Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Araba aldım, tatile gidiyorum

cetintas

Öne çıkan mesajlar

Mr_Hand said:

hadi hayırlı olsun. sıfır arabayla uzun yola çıkmak da keyifli olur ha :D

Holy said:

hayırlı olsun çetin abi, büyüksün.

senko said:

gokceada'da cok saglam bi tercih olmus.

MelvinUdall said:

http://img709.imageshack.us/img709/1989/nazarboncugu.jpg

oldun said:

konu dısındaki wall of textler biter artık hehe (belki de bitmez, hehehehe)

eyi bayramlar

Hepinize teşekkürler arkadaşlar.
Bunca senedir neden gelmemişim bu cennete, aklıma şaşayım. Gelmeyenler Antalya, Bodrum, Kemer, Alanya'da yer arayacaklarına ne yapıp, ne edip buraya gelsinler. Döndüğüm zaman çok ayrıntılı bir Gökçeada tanıtım yazısı yazacağım. 1 hafta boyunca danın plajlarını, koylarını ve köylerini gezeceğim. Bugün sabah Aydıncık'taydım, dünyanın en mükemmel rüzgar alan koylarından biri, 72 milletten (lafın gelişi, saymadım he )vindsörfçü tatlı tatlı sörf yapıyorlardı. Ada Yunan adalarının arasında, harbiden bu kadar adayı Yunanlılar almış ama burayı nasıl biz de bırakmışlar? Bizim en büyük adamız bu arada bilmeyenler için. Neyse, şimdilik bu kadar, internete pek girmek istemiyorum demiştim, günde bir sefer girip kim ne yapmış-ne etmiş bakacağım. Öpüyorum lan hepinizi.
Sosyal ağlarda paylaş

Tenekeadam said:

Oldu mu şimdi? Bayramda tatile kaçan insanlardan oldun abi.

cevap verecektim ki şunu gördüm

Holy said:

adam döndü yahu tatilden, bayramdan önce gitti işte.

aynen doğru demiş, arife günü geri döneceğiz İstanbul'a ve böylece ters yön muhtemelen deli gibi trafik çlesi yaşarken biz önce yıllardır görmek istediğimiz ama fırsat bulamadığımız Çanakkale Şehitlikleri'ni göreceğiz ve sonra da bayağı bir boşalacağını umduğum güzelim İstanbulumuzun her türlü içinde bulunduğumuz kötü şartlara rağmen tadını çıkartmaya çalışacağız.

Dartanian said:

Aynısını ben de yaptım ama köy yollarında çalılardan arabada 1-2 çizik oluştu içim gitti :( ama çok keyifli tabi.

iyi bayramlar bi de.

Ay,okudum valla benim de içim gitti, dün arabalı feribottan inerken illa aksilik beni bulacak ya önümdeki kamyon arızalanmış, geri geri çıkmam gerekiyordu ve geri geri çıkarken neredeyse arkamdaki minibüse vuruyordum, anlatılması zor bir duygu sıfır arabanın çizilmesi, vurulması, kaza yapması, vs. Neyse, umarım o çizikleri pasta-cila ile giderebilmişsindir. Bayram dileklerin için teşekkür ederim.

@mulgear6...Sağol kardeşim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...