Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 diyorum ki ilk 5 hafta 0 çeker bu takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 skor taraftarı diyoruz biz bunlara sdgsdede o değilde veliyi beğendim ben,sonunda kaleye yüzü dönük oynayabilen bir yerli oyuncumuz oldu sddfes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 evt veli iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mighty_THoR said: diyorum ki ilk 5 hafta 0 çeker bu takım peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 elenenler Sevilla *4 Esp 93.465 AS Roma *4 Ita 85.110 Panathinaikos @3 Gre 57.833 Glasgow Rangers @3 Sco 56.028 Spartak Moscow *4 Rus 51.941 Celtic *4 Sco 39.528 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 1.torbayı az farkla kaçırıyoruz galiba yüksek puanlı takımlar elenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ohş 1.torbadan mı giricez şimdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 2 takım daha giderse elenirdikte yok giremiyoruz 2 torba 2cı sıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 knox said: skor taraftarı diyoruz biz bunlara sdgsdede o değilde veliyi beğendim ben,sonunda kaleye yüzü dönük oynayabilen bir yerli oyuncumuz oldu sddfes futbol ümit verdi sana yani?sadece bu maç değil ilk maçta da? 1(yazıyla bir) pas yapamayan bir takım var. Bu zeminde iyi top beklemek olmaz diyenlere alania aslanlar gibi oynadı ilk yarının sonundan maç bitene kadar. bizimkilerin ayakları ayakta onlarınki toynakmı? biraz ümit, kıvılcım görsek tamam diyeceğiz de bir sistem yok ortada, olumlu iş yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 drama dönmüş maç kaç kaç bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 2-0 yenildik, 81 ve 88 de yedik golleri. Guti tweet'lemiş =P Ya nos vamos a istanbul despues de un partido malo,gracias a nuestro portero RUSTU siguemos en la europa league,un abrazo para todos Avrupa ligine Rüştü sayesinde gidiyoruz, kötü bir maçın ardından herkes istanbulu kucaklamaya gidiyor. tarzında bir tercüme çıktı googledan =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Formumuzdaydık. Yine bir faciaya imza atıcaktık, bir 10 dakika daha oynansaydı maç. Quaresma olmadan da bu takım zevk vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 2 sene önceki gs şaka bi yana olay tamamen portekizli takım kurmalıyız yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Bişey dicem Evvelki senenin ardından yaşanan geçen seneki Galatasaraysınız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 O değilde bursa tur atlamış sanırım kimse yazmamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 yok atlayamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Takım eksikti, geçen sene zayıf olduğumuz noktalara gerekli adamları aldık ancak sakatlandılar. bebe ve ersan banko oynayacak adamlardı. Sidnei de uefa'ya bildirilmedi böyle maçlarda coşacak adam q7 de yoktu. Tabi bunlar böyle bir takıma karşı mazaret değil. Ayrıca saha inanılmaz berbattı ve alania resmen kasaplık için çıkmıştı sahaya. Son 10 dakika'da valeranga maçını hatırladım aha eski beşiktaş geldi dedim de son anda kıçı yırttık acilen bu takımın forvete falan takviye yapması toparlanması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 diyorum ki bu maç eleştirecelek kadar futbol yoktu ortada.avantajlı bir skor ile formalite maçına çıkıyoruz n'olcak kafası ile maça çıkan oyuncular,zemin ve maçın 1 saat falan ertelenmesi+hakemin beceriksizliği.insanda motivasyon falan kalmaz.saha dışı etkenler diyorum kısaca daha da sayarım çok takmayın kafaya yoksa bu gidişle lig başlamadan küme düşürürsünüz siz bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 torbaadan tavşan çıkmıyor. o torbalara girebilmek için puan lazım bulmuşsun 2. lig takımını yen puanını al. ama işte takım kapasitesiz olunca böyle oluyor ruslar ismail i son 15 dakika değilde ilk maç keşfetmiş olsalardı bu maç böylede bitmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Salladılar bizimkiler maçı ya özeti bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 zemin rezalet, takımın aklı beş karış havada ve üstüne Beşiktaş'ın kanser etme merakı. Sonuç normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 ya olmuş bitmiş artık, fenerin bank asya maçları aşşa yukarı böyle olcak. et ete kemik kemiğe değecek. böyle saçma yenilgilerin bi önemi yok, sakatlık olmasın da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar