cikicaz google'da. abi adamın uzmanlık alanı bi bu işler bi de şişmanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 MelvinUdall said: içki hiç içilmemesi gereken bir şey. ramazanı üç ayları yok. uydurulmuş bir şey. içkiyi ya içersin ya el sürmezsin ya da arkadaş ortamında falan içersin. genelde böyle üç tip insan vardır. böyle -üç aylarda, ramazanda içmiyorum.- falan demek cidden nasıl bir alt kültüre sahip olmaktır anlayabilmek mümkün değil. köylülere şehir vizesi konsaydı bugünlere gelmezdik. Niye hiç içilmemesi gereken birşey?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 tekirdağ rakısı + şalgam suyu, yanında peynir-arnavut ciğeri ve bilumum meze budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Sarhoş olmak neden istenilen birşey? Hangoverı var, kusması var. Bir problem için içiyorsan o problemi çözmüyor. Kafa, duyular vs normalde çalıştığı gibi çalışmıyor vs Aggrolayıp da lol şakirt diye koşmayın hemen. Cidden merak ettiğimden soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 kusacak kadar içmezsin olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 zevkli olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 çakırkeyif olmak ayrı sarhoş olmak ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 İşte zevkli olan kısım nedir onu merak ettim. Tad lezzet falana hiç girmiyorum. Biranın tadı öyle matah birşey değil. Vodka zaten yemek borusundan mideye inerken petrol boru hatlarının ateş alması etkisi yapıyor bende Anason kokusunu burnum kaldırmıyor. Neyse bunlar kişiden kişiye değişir de bu kadar insan içiyorsa, ağğğğbi geçen 5 bira attım çok güzel çakırkeyif oldum/sarhoş oldum, ağğğbi içiyorum içiyorum sarhoş olmam lazım ama olamadım vs muhabbetleri oluyorsa vardır bir nedeni. Onu anlamaya çalışıyorum. Nedir sarhoşken keyifli olan şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Olay sadece sarhoşluk değil ki. İçki içmeyi sevmek de var. Nasıl yemekle cola içmeyi seviyorsan ben de balıkla rakıyı seviyorum mesela, ya da güzel bir yemekle şarabı... Alkol öcü diye kaçılıcak birşey değil, hayatın cevabını alkolle bulmaya çalışan yok elbette, birşey çözmediği de doğru. Ancak hayatta önemli olan bazen anları yaşamaktır, tadını çıkarmaktır. Kafanda bir sürü-o an işine yaramayacak- sorun olabilir, bunların tamamı boş şeylerde olabilir, önemli şeylerde. Mesela alkol seni bir az olsun kafanın içinden uzaklaştırıp en azından o anı daha güzel geçirmeni sağlayabilir. Bir yerde mutsuz oturmakla daha neşeli olmak gibi. Kaldı ki kimse genelde bunu düşünerek içmez. Zevk alıyordur içer, ben burada kimsenin alkol bağımlısı olduğunu zannetmiyorum, ancak bildiğim birşey var ki insan hayatta kendini bu kadar sınırlamamalı. Alkolse alkol içersin denersin en kötü. Kendini kaybetmeden, sınırlarını görmeden, hayatı pek anlayamamışsındır bana göre. Biraz olsun o çemberi kırmak lazım... Ama kısaca kafanızda büyüttüğünüz kadar öcü veya kötü birşey değil alkol, hayatınızı yasaklarla yaşamaya çalışmayın tavsiyem budur. Bu sapıtın demek değil, biraz kendi alıştığınız rahatlık ortamından arada sırada çıkın demek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 beyin lagı tabikii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Wispy said: Sarhoş olmak neden istenilen birşey? Hangoverı var, kusması var. Bir problem için içiyorsan o problemi çözmüyor. Kafa, duyular vs normalde çalıştığı gibi çalışmıyor vs Aggrolayıp da lol şakirt diye koşmayın hemen. Cidden merak ettiğimden soruyorum. sarhoş olmak direk psikolojik olmak istersen moda girersen olursun. o senin dediğin olaylar genelde üniversiteye yeni girmiş gençlerde oluyor şahsen bende geçtim o yollardan ama bi süre sonra gereksiz olduğunu anlıyorsun ağzınla içmeyi, oto kontrolü öğreniyorsun 1-2 rezillikten sonra kusan, duyularını kaybedene kadar içen adam içmesin hayvanlığın lüzumu yok herkesin alkol toleransı bellidir o eşiği geçip ortamı piç etmeye ne gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 böle otururken 2-3 bardak viski içmek mesela beni inanılmaz rahatlatıyo hatta keyiflendiriyo işte. tadını kokusunu apayrı seviyorum falan. gusta dark al 2 tane falan. böle oyun oynarken veya bişi izlerken aç iç. şu dünyada yapmayı en çok sevdiğim şey falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 aynen öyle, zaten içki içen hayatı anlar, diğeri anlayamaz vs demiyoruz ki. zaten böyle bir şey olamaz. zevkli olduğu için içiyoruz işte, colayı neden içiyorsan, ice tea yi niye içiyorsan bu da öyle bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Tad konusu ise alışmakla ilgili. Mesela çok küçükken cola içemezdim ben, ağzıma süremezdim. Hoş, şimdide içmiyorum ama tadından dolayı değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Wispy, içkinin tadı arkadaş ortamında çıkar. Şöyle herkes biraz çakırkeyif olupta espriler, şarkılar, eski anılar dönmeye başladı mı ondan iyi ortam olmaz. Ama bunun için insanın sınırını bilmesi ve ağzıyla içmesi lazım, baktın fena çarpmaya başladı direk bırakacaksın bardağı masaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 tadı boktan geleni içmezsin zaten,zorlayıp içiyorsan sıkıntı farklıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Abi ondan rakının yanında yoğurtlu ve bol zeytinyağlı mezeleri tüketiyoruz ki hemen çarpılmayalım gece uzasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 tadı boktan gelme olayı kişiden kişiye değişir zaten. rakının tadı gayet iyi mesela bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 datli be abi birde kokuyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 artık alkol ve türevlerini kullanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar