cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Yarın sabah erkenden Gökçeada yollarında olacağım. Oralardan pek internete bağlanmak istemiyorum. Şimdiden beni seven-sevmeyen tüm Patilerin bayramını kutluyorum. Sevdiklerinizle birlikte mutlu, huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 hadi hayırlı olsun. sıfır arabayla uzun yola çıkmak da keyifli olur ha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 hayırlı olsun çetin abi, büyüksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 gokceada'da cok saglam bi tercih olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 http://img709.imageshack.us/img709/1989/nazarboncugu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 konu dısındaki wall of textler biter artık hehe eyi bayramlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mr_Hand said: hadi hayırlı olsun. sıfır arabayla uzun yola çıkmak da keyifli olur ha :D Holy said: hayırlı olsun çetin abi, büyüksün. senko said: gokceada'da cok saglam bi tercih olmus. MelvinUdall said: http://img709.imageshack.us/img709/1989/nazarboncugu.jpg oldun said: konu dısındaki wall of textler biter artık hehe (belki de bitmez, hehehehe) eyi bayramlar Hepinize teşekkürler arkadaşlar. Bunca senedir neden gelmemişim bu cennete, aklıma şaşayım. Gelmeyenler Antalya, Bodrum, Kemer, Alanya'da yer arayacaklarına ne yapıp, ne edip buraya gelsinler. Döndüğüm zaman çok ayrıntılı bir Gökçeada tanıtım yazısı yazacağım. 1 hafta boyunca danın plajlarını, koylarını ve köylerini gezeceğim. Bugün sabah Aydıncık'taydım, dünyanın en mükemmel rüzgar alan koylarından biri, 72 milletten (lafın gelişi, saymadım he )vindsörfçü tatlı tatlı sörf yapıyorlardı. Ada Yunan adalarının arasında, harbiden bu kadar adayı Yunanlılar almış ama burayı nasıl biz de bırakmışlar? Bizim en büyük adamız bu arada bilmeyenler için. Neyse, şimdilik bu kadar, internete pek girmek istemiyorum demiştim, günde bir sefer girip kim ne yapmış-ne etmiş bakacağım. Öpüyorum lan hepinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 MelvinUdall said: http://img709.imageshack.us/img709/1989/nazarboncugu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Oldu mu şimdi? Bayramda tatile kaçan insanlardan oldun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 kazasız belasız inşallah, iyi tatiller :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 MelvinUdall said: boncuk http://img709.imageshack.us/img709/1989/nazarboncugu.jpg Darısı başıma meheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Holy said: hayırlı olsun çetin abi, büyüksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Tenekeadam said: Oldu mu şimdi? Bayramda tatile kaçan insanlardan oldun abi.adam döndü yahu tatilden, bayramdan önce gitti işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mr_Hand said: hadi hayırlı olsun. sıfır arabayla uzun yola çıkmak da keyifli olur ha :D Aynısını ben de yaptım ama köy yollarında çalılardan arabada 1-2 çizik oluştu içim gitti :( ama çok keyifli tabi. iyi bayramlar bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Tenekeadam said: Oldu mu şimdi? Bayramda tatile kaçan insanlardan oldun abi. cevap verecektim ki şunu gördüm Holy said: adam döndü yahu tatilden, bayramdan önce gitti işte. aynen doğru demiş, arife günü geri döneceğiz İstanbul'a ve böylece ters yön muhtemelen deli gibi trafik çlesi yaşarken biz önce yıllardır görmek istediğimiz ama fırsat bulamadığımız Çanakkale Şehitlikleri'ni göreceğiz ve sonra da bayağı bir boşalacağını umduğum güzelim İstanbulumuzun her türlü içinde bulunduğumuz kötü şartlara rağmen tadını çıkartmaya çalışacağız. Dartanian said: Aynısını ben de yaptım ama köy yollarında çalılardan arabada 1-2 çizik oluştu içim gitti :( ama çok keyifli tabi. iyi bayramlar bi de. Ay,okudum valla benim de içim gitti, dün arabalı feribottan inerken illa aksilik beni bulacak ya önümdeki kamyon arızalanmış, geri geri çıkmam gerekiyordu ve geri geri çıkarken neredeyse arkamdaki minibüse vuruyordum, anlatılması zor bir duygu sıfır arabanın çizilmesi, vurulması, kaza yapması, vs. Neyse, umarım o çizikleri pasta-cila ile giderebilmişsindir. Bayram dileklerin için teşekkür ederim. @mulgear6...Sağol kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 tascetin abi kendine dikkat et bol eglen he :) sevgiler saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Allah tabanını düz bastırsın deniyordu di mi eühüh Kazasız belasız az yakıtlı kullanımlar, hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 http://thumbs.dreamstime.com/thumblarge_62/11487024968C1825.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 @çetinabi ufak gözükmüyo bile pasta cila ile gidicek olan tipte çizikler sorun yok yani :) Kazasız belasız kullan inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 @korax, seagle, melvinudall, dartanian... Sağolun hepiniz. Sevindim dartanian ufak olduğuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 İyi tatiller, Tatile giden her arabanın kaderidir çalı çizikleri, mıcır noktacıkları ve içine dolmuş 10 sene çıkmayan kum. Zaten siyah ya da çok koyu bir renk değilse anlaşılmazlar bile ama olacak yani, kaçarı yok. Arabanı güle güle, kazasız belasız kullanırsın umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Sağol deadwoll'cuğum, teşekkür ederim. Arabam siyah ve evet şimdiden içine bol kum ve çalı-çırpı doldu :( Dönünce ciddi bir temizlik gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 iyi tatiller abi,gökçeada güzeldir ama aşırı sakin be abi :) Potansiyelini pek kullanamıyor.Kafayı dinlemek isteyenler için bir cennet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Aynen dediğin gibi Ramses. Çok sakin, çok huzurlu. Çok güzel. Denizi mükemmel. Döndüğümde çok ayrıntılı bir Gökçeada tanıtım yazısı yazacağım. Arabayla ada içinde şimdiden 300 km'ye yakın yol yaptım. Gidilebilecek hemen her yere gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 vay yakışır, kazasız belasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar