Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticikte içki rezaleti...

goldbären

Öne çıkan mesajlar

PrudenT said:

EmreVeryMuch said:

senko said:

her gece yatmadan yarim saat once martini rosso iciyorum,
et yemegi fln yiyeceksem yaninda sarap iciyorum, tercihim ithal merlot'lardan yana oluyor.

disarda mekandaysam buzsuz scotch tercih ediyorum.

izmirde elitizmin yikilmayan kalesiyim.

saygilar.

Kayıp kardeşim.

İçine buz atıp güzelim scotchları mahvediyorsunuz. Yapmayın evladım, için adam gibi.

adam buzsuz demiş zaten abi

scorch said:

adam güzel kafa ile okuduğu icin anlamıo

-Deno- said:

AHMET FAIL USTUNE FAIL

Buradaki korkunc ironiyi Şükrü-kun zaten vurgulamış. Lakin siz ne ara birşeyi okuyup benden dogru anlayacagınızı sanacak kadar özgüven pompaladınız bunu bir sorgulamak lazım.

Yavaşlar sizi.
Sosyal ağlarda paylaş

DynamicK said:

goldbären oyle bir anahtar kelime doldurmussun ki actigin konuya, yakinda sakirtler hangi siteyi ucuralim diye aradiklarinda 5 milyon site icinde ilk sayfada cikicaz google'da.

eheueh

mesajları silelim amirim , herkes aaaa olurmu oyle sey töbe haşa Allah Allah falan yazsında yırtarız belki.
Sosyal ağlarda paylaş

MelvinUdall said:

içki hiç içilmemesi gereken bir şey. ramazanı üç ayları yok. uydurulmuş bir şey.

içkiyi ya içersin ya el sürmezsin ya da arkadaş ortamında falan içersin. genelde böyle üç tip insan vardır. böyle -üç aylarda, ramazanda içmiyorum.- falan demek cidden nasıl bir alt kültüre sahip olmaktır anlayabilmek mümkün değil.

köylülere şehir vizesi konsaydı bugünlere gelmezdik.

Niye hiç içilmemesi gereken birşey?..
Sosyal ağlarda paylaş

İşte zevkli olan kısım nedir onu merak ettim.

Tad lezzet falana hiç girmiyorum.
Biranın tadı öyle matah birşey değil.
Vodka zaten yemek borusundan mideye inerken petrol boru hatlarının ateş alması etkisi yapıyor bende
Anason kokusunu burnum kaldırmıyor.

Neyse bunlar kişiden kişiye değişir de bu kadar insan içiyorsa, ağğğğbi geçen 5 bira attım çok güzel çakırkeyif oldum/sarhoş oldum, ağğğbi içiyorum içiyorum sarhoş olmam lazım ama olamadım vs muhabbetleri oluyorsa vardır bir nedeni. Onu anlamaya çalışıyorum.

Nedir sarhoşken keyifli olan şey.
Sosyal ağlarda paylaş

Olay sadece sarhoşluk değil ki. İçki içmeyi sevmek de var. Nasıl yemekle cola içmeyi seviyorsan ben de balıkla rakıyı seviyorum mesela, ya da güzel bir yemekle şarabı...
Alkol öcü diye kaçılıcak birşey değil, hayatın cevabını alkolle bulmaya çalışan yok elbette, birşey çözmediği de doğru. Ancak hayatta önemli olan bazen anları yaşamaktır, tadını çıkarmaktır. Kafanda bir sürü-o an işine yaramayacak- sorun olabilir, bunların tamamı boş şeylerde olabilir, önemli şeylerde. Mesela alkol seni bir az olsun kafanın içinden uzaklaştırıp en azından o anı daha güzel geçirmeni sağlayabilir. Bir yerde mutsuz oturmakla daha neşeli olmak gibi.
Kaldı ki kimse genelde bunu düşünerek içmez. Zevk alıyordur içer, ben burada kimsenin alkol bağımlısı olduğunu zannetmiyorum, ancak bildiğim birşey var ki insan hayatta kendini bu kadar sınırlamamalı. Alkolse alkol içersin denersin en kötü. Kendini kaybetmeden, sınırlarını görmeden, hayatı pek anlayamamışsındır bana göre. Biraz olsun o çemberi kırmak lazım...
Ama kısaca kafanızda büyüttüğünüz kadar öcü veya kötü birşey değil alkol, hayatınızı yasaklarla yaşamaya çalışmayın tavsiyem budur. Bu sapıtın demek değil, biraz kendi alıştığınız rahatlık ortamından arada sırada çıkın demek..
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

Sarhoş olmak neden istenilen birşey?

Hangoverı var, kusması var.
Bir problem için içiyorsan o problemi çözmüyor.
Kafa, duyular vs normalde çalıştığı gibi çalışmıyor vs

Aggrolayıp da lol şakirt diye koşmayın hemen. Cidden merak ettiğimden soruyorum.

sarhoş olmak direk psikolojik olmak istersen moda girersen olursun. o senin dediğin olaylar genelde üniversiteye yeni girmiş gençlerde oluyor şahsen bende geçtim o yollardan ama bi süre sonra gereksiz olduğunu anlıyorsun ağzınla içmeyi, oto kontrolü öğreniyorsun 1-2 rezillikten sonra

kusan, duyularını kaybedene kadar içen adam içmesin hayvanlığın lüzumu yok herkesin alkol toleransı bellidir o eşiği geçip ortamı piç etmeye ne gerek var.
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy, içkinin tadı arkadaş ortamında çıkar.
Şöyle herkes biraz çakırkeyif olupta espriler, şarkılar, eski anılar dönmeye başladı mı ondan iyi ortam olmaz.

Ama bunun için insanın sınırını bilmesi ve ağzıyla içmesi lazım, baktın fena çarpmaya başladı direk bırakacaksın bardağı masaya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...