cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 MAÇ PAZAR GÜNÜ; 28 Ağustos 2011 21:00 - 22:00 8v8 göztepe gülbahçesi (sahil yolu 50.yıl tahran lisesi yanı) adam başı 8TL !! haraç sistemi geri döndü bozuk para getirsin herkes, 10 TL verenlerden 1TL daha fazla verenlerden 2 TL kesinti yapıcam para üstü verme derdini kaldırıyoruz ortadan, paralar biriksin=p yoklama başlasın belki gelirim diyenler perşembe akşamına kadar durumlarını netleştirsinler, aksi takdirde onlar yok sayılacaklar. yeni arkadaşlara garanti veremiyorum, açıkta kalma ihtimalleri olabilir.
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 baki yer olursa geliyormuş
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Cin Halk Cumhuriyeti Milli takimina transferim oncesi son macim. Taraftarin beni yalniz birakmamasini istiyorum.
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 diğer başlığa yazmıştım buraya da koyim bari cavanagh said: Takımımız oyuncularından geçen hafta ayrılan kaspar'ın avrupa, bu hafta ayrılan pha'ın amerika ve gelecek hafta ayrılacak olan konn'un doğu asya takımlarına transferleri gerçekleşmiş olup en geç ay sonunda yeni takımları ile idmanlara çıkacakları kesinleşmiştir. avrupada, amerikada ve doğu asyada oyuncularımıza başarılar diler paticik futbol ligine yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Güvenç "cavanagh" Güven Paticik Futbol Federasyonu Başkanı
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 ee kimisi futbol oynamaya avrupaya gider kimisi takım çok para verdiği için amerikaya gider kimisi de reklam ve sponsorluk için doğuya gider bu işler böyle=/
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 baska sey icin gidiomda ben simdi burda soylemek yersiz olur adhfdahda
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 beyler!!!! çin'den daha büyük teklif gelmiş 200 milyon dolar sdfs
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 cavanagh said: beyler!!!! çin'den daha büyük teklif gelmiş 200 milyon dolar sdfs Oha bu teklif benimkinden iyiymiş.
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Ben de geliyorum bu arada. İlhan'ı karşımda, Tolga'yı yanımda, Görkem'i arkamda (kalede yani, pis herifler) istiyorum plx.
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 cavanagh said: diğer başlığa yazmıştım buraya da koyim bari cavanagh said: Takımımız oyuncularından geçen hafta ayrılan kaspar'ın avrupa, bu hafta ayrılan pha'ın amerika ve gelecek hafta ayrılacak olan konn'un doğu asya takımlarına transferleri gerçekleşmiş olup en geç ay sonunda yeni takımları ile idmanlara çıkacakları kesinleşmiştir. avrupada, amerikada ve doğu asyada oyuncularımıza başarılar diler paticik futbol ligine yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Güvenç "cavanagh" Güven Paticik Futbol Federasyonu Başkanı benim kontrat kiralik degil miydi?! sattiniz mi lan beni iki kurus yuen icin?
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 bonservissiz geri alcaz 1 sezon sonra para kazanalım biliyosun bizim federasyon aç gözlü=p
tolga Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Güneşi istiorm, geceleri yastıımda resmi ile yatıorm...öbür yüzündede ilhan var İlhan gitmeden geçen seneki guts team gibi bişi ayarlasak süper olur,ne bilim güneş serhat ilhan emrah falan,aklıma ilk bunlar geldi gerisinide düşünmeye üşendim Edit: Üşenmedim düşündüm, Serhat - güneş tora tolga - güvenç emrah yiğit - ilhan
tolga Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Olm harbi gelmedin bi daha yakalayamadık o havayı, pintilik yapma atla gel
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Tolga karşı takım nasıl peki?
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 O guts team çok iyiydi hakikaten ya. Baya zevkli maç olmuştu :D Cemleri mi yenmiştik kimi yenmiştik :D
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 son maçta naruto bölümü gibiydi. 5 gol yiyip 9-8 kazanılır mı?
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Şaka maka 4 saat sonra uçuyorum. İlhan bu sezon Çin ligi gol kralı olur, Öncü hucüm futbolunun oynandığı Hollanda'da kalede devleşir, ben de MLS de gollerime devam ederim.
Öne çıkan mesajlar