Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PES 2012 Pc Demo çıktı

tinu

Öne çıkan mesajlar

FromTheHell said:

vallahi deniycem artık şu fifayı ya. yıllardır elimi sürmüyorum, son gördüğümde top kocaman bişeydi.

ben enson denediğimde kaleciye kazala kayınca kırmızı görüyorduk hep.birde kaleci salağı kendi kalesine degaj dikiyordu.fifa98du galiba ondan sonra oynamadım.ha geçen fifacı arkadaşı gidip evinde 6-2 yedim o ayrı.pes power
Sosyal ağlarda paylaş

bitti download,

kuruyor oynayacam bakalım nası bi şeymiş

10dk video izletiyor öküz herifler
yalnız oyun türkçe

yani sırf su hic bı sekılde gecmeyen video yüzünden bile sogudum oyundan daha görmeden bu kadar mı gerizekalı olunur ya, hadi 1 kere izlettin anladık cıktım tus ayarlarını yaptım her oyunu açtığımda bı daha izlettiyor okuz herıfler hangı kafayla yapıolar bunu merak ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

iki maç attık demin

adam geçmek yine çok kolay

ama hiç karar veremiyorum fifadaki mi daha gerçekçi bu mu diye, fifada da defans yapmak çok kolay geliyor. buna rağmen pes 2012de gol atmak çok daha zor olmuş.

takım olarak hareketlenmede biraz daha gerçeğe yakın gördüm öyle hop dedin mi boşta adam bulamıyorsun ama

toptan tak tak ses çıkması ve bazı durumlarda adamların kütük gibi hareket etmesi sinir bozucu

yeni hareketler eklenmiş ama sace yön ve hız tuşlarıyla estetik hareketler yapabiliyorsunuz bazı oyuncularla

oyuncuların birbirini itip kakması olayları iyi olmuş

ama yine karar veremicem ben çoğunluk ne oynarsa onu oynucaz mecburen
Sosyal ağlarda paylaş

ben tuşlarla oynadığım için pek beğenmedim grafıklerde çok buyuk bı fark yok, paslar adam kaçmalar felan biraz daha gelişmiş, ama bence olmamış yani 2011 den çok farkı yok oyunun, bu haliyle pes i bırakıp fifaya geçmiş eski pescileri geri döndürmez ama tabi ps3 de bu aynı anda 2 adamı bırden kontrol etme olayı ile görmek lazım esas olay ps3 de
Sosyal ağlarda paylaş

ben oyunu ÇOK sevdim ya. penaltıları düzeltmişler, insana dönmüş. parmağı şut tuşuna dokundurup abanma olayını kaldırmışlar, illaki barın dolmasını beklemek gerekiyo. oyuncular da hayvani kıvrak olmuş. eşli yang resmen pes2010'daki ronaldo olmuş. ben bunu oynarım bi yıl. fifaya da seneye bakarım artık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...