freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 abi neden kimse açmamış anlamadım,ara sıra küfür içerir ama cidden komik geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 buluyorlarmı sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 en son yoktu kupa piyasada,dalgıçlar falanda bulamamıştı.şu anki durum ne bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Kupa seviçleri üç dakika süren Fenerbahçeli sporcular... Kupayı yitiren Fenerbahçeli sporcu Abay, uzun süre şok yaşadı. Abay, gazetecilere sunları söyledi: "Öyle bir şanssız durum yaşıyoruz şu anda. Şampiyonluğumuz ilan edildikten sonra herkes kutlama yapmak için koşmaya başladı iskeleye doğru. Ben de koşup göle atladığım sırada ayağım kaydı ve suya düştüm. Arkadan gelen arkadaşlarım da üzerime atladı. Sonra o anda kupa elimden kayıp gitti ve tutamadım. O karmaşada kupayı bulamadık ve sudan çıktım. Etrafa baktık arkadaşlarla, ’belki biri almıştır’ diye ama kupayı bulamadık. Şu anda kaybolmuş durumda. Kupanın kaybolması şampiyonluk sevincimizi azaltamaz. Çünkü emeğimiz var sonuçta. Biz hak edip şampiyon olduk. Kupa sadece bir sembol ama bulacağız inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 bu fenerde olmasa ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Spor genel bölümünde yeterince dalga geçildi. Gerçi 2-2 den sonra fenerle dalga geçmek rutine bindi, ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 2-2 nin üstüne anca 3 3 gibi işey gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 zorlamayın komik bişey çıkarıcaz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 abi niye hep fener'in başına geliyor böyle şeyler ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 buldular akşam 7 gibi, aziz başkana göndermişler metrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Masticore said: abi niye hep fener'in başına geliyor böyle şeyler ahahaha real'inde başına gelmişti. misal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 gayet komik yahu :D neden öyle dediniz anlamadım.bunu yapan x takımda olsa aynı şekilde gülerdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 her dalda tokattokmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 hah geldi bi lorrotar ve arkasokak eksik asfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 ana bu konu ne ara buraya uçtu be :D eğlencelik konuydu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 kupa futbol kupası olmadığına göre spora yolluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 konu ordan oraya uçuruldu zaten :D eğlenceye açmıştım,ordan futbola attılar,ordan spora geçti:D neyse zaten kupa bulunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar