kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 abi hastayım bu adama yaaa ahahahahahahaah Sharapova da bu videoya bi karşılık vereceğini söylemiş herhalde... sadffasda http://www.youtube.com/watch?v=-1ASuPYHljg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ahahaha abi gel de sevme su cocugu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 sharapova ne yapsa yadırgayamam ki. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=8y2ORlHxIL8&feature=related adam inanılmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 bu ne lan şarapovamla dalga geçiyor, inşallah tez vakte 2 eli birden kırılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ASHDAIOIGJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 şöyle el üstü sporlara şoparlık lazım abi biraz. adam hem mutevazı hem iyi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Bu adama antipatik diyip sevmeyenler var. Hatta eksi'deki entry'm zamanin otesine gitti. Nasil sevmiyolar lan bunu anlamiyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 evet ben de anlamış değilim bu adama antipatik diyenleri. tenis oynarkenki tavırlarını mı sevmiyolar napıyolar anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 tenisin acik ara en antipatik adami gael monfils. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 djokovic'in antipatik yanları da var. yenileceğini anladığı zaman sakatlığını bahane ederek bıraktığı en az 6-7 maçı var. hep yapıyor bunu. teniste ciddi bir sakatlığın yoksa bırakmazsın rakibe saygıdan. çünkü öbür türlü "bak aslında yenerdim de sakatım, sen haketmedin bu maçı" gibi bir mesaj çıkıyor ortaya ikincisi ise maçın en kritik anlarında (kendi servisi kırılacakken mesela) topu 15-25 kere arasında sektirmesi. normalde 7-10 arasında takılıyor ona laf yok da, kritik puanlarda bu kadar abartması federer'i bile çıldırtmıştı bi kere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 resmen saç çekme taktiği uygulamış. yazıcak sharapovaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 tsongadan daha sempatik değil abi.helede o cüsse ile kortta havada uçuşları yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Deacon said: Bu adama antipatik diyip sevmeyenler var. Hatta eksi'deki entry'm zamanin otesine gitti. Nasil sevmiyolar lan bunu anlamiyorum ki. çünkü baya antipatik maçlarda. böyle şebeklikleri kurtarmıyor. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 aha part 2 gelmiş ahahahahah http://www.youtube.com/watch?v=I7OfaRAWEXA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 hahahahaha sonu çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Goran Ivanisevic'in çakması bence karakter olarak. Saha dışında bu kadar neşeliyken, oynarken bir okadar öfkeli ve çirkef olabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar