Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2011.34

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
MAÇ PAZAR GÜNÜ;
28 Ağustos 2011
21:00 - 22:00
8v8
göztepe gülbahçesi (sahil yolu 50.yıl tahran lisesi yanı)
adam başı 8TL !!

haraç sistemi geri döndü
bozuk para getirsin herkes, 10 TL verenlerden 1TL daha fazla verenlerden 2 TL kesinti yapıcam
para üstü verme derdini kaldırıyoruz ortadan, paralar biriksin=p

yoklama başlasın

belki gelirim diyenler perşembe akşamına kadar durumlarını netleştirsinler, aksi takdirde onlar yok sayılacaklar. yeni arkadaşlara garanti veremiyorum, açıkta kalma ihtimalleri olabilir.
Mesaj tarihi:
diğer başlığa yazmıştım
buraya da koyim bari

cavanagh said:

Takımımız oyuncularından geçen hafta ayrılan kaspar'ın avrupa, bu hafta ayrılan pha'ın amerika ve gelecek hafta ayrılacak olan konn'un doğu asya takımlarına transferleri gerçekleşmiş olup en geç ay sonunda yeni takımları ile idmanlara çıkacakları kesinleşmiştir.

avrupada, amerikada ve doğu asyada oyuncularımıza başarılar diler paticik futbol ligine yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ederiz.

Güvenç "cavanagh" Güven
Paticik Futbol Federasyonu Başkanı
Mesaj tarihi:
cavanagh said:

diğer başlığa yazmıştım
buraya da koyim bari

cavanagh said:

Takımımız oyuncularından geçen hafta ayrılan kaspar'ın avrupa, bu hafta ayrılan pha'ın amerika ve gelecek hafta ayrılacak olan konn'un doğu asya takımlarına transferleri gerçekleşmiş olup en geç ay sonunda yeni takımları ile idmanlara çıkacakları kesinleşmiştir.

avrupada, amerikada ve doğu asyada oyuncularımıza başarılar diler paticik futbol ligine yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ederiz.

Güvenç "cavanagh" Güven
Paticik Futbol Federasyonu Başkanı

benim kontrat kiralik degil miydi?! sattiniz mi lan beni iki kurus yuen icin?
Mesaj tarihi:
Güneşi istiorm, geceleri yastıımda resmi ile yatıorm...öbür yüzündede ilhan var

İlhan gitmeden geçen seneki guts team gibi bişi ayarlasak süper olur,ne bilim güneş serhat ilhan emrah falan,aklıma ilk bunlar geldi gerisinide düşünmeye üşendim

Edit: Üşenmedim düşündüm, Serhat - güneş tora tolga - güvenç emrah yiğit - ilhan
Mesaj tarihi:
Şaka maka 4 saat sonra uçuyorum.
İlhan bu sezon Çin ligi gol kralı olur, Öncü hucüm futbolunun oynandığı Hollanda'da kalede devleşir, ben de MLS de gollerime devam ederim.
  • Yeni Oluştur...