LethE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 1.4 patchini içinde 1.3 var zaten, 1.3 yüklü değilse once onu kuruyo gerçi no-cd olan 1.3ü koymamışlar onu ayrı bulupda yapabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 tatildeyim pc yok yanımda tablet var sadece dönüşte gün uyarsa gelirim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 tamam bn sam lethe 1v1v1 yaparız birazdan o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 steam chate gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Ben de var bu oyun ama doğru dürüst oynamayı bilmiyorum. Öğreneyim, oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 LethE said: 1.4 patchini içinde 1.3 var zaten, 1.3 yüklü değilse once onu kuruyo gerçi no-cd olan 1.3ü koymamışlar onu ayrı bulupda yapabiliyosun. işte 2614 var bir de sonra bir de gidip 2616 çıkarmışlar iki ay sonra, 2616 yapamadığım için 2614'te buluşabildik heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 gog'dan aldım ben. uymuyor mu size? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 uyar bizde bilmiyoz oyunu kop gel gerge bvaşlamak üzere. 1.4 patchi çekicen o kadar gog mog hepsi aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 uyar, hamsili de gog'dan almış. uyduruyoruz, steam'den yazarım oynamak istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 çekiyorum hadi. bu gece oynayamam ama uygunsanız yarın gece takılırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 gündüz biraz oynamaya çalışırım en azından sistemi çözmek için. no rush ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 ben zaten ezelden no rush, sorun değil. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 halfling rushla üzmeye geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 sdfs aynen no rush takılıyoruz sakin sakin öğrenirsiniz oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 söyle savunma ve büyü ağırlıklı bir ırk var mı? o tarz şeyleri severim böyle oyunlarda. ona bakayım biraz varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 valla mesela atıyorum air aldın magic domain olarak tüm ülkeni kar altında bırakırsın adamlar zor yürürler falan yada elfler şehirlerini saklayabiliyor yanından geçip gidiyorsun normal orman sanıp falan :D siegeler en zevkli kısmı zaten oyunun iyi savunma büyüleri ve archerlarla baya dayanırsın kalabalık ordulra karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Steam'de ekli değilsem ekleyin öyleyse, isim aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 oynuyoruz suan 3 kisi baya zevkli :D eklisin bende gerge gamerangerdan oynuyoruz birde yüklersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 evet ittifak yaptı hamsiliyle lethe ama ikisini birden yendim, üstelik lethe'nin şehri koalisyon ordusuyla savundular lol. ss almıştım tam helm's deep tarzı ama çalışmamış nedense meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 sdfs abi çok op o ork warlordlar ya. ama güzel savunduk yine onurumuzla yenildik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 ben böyle yalan görmedim arkadaş :/ oyunun il kyarısı ikinizin arasında biri towerları alır biri madenleri alır harrass manyağı yaptınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 bn senden almadım yalnız towerı 3 goblin vardı onlardan aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 ya git zaten şehrimin gibinde 4 tane tower var. gelen giden görüyo maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 aslında custom maplere de bakabiliriz heavendaki güzel şeyler olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 random iyi ya, önceden haritanın bilinmesini filan engelliyor. başarılı map generator. hatta 2012'de map generator'lı oyun kalmadı lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar