Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Play-Off: Alania - Beşiktaş | 25 Ağu I 20:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

knox said:

skor taraftarı diyoruz biz bunlara sdgsdede

o değilde veliyi beğendim ben,sonunda kaleye yüzü dönük oynayabilen bir yerli oyuncumuz oldu sddfes

futbol ümit verdi sana yani?sadece bu maç değil ilk maçta da? 1(yazıyla bir) pas yapamayan bir takım var.

Bu zeminde iyi top beklemek olmaz diyenlere alania aslanlar gibi oynadı ilk yarının sonundan maç bitene kadar. bizimkilerin ayakları ayakta onlarınki toynakmı?

biraz ümit, kıvılcım görsek tamam diyeceğiz de bir sistem yok ortada, olumlu iş yok.
Sosyal ağlarda paylaş

2-0 yenildik, 81 ve 88 de yedik golleri.

Guti tweet'lemiş =P

Ya nos vamos a istanbul despues de un partido malo,gracias a nuestro portero RUSTU siguemos en la europa league,un abrazo para todos

Avrupa ligine Rüştü sayesinde gidiyoruz, kötü bir maçın ardından herkes istanbulu kucaklamaya gidiyor.

tarzında bir tercüme çıktı googledan =P
Sosyal ağlarda paylaş

Takım eksikti, geçen sene zayıf olduğumuz noktalara gerekli adamları aldık ancak sakatlandılar. bebe ve ersan banko oynayacak adamlardı. Sidnei de uefa'ya bildirilmedi böyle maçlarda coşacak adam q7 de yoktu. Tabi bunlar böyle bir takıma karşı mazaret değil.

Ayrıca saha inanılmaz berbattı ve alania resmen kasaplık için çıkmıştı sahaya. Son 10 dakika'da valeranga maçını hatırladım aha eski beşiktaş geldi dedim de son anda kıçı yırttık acilen bu takımın forvete falan takviye yapması toparlanması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

diyorum ki bu maç eleştirecelek kadar futbol yoktu ortada.avantajlı bir skor ile formalite maçına çıkıyoruz n'olcak kafası ile maça çıkan oyuncular,zemin ve maçın 1 saat falan ertelenmesi+hakemin beceriksizliği.insanda motivasyon falan kalmaz.saha dışı etkenler diyorum kısaca daha da sayarım çok takmayın kafaya yoksa bu gidişle lig başlamadan küme düşürürsünüz siz bizi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...