Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Ya yurt dışından tanıdığım birinin bir arkadaşı gelmiş istanbula benden rica etti zamanın varsa Istanbul'da biraz etrafı gezdir diye ok dedim, bugun buluşcaz gezdirecem de Nereye götürmem lazım ya, ben bile sultanahmete en son veletken gitmiş bi adamım. Bir şöle mantıklı ve ekonomik rota belirsenize, avrupa yakasında olacaz osmanbey civarlarındaymış o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 taksim-galata-karaköy-eminönü-sultanahmet rotasında yürürseniz gerekli çok şeyi görmüş olursunuz zaten. arada tramvaya binersiniz isterseniz, yorulmazsınız da çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Sultanahmet, Ayasofya, Topkapı, Yerebatan Sarnıcı, Kapalı Çarşı, İstiklal. Tek bi günse zaten gün biter bunları gezerken. Bir de mümkünse boğazı görebileceği bi yerde bi çay kahve içerseniz tamaam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 yer belirtmemişim, üsttekiler + galata kulesi yeterli olur eed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Üstteki rota gayet güzel , osmanbeyden metroyla taksim sonra tünele doğru yürüyün şurda çay için ,tuzludur baya bura ,2 çay için orda ,topkapıdan galataya kadar heryeri görüyor zaten önce bir girizgah yaparsın burda ,sonra ordan çıkıp galataya çıkın ,sonra karaköye inip eminönüne yürüyün yada tramvaya binin ,eminönünden sonrası adım başı tarih zaten gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 bi kebap yediiriim ama di mi, şimdi dandik bi yere gidecem ekonomik olsun die mideyi bozacak die korkuom das neyse saolun valla az çok kafamda oluştu rotam, ben de bi yandan keşfedecem çünkü eminonü civarlarını etrafa mal mal baka baka gezdirim artık. sultanahmete işte ayasofyaya işte yerebatana falan hep sokiim mi içine giriş ne kadardı onların :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 sultanahmette köfte yardırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 müzekart'ı olan birilerini bulursan ayasofya hariç hepsi beleş oluyordu btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 kebabıda şurda yedir ,tuzlu gerçi biraz ama iyidir eminönünde :D müzekart çıkartırın girişler için yoksa tuzlu kaçar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 MüzeKart ayasofya'da da geçmiyo mu ya? Ben ilk müzekartımı hatta direk ayasofyaya girerken aldım diye hatırlıyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Girişinden çıkartılıyor diye biliyorum bende ,10 liraya mı neydi tam hatırlamıyorum,yerebatan sarnıcı kapısından hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 öğrenci 10, tam 20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 20 lira galiba netten baktım da vesikalık fotoğraf falan da gerekiomuş galiba? , turist arkadaşa çıkaramayız tahminen abi seperate ekonomik diom en tuzlu yerleri gösteriosn haha ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omigod Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 ayasofyada geciyor. yerebatanda geçmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Hamdi (tu). Eğer bi de terasta balkon kenarında oturursanız manzaradan yeterince karnınızı doyurur, kalkmak istemezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 balık ekmek çok güzel türkiye rakı şiş kebap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Mortis said: 20 lira galiba netten baktım da vesikalık fotoğraf falan da gerekiomuş galiba? , turist arkadaşa çıkaramayız tahminen abi seperate ekonomik diom en tuzlu yerleri gösteriosn haha ^^ Valla o civarlarda terasta oturayım hava alayım hemde manzara seyredeyim dediğin heryer tuzlu ki bu sıcakta ben kapalı ortama zaten giremiyorum hep teraslı yerleri söyledim sana :)Ya gerçi arkadaşı hep bayan düşündüm ben bide ajskfasd ,erkekse sittir et ya ne hamdisi git orda 3 liraya et dürüm var ,onlardan yediriver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 yok bayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 He bayansa kesenin ağzını açacan o halde ,hatta bende osmanbeydeyim yorulma lan istiyosan ben turizm elçisi olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 erkek olsa olmazdın ama di mi! DAS haha ya neyse haber bekliorum şu na ona göre ya bugun ya da yarına kalacak bakalım benim de tam paramın olmadığı ve ailemin şehir dışında olduğu zamana denk geldi o yüzden ekonomik olsun istedim, artık kredi kartına girişcez naapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 iyi salı buluşcakmışız rahatladım o zamana kadar iice karar veririm haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 peribacalarını gösterin hep gelir o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 kabataştan köprü altına kadar yürüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2019 Mrb, laumauzinea var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 12 saat önce, Gezitime dedi ki: Merhabalar vip 16 23 27 kisilik araclarimiz ile siz degerli grup yolcularimiza istanbul içi servis transfer hizmeti sunmaktayız İletisim 0539 770 85 18 Resmi var mi araclarin, turist getirdigimizde ona gore degerlendirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar