ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 formayı lisansa falan gelene kadar asıl önemli olan şu, fifada top balon gibi olduğu sürece pes ezer atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ahah abi vurulan her topun mermi gibi gittigi PES'in oyuncuları böyle diyince karnım gıdıklanıyor gülmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 fifa 09'dan beri top balon gibi değil. 09 10 11 3unde de top fiziği gayet iyi fifada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 fifa 11 açık ara iyi yıllardır pes oynuyorum,fifa 11 oynadıktan sonra pes deniyeyim dedim hon'dan dotaya geri dönmüş gibi hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 vallahi deniycem artık şu fifayı ya. yıllardır elimi sürmüyorum, son gördüğümde top kocaman bişeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 e pes daha iyiymiş o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Pes 2011'e göre gelişme var beğendim.Seyirciyi falan napsaksınız abi oyuna bakın. Ben gol sevinciymiş faulmuş ofsaytmış beklemeden geçiyorum 2 saat ne izlicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 FromTheHell said: vallahi deniycem artık şu fifayı ya. yıllardır elimi sürmüyorum, son gördüğümde top kocaman bişeydi. ben enson denediğimde kaleciye kazala kayınca kırmızı görüyorduk hep.birde kaleci salağı kendi kalesine degaj dikiyordu.fifa98du galiba ondan sonra oynamadım.ha geçen fifacı arkadaşı gidip evinde 6-2 yedim o ayrı.pes power Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 neler değişmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 oyunun adi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 bitti download, kuruyor oynayacam bakalım nası bi şeymiş 10dk video izletiyor öküz herifler yalnız oyun türkçe yani sırf su hic bı sekılde gecmeyen video yüzünden bile sogudum oyundan daha görmeden bu kadar mı gerizekalı olunur ya, hadi 1 kere izlettin anladık cıktım tus ayarlarını yaptım her oyunu açtığımda bı daha izlettiyor okuz herıfler hangı kafayla yapıolar bunu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 iki maç attık demin adam geçmek yine çok kolay ama hiç karar veremiyorum fifadaki mi daha gerçekçi bu mu diye, fifada da defans yapmak çok kolay geliyor. buna rağmen pes 2012de gol atmak çok daha zor olmuş. takım olarak hareketlenmede biraz daha gerçeğe yakın gördüm öyle hop dedin mi boşta adam bulamıyorsun ama toptan tak tak ses çıkması ve bazı durumlarda adamların kütük gibi hareket etmesi sinir bozucu yeni hareketler eklenmiş ama sace yön ve hız tuşlarıyla estetik hareketler yapabiliyorsunuz bazı oyuncularla oyuncuların birbirini itip kakması olayları iyi olmuş ama yine karar veremicem ben çoğunluk ne oynarsa onu oynucaz mecburen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ben tuşlarla oynadığım için pek beğenmedim grafıklerde çok buyuk bı fark yok, paslar adam kaçmalar felan biraz daha gelişmiş, ama bence olmamış yani 2011 den çok farkı yok oyunun, bu haliyle pes i bırakıp fifaya geçmiş eski pescileri geri döndürmez ama tabi ps3 de bu aynı anda 2 adamı bırden kontrol etme olayı ile görmek lazım esas olay ps3 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Konami bile kabul etti FIFA'nın üstünlüğünü. Hala aynı odun motorla yola devam edebileceklerini düşünüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 aynen öyle hala aynı oyun motoru, seyirciler aynı odun seyirciler :) tabi birde fifa yı görmek lazım bakalım 2011 den farkı nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 konami napip kabul etti ki fifa'nin ustunlugunu birader siz daha iyisiniz diye basin aciklamasi mi yapti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ea ın yaptığı bir şeyin alternatifi varsa en iyi olması gibi bir seçenek yok aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 yeni jenerasyonda istedigimiz yere gelemedik fifayi yakalayamadik blabla demisleri. bu sacmaliklarla da yakalayamazlar daha, 1 mac yapip sildim demoyu, bu sene de forever fifa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 FIFA'nın bilgisayara konsollarla aynı oyunu çıkarttıgı bir senede PES'in "asıl olay konsollarda" yaklaşımıyla release olması da komik olmuş, KONAMI kendi kendini batırmaya çalışıyor sanırım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 senko said: konami napip kabul etti ki fifa'nin ustunlugunu birader siz daha iyisiniz diye basin aciklamasi mi yapti. Aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ben oyunu ÇOK sevdim ya. penaltıları düzeltmişler, insana dönmüş. parmağı şut tuşuna dokundurup abanma olayını kaldırmışlar, illaki barın dolmasını beklemek gerekiyo. oyuncular da hayvani kıvrak olmuş. eşli yang resmen pes2010'daki ronaldo olmuş. ben bunu oynarım bi yıl. fifaya da seneye bakarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 abi işin komigi PES için her sene, her sene aynı şey deniyor. "çalımlar zorlaştırılmış şutlar güzelleştirilmiş". PES2007den beri böyle bu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paslarda L1'i kullanmayan bizden değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 demian said: FIFA'nın bilgisayara konsollarla aynı oyunu çıkarttıgı bir senede PES'in "asıl olay konsollarda" yaklaşımıyla release olması da komik olmuş, KONAMI kendi kendini batırmaya çalışıyor sanırım lol bu sene pcde ve konsolda fifa aynı mı olucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 evet aynı olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar